Regnskapsfører Drammen
 
 
 

Regnskapsfører Drammen

Vårt regnskapskontor i Drammen kan regnskap og lønn, og gir gode råd i en hektisk hverdag. 

Hjelp meg med regnskapet

 
  • Din økonomiske rådgiver

I Drammen har vi dyktige rådgivere med bred kompetanse. Vi er gjerne din sparringspartner og kan se på utfordringer med nye øyne.

  • Hold firmaet ditt oppdatert på regnskap og lønn

Ved å overlate regnskap og lønn til vårt regnskapskontor i Drammen tilbyr vi oppdaterte og skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov. Du frigjør verdifull tid, samtidig er du garantert at firmaet er oppdatert til enhver tid. 

  • Du kan leie en av våre ansatte

Vi tilbyr også bedrifter å leie inn en av våre dyktige medarbeidere både til korte hasteoppdrag og for en lengre periode, både innen lønn, regnskap og HR.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret i Drammen

Ved å velge en autorisert regnskapsfører i Drammen får du nærheten fra en lokal aktør, og tryggheten fra et stort fagmiljø med tilgang til smarte og effektive løsninger. Vi sørger for at regnskapet og lønnen kjøres riktig, og blir levert til rett tid. Fra vårt regnskapskontor i Drammen har du mulighet til å ha en solid partner enten du ønsker å føre regnskapet ditt selv eller sette det bort. 

Gjennom våre nettbaserte løsninger blir samarbeide enkelt og du har mulighet til å hente ut innsikt og få oversikt i en travel hverdag. Våre rådgivere og regnskapsførere i Drammen kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi de beste rådene. Vi tar små og store oppdrag utført fra våre lokaler i Drammen, men vi kan også komme ut til deg.

 

  • Alt innen regnskap 
  • Alt innen lønn
  • Skatt og moms 
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning

digital regnskapsfører

Om regnskapskontoret i Drammen

Azets har hatt en sterk posisjon i Drammen siden etableringen i 1937. Her er det over 15 ansatte som er faglig oppdatert som ønsker å bli kjent med deg og din bedrift. Sammen ønsker vi å gi deg god service og høy kvalitet. Målsetningen er å forstå kundens hverdag, og være deres naturlige samarbeidspartner og rådgiver.

Vi er mer enn et tradisjonelt regnskapsbyrå i Drammen fordi vi tilbyr en rekke rådgivertjenester. Sammen med automatiserte løsninger i stadig utvikling, er vi sikre på at effektiviteten og kvaliteten blir ivaretatt.

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 10 40 18

Adresse: Kobbervikdalen 67, 3036 Drammen

Avdelingsleder: Hanna Kiperberg, tlf.: 922 60 632

Salgsansvarlig: Karl Anders Flattum, tlf.: 465 48 293

Kontakt oss

Kontakt oss

Salgssjef Drammen
Karl Anders Flattum
Salgssjef 
Tel: +47 465 48 293
avdelingsleder Drammen
Hanna Kiperberg
Avdelingsleder
Tel: +47 922 60 632

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn slik at du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt kontor i Drammen. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger, Tromsø og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap i Drammen og omegn, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.