Regnskapsfører i Lyngdal
 
 
 

Regnskapsfører i Lyngdal

På utkikk etter noen som kan hjelpe deg med  regnskap, lønn eller rådgivning innen økonomi og HR? Se fordelene med å bruke våre tjenester og ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere i Lyngdal og Farsund. 

Få hjelp med regnskap og lønn

 

Få oversikt og kontroll på tallene

Hvordan kan vi påstå at det lønner seg å overlate regnskap og lønn til Vismas regnskapsførere i Lyngdal og Farsund?

Jo, fordi du sparer tid og får bedre oversikt, samtidig som du kan være sikker på at du har et korrekt regnskap og at lønnskjøringen er riktig. I tillegg kan regnskapsføreren kan gi deg gode råd slik at du tar riktige økonomiske beslutninger. Det kan lønne seg!

Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere kjenner markedet i Lyngdal og distriktet rundt. Våre konsulenter vil kjenne tallene til bedriften din og dermed være en god rådgiver i det markedet du driver virksomheten. Vi kombinerer vår erfaring med dine regnskapsdata for å gi deg de beste rådene. Med  nettbaserte løsninger blir samarbeidet enkelt og du får lett god oversikt i en travel hverdag.

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Preger Corona-situasjonen din bedrift?

Har du spørsmål rundt ansatte som permittering, karantene, sykelønn, refusjoner mm.?

Eller hva du kan gjøre for å sikre økonomien og likviditeten i selskapet på best mulig måte?

Bli kontaktet av en rådgiver

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 10 40 18

Besøksadresse:
Abraham Berges gate 4
4580 Lyngdal

Postadresse:
Postboks 267,
4576 Lyngdal 

Regnskapstjenester Lyngdal

Regnskap

Våre regnskapsførere i Lyngdal har solid kompetanse og er alltid oppdaterte på lover og regler. Vi vil strekke oss langt for å gi deg gode økonomiske råd til det beste for din bedrift.
 

Lønnstjenester Lyngdal

Lønn

Få hjelp med alt fra lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen, HR-oppgaver, forsikringer og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, som er 100 % oppdatert på lover og regler. 

Rådgivning

Rådgivning

Enten det gjelder oppstart av selskap, analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 
Om regnskapsfører i Lyngdal

Hvem er vi?

På vårt kontor i Lyngdal er vi 13 ansatte hvor flere er autoriserte regnskapsførere. Vi har regnskapskonsulenter, lønnskonsulenter og rådgivere som hjelper deg med regnskap, lønn og bedriftsøkonomisk rådgivning. Vi hjelper alt fra enkeltmannsforetak til store virksomheter og tilpasser alltid våre tjenester til våre kunders behov. Vi levere tjenester til alle typer selskap og har spesialkompetanse på landbruksregnskap. Ingen kunde er for liten og ingen kunde er for stor for oss.

Målet vårt er å effektiviserer driften av din virksomhet med gode tekniske løsninger og solid fagkunnskap. Tilgang til smarte og effektive løsninger på nett som elektronisk fakturaflyt og rapportering på nett sørger for et enkelt og tidsbesparende samarbeid - og en enklere hverdag for deg.

For oss er det viktig å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner. Kunnskap om det lokale næringslivet og gode kunderelasjoner er viktige stikkord.

Velkommen til oss!

Cozone ikoner på mobil

Vi har systemene som gjør hverdagen din enklere

I Azets er vi opptatt av å gjøre din arbeidshverdag så smidig som mulig. Gjennom vår kundeportal, Azets Cozone, har vi tilrettelagt for sømløse og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet.

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer
Logo Lyngdal EL Installasjon

"Vi som kunde hos Azets er svært fornøyde med systemløsningen, både regnskap og lønn. Azets gir oss som kunde en tett oppfølging og vi har en svært god kommunikasjon. Alle henvendelser fra oss blir prioritert og løst på en rask og effektiv måte. Vi vil anbefale Azets på det sterkeste."

Dag Bråthen, Lyngdal EL-Installasjon AS

Webinar_image.jpg

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt kontor i Lyngdal. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen.

En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.