Regnskapsfører på kontoret
 
 
 

Regnskapsfører

Godkjent regnskapsselskap med kontorer over hele landet. Velg mellom lokal regnskapsfører eller regnskapsfører på nett. Få god oversikt med regnskapshjelp fra Azets.

Kontakt oss for hjelp

Regnskapsførere på mer enn 50 steder i Norge

Lokal tilstedeværelse over hele Norge. Vi har statsautoriserte regnskapsførere, økonomirådgivere og de beste tekniske løsninger. God hjelp er aldri langt unna.

Autorisert regnskapsfører er fra 1.1 2023 statsautorisert regnskapsfører iflg. ny regnskapsførerlov

Azets er et regnskapsselskap, registrert i Finanstilsynet, og krever høy kvalitet i leveransene. Vi har også en stor andel statsautoriserte regnskapsførere spredt over hele landet. Som regnskapsselskap har vi rutiner og prosedyrer som sikrer at alt rundt regnskap, lønn og økonomisk rådgivning blir levert effektivt og sikkert.

Få regnskapshjelp og ta enda bedre beslutninger

Våre regnskapsførere sørger for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Med basis i god forståelse av regnskapet, fungerer også regnskapsfører som din rådgiver og ser muligheter og faresignaler gjennom tallene i regnskapet. La oss analysere tallene dine slik at du får innsikt til å drive bedriften enda bedre. Få den nødvendige oversikten og gjøre de riktige stegene slik at du kan drive bedriften mer effektivt.

Grunnleggende tjenester:

 • Bilagsføring
 • Fakturering
 • Rapportering skatt og MVA
 • Avstemming
 • Regnskapsrapportering
 • Lønnskjøring
 • Reiser og utlegg
 • Årsregnskap og skattemelding
 • Rådgivning

Lokalkjent

Få en regnskapsfører, lønnskonsulent eller rådgiver som har god kjennskap til bedriften din, stedet du holder til og markedet du opererer i. Azets er til stede over hele landet. Kombinasjonen av et digitalt samarbeid sammen med en lokal tilstedeværelse gir deg mange fordeler!

Over tid har vi derfor tilegnet oss svært god kunnskap og innsikt i ulike bransjer og virksomheter. For mange kunder vil det oppleves både praktisk og ikke minst trygt å ha en godt kjent regnskapsfører i nærheten.

Få hjelp til regnskapet

regnskapsfører bak skrivebord

no_bg_automation.jpg

Regnskapsfører på nett - digital regnskapshjelp

Azets har tjenester spesielt tilpasset små bedrifter der du forholder deg til regnskapsfører kun på nett. Du fakturerer selv i Azets programvare og våre digitale regnskapsførere gjør resten. Et enkelt og greit samarbeid som gir deg oversiktlige rapporter tilgjengelig på nett.

Les mer og finn priser på regnskap på nett

 

Hjelp av regnskapsfører i ditt system 

Azets har erfaring fra mange regnskapssystemer og spør du etter en viss kompetanse, finnes vi regnskapskonsulent som kan hjelpe deg. Vi selger også ulike regnskapsprogrammer, slik at vi kan tilby en løsning som passer akkurat deg og din bedrift. 

Se hvordan du kan få hjelp i ditt regnskapsprogram

 

Vi hjelper deg i regnskapsprogrammer som:

 • Tripletex
 • PowerOffice Go
 • Visma eAccounting
 • Visma.net ERP
 • DNB Regnskap
 • 24SevenOffice

Digitalisering - grunnlag for tettere samarbeid og mer rådgivning

Våre regnskapsførere jobber digitalt, og vi har kommet langt i å ta ut fordelene med digitaliseringen. Ved å bruke Azets som regnskaps- og lønnsleverandør hjelper vi deg på vei mot en enklere og mer digital hverdag. Vi har digitale løsninger som optimaliserer samarbeidet mellom Azets og kundene. Mye av rutinejobben automatiseres, slik at både du som kunde og våre regnskapsførere frigjør tid til å se de store tallene og fokusere på det de er best på. Du som kunde, på å drive selskapet ditt og regnskapsføreren på å ha mer fokus på rådgivning rundt regnskap og økonomi.

