Regnskapskonsulenter i Sandvika
 
 
 

Regnskapsfører i Sandvika

Regnskapsfører som din økonomipartner. Bli mer effektiv og få bedre oversikt over regnskapet og bedriften din. Hos regnskapskontoret, Azets i Sandvika har vi løsningene du trenger. Vi bistår ulike bransjer og bedrifter i Asker og Bærum.

Få hjelp med regnskap og lønn

Din dedikerte rådgiver
Ekspertisen er aldri langt unna når du trenger den. Hos oss møter du rådgivere som er spesialisert innen regnskap og lønn, klare til å bistå deg. Din dedikerte regnskapsfører kombinerer sin kunnskap med dine data, slik at du får de rådene du trenger for å drive selskapet effektivt.
Tett på både digitalt og lokalt
Oppdaterte skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger, sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse.
Vi kan din bransje
Våre systemer støtter en rekke bransjer og vi bruker spesialsystemer for å imøtekomme ulike bransjer. Eiendomsbransjen er et eksempel på dette.

Din økonomiske sparringspartner i Sandvika

Hos oss får du et godt tilbud av tjenester innen regnskapsføring, lønnsadministrasjon, økonomistyring og bedriftsrådgivning. Våre medarbeidere har solid kompetanse og lang erfaring innen regnskap og økonomi. Sjekk våre løsninger som er tilpasset ditt behov. Gjennom Azets har du tilgang på regnskapsførere med økonomisk rådgivning over hele landet over hele landet.

Våre regnskapsførere og lønnskonsulenter sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som en ekspert  på økonomiske tall, lønn & HR er vi en sparringspartner. Våre rådgivere og regnskapsførere i Sandvika kombinerer sine erfaringer med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din hverdag.

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, vil du alltid ha gode hoder å spille på lag med. Basert på grundige analyser av ditt regnskap gir vi deg råd tilpasset din virksomhet.

  • Regnskapsføring
  • Fakturering
  • Rapportering
  • Årsregnskap
  • Lønnsadministrasjon
  • Firmaregistrering
  • Rådgivning
  • Regnskapsanalyse
  • Programvare
  • Rekruttering

Om regnskapskontoret i Sandvika

Hos Azets i Sandvika er vi over 30 ansatte som betjener kunder i Asker og Bærum, i tillegg til foretak innen ulike bransjer som har hjemhørighet andre steder i landet. Foruten regnskap og lønn for alle typer bedrifter, liten som stor, tilbyr vi også tjenester som økonomisk forretningsdrift av eiendom og regnskap og lønn for eiendomsmeglere.

Vi er opptatt av å tilby gode tekniske løsninger både når det gjelder skanning og fakturaflyt, timefangst og reiseregninger til lønn og regnskap samt gode rapportløsninger på nett.

Gry Haukåssveen
Avdelingsleder i Asker og Bærum

Kontaktinformasjon

Adresse
Malmskriverveien 4, 1337 Sandvika
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"For meg er det viktig at de som jobber med eiendommene, forstår helheten av virksomheten. "
Espen Norman Hoel, Eiendomsinvestor AS
Joakim Lauritsen
Salgssjef
Gry Haukåssveen
Avdelingsleder

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Sandvika som betjener kunder i nærområdet Asker og Bærum tillegg til bransjespesifikke bedrifter som også er lokalisert andre steder i landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.