Regnskapsfører på Bømlo
 
 
 

Regnskapsfører på Bømlo og Stord

Vi har tjenestene du trenger innenfor regnskap, lønn og rådgivning. Få orden på økonomien ved å kontakte en av våre regnskapsførere i Sunnhordaland. Vi er tilgjengelig på Bømlo og Stord.

Hjelp med regnskapet? Ta kontakt

 

Bli mer effektiv med et oppdatert regnskap og løpende oversikt over tallene. Få hjelp fra våre regnskapsførere på Bømlo og Stord. Våre nettbaserte løsninger gjør samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag. Din regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din.

Ved å bruke oss som samarbeidspartner får du:

 • Oppdatert regnskap
 • Økonomisk oversikt
 • Rapportering i tide
 • Enkel tilgang til økonomisk kompetanse

Preger Corona-situasjonen din bedrift?

Har du spørsmål rundt ansatte som permittering, karantene, sykelønn, refusjoner mm.?

Eller hva du kan gjøre for å sikre økonomien og likviditeten i selskapet på best mulig måte?

Bli kontaktet av en rådgiver

Kontaktinformasjon i Sunnhordland - Bømlo og Stord

Telefon: 40 10 40 18  Avdelingsleder: Karina Hope Sortland

Regnskapskontor på Bømlo

Svortlandsvegen 20, 5430 Bremnes

Bomlo_Azets_kart.jpg

Regnskapskontor på Stord

Vabakkjen 6, 5411 Stord

Stord_Azets_kart.jpg

Tjenestene som gir deg kontroll på tallene

Våre regnskapsførere og lønnskonsulenter sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som en ekspert  på økonomiske tall, lønn & HR er vi en sparringspartner. Våre rådgivere og regnskapsførere på Bømlo og Stord kombinerer sine erfaringer med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din hverdag.

 

Kontakt oss

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning
CoZone oversikt funksjonalitet

Vi har systemene som gjør hverdagen din enklere

I Azets er vi opptatt av å gjøre din arbeidshverdag så smidig som mulig. Gjennom vår kundeportal, CoZone, har vi tilrettelagt for sømløse og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet.

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Lær mer og test ut CoZone her

Regnskap

Regnskap

Våre regnskapsførere på Bømlo og Stord har solid kompetanse og er oppdatert på lover og regler slik at regnskapet blir ført effektivt og riktig. Vi kjenner markedet og er en god sparringspartner for din bedrift.
 

Lønnstjenester

Lønn

Det er mange lover og regler å holde styr på ved lønn til ansatte. Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen, reiseregninger og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, slik at riktig lønn er på plass til riktig tid.  

Rådgivning

Rådgivning

Enten det gjelder økonomisk analyse og styring av tall, skatt, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 

regnskapsfører Bømlo og Stord

Om regnskapskontorene på Bømlo og Stord

Vi er ni engasjerte ansatte hvor fire er autoriserte regnskapsførere. Kontorene er lokalisert i kommunesenteret på Svortland og i Verket på Vabakkjen. Vi har lang erfaring og regnskapskontoret på Bømlo har eksistert siden 1970. Vi fører regnskap både for lokale kunder og fra andre steder i landet. Vi tar alltid imot nye oppdrag og alle som kommer til oss vil bli godt mottatt.

Velkommen til oss i Sunnhordland, på Bømlo og på Stord!

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Webinar_image.jpg

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider:
Våre åpningstider er  frakl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Regnskapsførere over hele landet

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap om Sunnhordland og omegn, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.

Vi er en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø med mer enn 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige regnskapskontor har vi autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.