Med tjenester fra Azets, får du mye mer enn regnskapsføring på kjøpet - en mer digital og effektiv hverdag.

Les mer om vår kundeportal Azets Cozone

Regnskapsfører for ulike bransjer

Regnskapsførerene i Azets har regnskapsbransjens største kundeportefølje. Derfor kan vi gruppere kundene inn i bransjer og bygge sterke fagmiljøer. Vi er også til stede over hele Norge, på de stedene de forskjellige bransjene har sine tyngdepunkter.

Denne kritiske massen med antall kunder og kontorer i hele Norge, gir oss muligheten til å samle og bygge effektive prosesser knyttet til de ulike bransjene.

Et utvalg av bransjene våre regnskapsførere leverer tjenester til:

Med regnskapshjelp fra Azets regnskapsfører får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. 

Kontakt våre eksperter

Vi tar gjerne en titt på hva vi kan gjøre for deg og bedriften din.

Du kan ringe 40 10 40 18 

eller send inn skjemaet, så tar vi kontakt  

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Regnskapsfører og statsautorisert regnskapsfører

Må jeg bruke regnskapsfører for selskapet?

Det er fullt mulig å føre regnskapet selv da det ikke er lovbelagt å bruke regnskapsfører for noen selskaper. Men ønsker du at en ekstern regnskapsfører skal føre regnskapet, må du bruke et autorisert regnskapsførerselskap eller autorisert regnskapsfører. Et regnskapsbyrå eller en enkeltstående regnskapsfører kan være autorisert. Det er Finanstilsynet som gir autorisasjon. Bruker du et regnskapsbyrå med mange ressurser og kompetanse på alt innen regnskapsføring , er du sikret å få regnskapet gjort - uavhengig av om det er mye eller lite å gjøre gjennom året. Rett kompetanse til rett tid. Bruker du en ekstern autorisert regnskapsfører, må dette meldes fra til Enhetsregisteret via Samordnet registermelding.

Hva betyr statsautorisert regnskapsfører?

Regnskapsførerloven sier at enhver som fører regnskap for andre skal være autorisert av Finanstilsynet. Azets er et Regnskapsselskap, registert i Finanstilsynet og krever høy kvalitet i vår leveranse. Vi har også mange statsautoriserte regnskapsførere. For å sikre at alle krav og standarder til et Regnskapsselskap blir fulgt til enhver tid må alle Azets regnskapsførere følge rutinene og prosedyrene i vår kvalitetshåndbok. Vi kan dermed levere regnskap, lønn og økonomisk rådgivning av høyeste kvalitet.

Hvordan bli statsautorisert regnskapsfører via Finanstilsynet?

Regnskapsførerloven sier at enhver som fører regnskap for andre skal være statsautorisert av Finanstilsynet. Kravet gjelder både for å oppnå og for å beholde autorisasjonen. Finanstilsynet tildeler og følger opp autorisasjonene.  Autorisasjonen gjelder både for regnskapsførere som driver gjennom enkeltpersonsforetak og i selskapsform. Enkelpersonforetak må inneha personlig autorisasjon. Selskaper må oppfylle særlige vilkår og inneha egen autorisasjon for å være et autorisert regnskapsførerselskap.

Hvordan sikrer jeg kvaliteten på regnskapsføreren?

Alle Azets' regnskapsførere følger rutinene og prosedyrene i vår kvalitetshåndbok. Dette gjør vi for å sikre at alle krav og standarder til et godkjent Regnskapsselskap følges til enhver tid. Vi kan dermed levere regnskap, lønn og økonomisk rådgivning av høyeste kvalitet.

Hva gjør en regnskapsfører?

En regnskapsfører hjelper bedrifter og enkeltpersoner med å holde oversikt over økonomien deres. Dette inkluderer blant annet å føre regnskap, lage budsjett, betale fakturaer og håndtere skatt og avgifter. Regnskapsføreren kan også gi råd om hvordan man kan optimalisere økonomien og redusere kostnader. Ved å ha en regnskapsfører på laget kan man sikre at økonomien er i orden og at man oppfyller alle krav fra myndighetene.