Regnskap for bransjer
 
 
 

For bransjer

Erfaring og fokus på prosesser innen regnskap og lønn innen ulike bransjer. 

Se hva vi tilbyr.

Spesialistene på regnskapsløsninger for ulike bransjer

Azets er spesialister på økonomi, lønn og regnskap. Men vi har tatt det et skritt videre – gjennom å spesialisere oss på en rekke ulike bransjer. Det er ulike måter å måle lønnsomhet og suksesskriterier på. Enkelte bransjer er regulert av myndighetene og krever egne rapporter. Andre har en kompleks mva-struktur. Noen bransjer har tunge IT-systemer som krever integrasjon mot regnskap, mens for andre er lønnskostnader den største innsatsfaktoren. Disse utfordringene er vi godt kjent med. Nettopp derfor blir vi som økonomisk rådgiver og regnskapsfører stadig mer spesialiserte.

Azets har bransjens største kundeportefølje. Derfor grupperer vi naturlig nok kundene inn i bransjer og bygger sterke fagmiljøer. Vi er også til stede over hele Norge, på de stedene de forskjellige bransjene har sine tyngdepunkter. Det kan være konsulenter i Oslofiskere på mørekystenreiseliv i Nord-Norgelandbruk på østlandetskogdrift i Midt-Norgeolje i vest og sørgründere i Vestfold og teknologimiljø i Trondheim. Denne kritiske massen med antall kunder og kontorer i hele Norge, gir oss muligheten til å samle og bygge effektive prosesser knyttet til de ulike bransjene.

Leveranse skreddersydd for din bransje

For deg som kunde betyr det

  • skreddersydde prosesser for din bransje
  • mer effektivt og bruke mindre tid på økonomifunksjonen
  • du får rapporter tilpasset ditt behov, konsulenter som kan din bransje og kjenner dine utfordringer
  • Helt spesifikt vil du kunne få tilpassede løsninger som løser spesifikke utfordringer du står overfor i bransjen din
  • Eksempler på dette er myndighetsrapportering, likviditet og dataflyt mellom IT-systemer som brukes av bransjen
  • Du fårrapporter som forteller deg hvordan din bedrift presterer sammenlignet med andre i samme bransje
  • Med vårt nettverk i hele Norge, vil du derfor møte konsulenter som kjenner ditt lokale marked, din bransje og din utfordringer.

Leveranse skreddersydd for din bransje

For deg som kunde betyr det skreddersydde prosesser for din bransje. Dette vil gjøre deg i stand til å levere mer effektivt og bruke mindre tid på økonomifunksjonen. Du vil få rapporter tilpasset ditt behov, konsulenter som kan din bransje og kjenner dine utfordringer. Helt spesifikt vil du kunne få tilpassede løsninger som løser spesifikke utfordringer du står overfor i bransjen din. Eksempler på dette er myndighetsrapportering, likviditet og dataflyt mellom IT-systemer som brukes av bransjen.

Du får også rapporter som forteller deg hvordan din bedrift presterer sammenlignet med andre i samme bransje. Bransjer er ofte geografisk betinget. Med vårt nettverk i hele Norge, vil du derfor møte konsulenter som kjenner ditt lokale marked, din bransje og din utfordringer.

Møt våre eksperter

Dag Henning Kleven

"Regnskap er regnskap – og det er noe vi i Azets virkelig kan. Men vi vet også at alle bransjer har sine særegenheter. Som økonomisk rådgiver og regnskapsfører er vi derfor blitt mer spesialiserte. Med over 2.500 ansatte og kontorer over hele Norden, sitter vi tett på svært mange bransjer og kan dermed tilby den riktige kompetansen."

Dag Henning Kleven, direktør forretningsutvikling

Runar Leite direktør

"Når vi møter våre kunder i ulike bransjer er det en fellesnevner vi ser; økt konkurranse. Dette stiller høyere krav til oss som regnskapsfører til å levere effektivitet og bransjeløsninger tilpasset de ulike behovene til bransjene."

Runar Leite, administrerende direktør

Kontakt våre eksperter 

- for tilbud og mer informasjon om hva vi kan gjøre for din virksomhet.

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.