Regnskapskonsulenter i Sandvika
 
 
 

Din økonomipartner i Sandvika

Bli mer effektiv og få bedre oversikt over regnskapet og bedriften din. Hos regnskapskontoret, Azets i Sandvika har vi løsningene du trenger. Våre regnskapsførere hjelper deg.

Få hjelp med regnskap og lønn

 

På Azets-kontoret i Sandvika sitter erfarne regnskapsførere, lønnskonsulenter og økonomiske rådgivere klare for å hjelpe bedriften din. 

Med våre nettbaserte løsninger gjør vi samarbeidet med regnskapsfører enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag. Din regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. Våre rådgivere og regnskapsførere i Sandvika kombinerer innsikt og erfaringer med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din forretningshverdag. 

Tjenester som gir deg oversikt

Hos Azets i Bærum er vi over 30 ansatte. Foruten regnskap og lønn for alle typer bedrifter, liten som stor, tilbyr vi også tjenester som økonomisk forretningsdrift av eiendom og regnskap og lønn for eiendomsmeglere.

Vi er opptatt av å tilby gode tekniske løsninger både når det gjelder skanning og fakturaflyt, timefangst og reiseregninger til lønn og regnskap samt gode rapportløsninger på nett.

I 2018 flyttet vi fra Billingstad til lokaler sentralt i Sandvika, nær togstasjonen. 

 

Få hjelp til:

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og skatteskjemaer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • Økonomisk forvaltning av næringseiendom
 • Regnskap og lønn for eiendomsmeglere

Regnskap

Regnskap

Våre regnskapsførere i Asker og Bærum har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de mange typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønnstjenester

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, som er 100 % oppdatert på lover og regler.  

Rådgivning

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 10 40 18

Besøks- og postadresse: Malmskriverveien 4, 1337 Sandvika

Cozone ikoner på mobil

Vi har systemene som gjør hverdagen din enklere

I Azets er vi opptatt av å gjøre din arbeidshverdag så smidig som mulig. Gjennom vår kundeportal, Azets Cozone, har vi tilrettelagt for sømløse og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet.

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

bemanningsbyrå

Bemanningsbyrå - hjelp til rekruttering og vikarer

Vi har også tjenester innen bemanning i Asker og Bærum. Få de beste kandidatene gjennom vårt bemanningsbyrå. Byrået sørger for rett person på rett sted – og samtidig en effektiv og god prosess. Erfarne rådgivere bistår deg med både rekruttering til faste stillinger og vikarer.

Finn ut mer om bemanningstjenester i Asker og Bærum

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.