top banner image
 
 
 

Regnskap for eiendomsmeglere

Erfarne rådgivere og konsulenter med spisskompetanse på regnskap for eiendomsmeglere.

Få løst oppgavene dine 

Regnskap, lønn og rådgivning skreddersydd for eiendomsmeglere

I Azets har vi over tid opparbeidet oss ekspertise på særegne problemstillinger eiendomsmeglerbransjen står overfor. Det stilles krav til effektive administrative løsninger, slik at mest mulig tid kan brukes på selve eiendomsmeglingen. Azets leverer systemer som gir bedre kontroll og full oversikt over økonomien. 

Vårt team med spesialister har i flere år samarbeidet med våre kunder i eiendomsmeglerbransjen. Typiske ting vi bistår med er likviditetsstyring, rapportering til finanstilsynet og spesialrapporter, hvordan inntekt genereres, klientkonto og lønn. Dette gjør vi innenfor følgende forretningskritiske områder: 

Tre digitale enheter oversikt Azets Cozone

Alt tilgjengelig på nett - sikkert og effektivt

Ved å knytte deg til våre tjenester, får du tilgang til Azets Cozone. Gjennom denne nettportalen kan du administrere timer som er grunnlag for lønngrunnlag, laste opp bilag som ikke allerede er sendt inn elektronisk fra leverandører og godkjenne dokumenter for regnskap og lønn. En mengde rapporter på ulike nivåer er også tilgjengelig. Portalen er ditt samarbeidsområde mellom deg som kunde og dine kontakter på regnskap og lønn hos Azets.

  • Godkjenning av leverandørfakturaer
  • Fakturering av kunder
  • Rapportering av regnskapet på en mengde nivåer
  • Timelister - registrering og godkjenning
  • Reiseregninger og utlegg - ta bilde av kvitteringer underveis
  • Fildeling - sikkert og oversiktlig

Akkurat når og hvor du vil.

Kontakt våre eksperter 

- for tilbud og mer informasjon om hva vi kan gjøre for din virksomhet.

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.