top banner image
 
 
 

Konsulenttjenester - management for hire

Mangler du midlertidig en leder eller leder for regnskaps-, lønns- eller HR -avdelingen? Med management for hire fra Azets får du ønsket lederprofil for perioden du trenger det.

Lei inn en erfaren leder

tidsbegrenset

Rask tilgang på riktig lederkompetanse

Få tilgang på riktig lederkompetanse med lederkandidater med erfaring fra tilsvarende stillinger.

avsjekking

Høy gjennomføringsevne

Få tilgang på riktig lederkompetanse med lederkandidater med erfaring fra tilsvarende stillinger.

tidsbegrenset

Uavhengig person til det beste for virksomheten

Ledere som ser raskt hva som er viktig å gjennomføre, uten at de oppfattes som en trussel av andre ledere i virksomheten din.

Management for hire - interimleder - generell rådgiver eller operativ leder

  • Har en ansatt sagt opp eller blitt sykemeldt på et ugunstig tidspunkt?
  • Vurderer du å ansette men vet ikke om du skal ta kostnaden?
  • Har nok oppgaver til å fylle et nytt årsverk?
  • Er bedriften under endring og trenger noen til å lede endringsprosessen?

Vi har bred erfaring fra mange bransjer, virksomheter fra liten til stor og har en etablert kultur og kompetanse som gjør at vi raskt kan tre inn i ønskede roller og være operative i våre kunders virksomheter innen kort tid. Ved å leie inn en kollega fra Azets er du garantert kompetanse og kvalitet i perioden du har behov. Og, vi kommer ikke alene. Uansett om du leier inn en eller flere ressurser stiller vi alltid med backup samt at du har hele kompetansehuset Azets i ryggen ved spesielle fagutfordringer.

Gode resultater med en erfaren og handlekraftig leder. Vi finner raskt den rette kandidaten som trår til når du trenger ledelse innen økonomi, lønn og HR for kortere, lengre eller faste perioder.

management for hire

Interimleder kvinne

Du får kvalitet og trygghet

Med en interim leder får du konsulentenes erfaring og kompetanse tilgjengelig i perioden du trenger det. Vi har profiler innen regnskap, hvis du f.eks. trenger interim ledelse i økonomifunksjonen noen dager i måneden eller som heltidsløsning.

Våre ledere er tilpasningsdyktige og selvkjørende. Fra dag én vil interimleder være en del av hverdagen i din regnskaps-, lønns- eller HR-avdeling. Konsulentenes erfaring og høye faglige nivå gjør at de raskt kan identifisere de områdene som krever oppmerksomhet. I tillegg kan du redusere dine faste personalkostnader, da du kun betaler for de effektive timene.

Med en fleksibel avtale om interim ledelse får du de ressursene du trenger til enhver tid. Verken mer eller mindre.

Kontakt oss for innleie

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Lei inn en god konsulent for å få løst oppgavene.

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Se denne 60 sekunders videoen om bruk av innleid kompetanse ved fravær