Regnskapsfører på Bømlo
 
 
 

Regnskapsfører på Bømlo og Stord

Vi har tjenestene du trenger innenfor regnskap, lønn og rådgivning. Få orden på økonomien ved å kontakte en av våre regnskapsførere i Sunnhordaland. Vi er tilgjengelig på Bømlo og Stord.

Hjelp med regnskapet? Ta kontakt

Din dedikerte rådgiver
Ekspertisen er aldri langt unna når du trenger den. Hos oss møter du rådgivere som er spesialisert innen regnskap og lønn, klare til å bistå deg. Din dedikerte regnskapsfører kombinerer sin kunnskap med dine data, slik at du får de rådene du trenger for å drive selskapet effektivt.
Tett på både digitalt og lokalt
Oppdaterte skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger, sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse.
Holder firmaet ditt oppdatert på regnskap og lønn
Ved å overlate regnskap og lønn til våre lokale eksperter frigir du verdifull tid, samtidig som du er garantert at firmaet er oppdatert og at nødvendig rapportering blir gjort til enhver tid.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret på Bømlo og Stord

Bli mer effektiv med et oppdatert regnskap og løpende oversikt over tallene. Få hjelp fra våre regnskapsførere på Bømlo og Stord. Våre nettbaserte løsninger gjør samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag. Din regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din.

Våre regnskapsførere og lønnskonsulenter på Bømlo og Stord sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som en ekspert  på økonomiske tall, lønn & HR er vi en sparringspartner. Våre rådgivere og regnskapsførere på Bømlo og Stord kombinerer sine erfaringer med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din hverdag.

  • Regnskap
  • Fakturering
  • Lønn og HR-prosesser
  • Reiseregninger og utlegg
  • Regnskapsanalyse
  • Budsjettering
  • Skatt og utbytte
  • Årsregnskap og skattemelding
  • Programvare

Dette er regnskapskontorene på Bømlo og Stord

Ansatte som presenterer for kunder

Vi er åtte engasjerte ansatte hvor fire er autoriserte regnskapsførere. Kontorene er lokalisert i kommunesenteret på Svortland og i Verket på Vabakkjen. Vi har lang erfaring og regnskapskontoret på Bømlo har eksistert siden 1970. Vi fører regnskap både for lokale kunder og fra andre steder i landet. Vi tar alltid imot nye oppdrag og alle som kommer til oss vil bli godt mottatt.

Velkommen til oss i Sunnhordland, på Bømlo og på Stord!

Eva Mjånes
Avdelingsleder

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

Kontaktinformasjon Bømlo

Adresse
Svortlandsvegen 20, 5430 Bremnes
Telefon
Åpningstider
08:00-15:00 hverdager mandag-fredag

Kontaktinformasjon Stord

Adresse
Vabakkjen 6, 5411 Stord
Telefon
Åpningstider
Etter avtale
Verisure Logo
"Samarbeidet med Azets gir oss muligheter til å samle og organisere viktige tall fra alle Franchise bedriftene våre rundt om i Norge slik at vi kan forbedre oss i alle deler av driften."
Thomas Berg, Franchise Director, Verisure Norge
Bjarte Erstad portrett
Bjarte Erstad
Salgssjef
Eva Mjånes
Avdelingsleder/autorisert regnskapsfører

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor på Bømlo og Stord. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.