Drammenselva i nærheten av regnskapskontor i Drammen
 
 
 

Regnskapsfører Drammen

Vårt regnskapskontor i Drammen kan regnskap og lønn, og gir gode råd i en hektisk hverdag. 

Hjelp meg med regnskapet

Din økonomiske rådgiver
I Drammen har vi dyktige rådgivere med bred kompetanse. Vi er gjerne din sparringspartner og kan se på utfordringer med nye øyne.
Hold firmaet ditt oppdatert på regnskap og lønn
Ved å overlate regnskap og lønn til vårt regnskapskontor i Drammen tilbyr vi oppdaterte og skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov. Du frigjør verdifull tid, samtidig er du garantert at firmaet er oppdatert til enhver tid.
Du kan leie en av våre ansatte
Vi tilbyr også bedrifter å leie inn en av våre dyktige medarbeidere både til korte hasteoppdrag og for en lengre periode, både innen lønn, regnskap og HR.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret i Drammen

Ved å velge en autorisert regnskapsfører i Drammen får du nærheten fra en lokal aktør, og tryggheten fra et stort fagmiljø med tilgang til smarte og effektive løsninger. Vi sørger for at regnskapet og lønnen kjøres riktig, og blir levert til rett tid. Fra vårt regnskapskontor i Drammen har du mulighet til å ha en solid partner enten du ønsker å føre regnskapet ditt selv eller sette det bort. 

Gjennom våre nettbaserte løsninger blir samarbeide enkelt og du har mulighet til å hente ut innsikt og få oversikt i en travel hverdag. Våre rådgivere og regnskapsførere i Drammen kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi de beste rådene. Vi tar små og store oppdrag utført fra våre lokaler i Drammen, men vi kan også komme ut til deg.

  • Alt innen regnskap 
  • Alt innen lønn
  • Skatt og moms 
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning

Om kontoret i Drammen

Ansatte som presenterer for kunder

Azets har hatt en sterk posisjon i Drammen siden etableringen i 1937. Her er det over 15 ansatte som er faglig oppdatert som ønsker å bli kjent med deg og din bedrift. Sammen ønsker vi å gi deg god service og høy kvalitet. Målsetningen er å forstå din hverdag, og være deres naturlige samarbeidspartner og rådgiver.

Vi er mer enn et tradisjonelt regnskapsbyrå i Drammen fordi vi tilbyr en rekke rådgivertjenester. Sammen med automatiserte løsninger i stadig utvikling, er vi sikre på at effektiviteten og kvaliteten blir ivaretatt.

Hanna Franche
Avdelingsleder

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

Kontaktinformasjon

Adresse
Strømsø Torg 4, 3044 Drammen
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Verisure Logo
"Samarbeidet med Azets gir oss muligheter til å samle og organisere viktige tall fra alle Franchise bedriftene våre rundt om i Norge slik at vi kan forbedre oss i alle deler av driften."
Thomas Berg, Franchise Director, Verisure Norge

Kontaktpersoner i Drammen

Thomas Bredal
Salgssjef
Hanna Franche
Avdelingsleder

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Drammen. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.