Hjelp til å starte firma
 
 
 

Hjelp til å starte firma

Våre rådgivere hjelper deg før, under og etter etablering.

Få hjelp av en ekspert

 

Planlegging, stiftelse og oppsett av ditt firma

Stiftere, styreleder og styremedlemmer har et viktig og lovpålagt ansvar i forbindelse med oppstart av et nytt firma. De skal blant annet sørge for at aktuelle dokumenter blir utarbeidet og at selskapet blir registrert i Foretaksregisteret.

Vi gir råd om hvordan det nye selskapet kan organiseres, vi utfører utfylling av dokumenter og sørger for innsendelse av:

  • Stiftelsesdokument
  • Vedtekter
  • Åpningsbalanse
  • Redegjørelse
  • Melding til Foretaksregisteret

Riktig regnskap fra starten

Vi utfører alle oppgaver knyttet til regnskapsføring - som bilagsregistrering, betaling av regninger, fakturering, rapportering, årsoppgjør og rådgivning. Vi tar ansvar for å holde deg oppdatert om de lover og regler som angår din virksomhet.

Les mer om regnskapstjenestene vi tilbyr for nystartede firmaer

Valg av selskapsform

Hvordan velge selskapsform som passer til din nye bedrift?  Mulighetene er flere og det er mange vurderinger som må tas for å etablere den riktige selskapsformen for din virksomhet. 

Nyttige tips til valg av selskapsform

Skal du ha ansatte?

Vi kan fungere som ditt lønningskontor, og har gode og effektive løsninger for håndtering av lønn. Faktorer som skatt, godtgjørelser, refusjoner, feriedager og alt annet som spiller inn på utbetaling av lønn blir ivaretatt.

Les mer om lønnstjenestene

Bruk oss som sparringspartner innen økonomi og HR

Vi lærer deg å bruke den informasjonen som regnskapet ditt gir deg og hvordan du får en effektiv økonomistyring. Vi har rådgivere med spesialkompetanse innen MVA, skatter og avgifter og lønn og HR.

Les mer om rådgivning

Rådgiver for din virksomhet

Finn et regnskapskontor nær deg

Vi har mer enn 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Alle jobber med topp digitale løsninger, noe som gjør fleksiibiliteten unik og tilgjengeligheten er tilpasset kundene slik hver vil ha det. Kompetansen du trenger er aldri langt unna.

Kontorer i de største byene finner du her:

 

bg_consultant_workig.png

Kontakt våre eksperter

Vi tar gjerne en titt på hva vi kan gjøre for deg og bedriften din.

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.