Regnskapsfører i Asker og Bærum

Vi har løsningene du trenger innenfor regnskap, lønn og rådgivning. Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg og ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere.

Få hjelp til regnskap og lønn

 

En hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Bli mer effektiv og få bedre oversikt over regnskapet og bedriften din ved å bli kunde av Azets i Sandvika. Vi har systemene og kompetansen. I mange år har vi levert våre tjenester innen regnskap og lønn i Asker og Bærum. 

Med våre nettbaserte løsninger gjør vi samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag. Din regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. Våre rådgivere og regnskapsførere i Sandvika kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din forretningshverdag. 

Tjenester som gir deg oversikt

Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets i Bærum får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn & HR som din sparringspartner. Kontoret i Sandvika har også spesialister på eiendom som utfører en rekke oppgaver innen forretningsdrift av eiendom. Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Bærum hjelper deg gjerne.

 

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og skatteskjemaer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • Økonomisk forvaltning av næringseiendom
 • Regnskap og lønn for eiendomsmeglere
CoZone Kundeportal

Alt tilgjengelig på nett

Ved å knytte deg til våre tjenester, får du tilgang til  CoZone. Gjennom denne nettportalen kan du sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn og mye mer. Det har aldri vært enklere å samhandle med din regnskapsfører og lønnskonsulent. Elektronisk fakturaflyt, fakturering, rapportering og administrasjon – akkurat når og hvor du vil.

Regnskap

Regnskap

Våre regnskapsførere i Asker og Bærum har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de mange typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønnstjenester

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, som er 100 % oppdatert på lover og regler.  

Rådgivning

Rådgivning

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp.

Bemanningsbyrå - hjelp til rekruttering og vikarer

Vi har også tjenester innen bemanning i Asker og Bærum. Få de beste kandidatene gjennom vårt bemanningsbyrå. Byrået sørger for rett person på rett sted – og samtidig en effektiv og god prosess. Erfarne rådgivere bistår deg med både rekruttering til faste stillinger og vikarer.

Finn ut mer om bemanningstjenester i Asker og Bærum

Bemanningsbyrå Kristiansand

Hvem er vi?

Hos Azets i Bærum er vi over 30 ansatte. Foruten regnskap og lønn for alle typer bedrifter, liten som stor, tilbyr vi tjenester som økonomisk forvaltning av næringseiendom og regnskap og lønn for eiendomsmeglere.

Vi er opptatt av å tilby gode tekniske løsninger både når det gjelder skanning og fakturaflyt, timefangst og reiseregninger til lønn og regnskap samt gode rapportløsninger på nett.

Vi har flyttet til lokaler sentralt i Sandvika, nær togstasjonen. 

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 00 31 90

Besøks- og postadresse:
Malmskriverveien 4, 1337 Sandvika

Azets Sandvika Bærum

"Kriterier for å velge Azets var trygghet, forutsigbarhet, størrelse og det å vite at de alltid er tilstede."

- Frode Karlsen, Vika Eiendomsforvaltning

Eiendomsforvaltning_kunde_Visma
Kurs og seminarer på nett og lokalt

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget her

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt kontor i Asker & Bærum. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.

For tilbud og mer informasjon kan du ringe 40 10 40 18  eller sende inn skjemaet under.  

Åpningstider på hverdagene er: kl. 08:00 - 19:00 mandag-torsdag og kl. 08:00 - 16:00 fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.