Regnskapsfører  i Lyngdal
 
 
 

Regnskapsfører i Lyngdal

På utkikk etter noen som kan hjelpe deg med  regnskap, lønn eller rådgivning innen økonomi og HR? Se fordelene med å bruke våre tjenester og ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere i Lyngdal og Farsund. 

Få hjelp med regnskap og lønn

Din økonomiske rådgiver
Våre regnskapsførere i Lyngdal vil kjenne bedriften din og kan gi deg gode råd. Det er alltid godt å kunne sparre med en person om hvordan tallene er og hvilke tiltak som skal til for å drive forretningen enda bedre.
Hold firmaet ditt oppdatert på regnskap og lønn
Ved å overlate regnskap og lønn til vårt regnskapskontor i Lyngdal tilbyr vi oppdaterte og skybaserte løsninger tilpasset dine behov. Du frigjør verdifull tid, får enkel tilgang til de viktige tallene. Samtidig er du garantert at firmaet er oppdatert til enhver tid.
Tett på både digitalt og lokalt
Oppdaterte skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger, sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret i Lyngdal

Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere kjenner markedet i Lyngdal og distriktet rundt. Våre konsulenter vil kjenne tallene til bedriften din og dermed være en god rådgiver i det markedet du driver virksomheten. Vi kombinerer vår erfaring med dine regnskapsdata for å gi deg de beste rådene. Med  nettbaserte løsninger blir samarbeidet enkelt og du får lett god oversikt i en travel hverdag.

Våre regnskapsførere i Lyngdal har solid kompetanse og er alltid oppdaterte på lover og regler. Vi vil strekke oss langt for å gi deg gode økonomiske råd til det beste for din bedrift.

  • Alt innen regnskap 
  • Alt innen lønn
  • Skatt og moms 
  • Budsjettering og planlegging
  • HR-rådgivning

Om regnskapskontoret i Lyngdal

På vårt regnskapskontor i Lyngdal har vi regnskapskonsulenter, lønnskonsulenter og rådgivere som hjelper deg med regnskap, lønn og bedriftsøkonomisk rådgivning. Vi hjelper alt fra enkeltmannsforetak til store virksomheter i ulike bransjer. Vi har spesialkompetanse på landbruksregnskap. Ingen kunde er for liten og ingen kunde er for stor for oss.

Målet vårt er å effektiviserer driften av din virksomhet med gode tekniske løsninger og solid fagkunnskap. Tilgang til smarte og effektive løsninger på nett som elektronisk fakturaflyt og rapportering på nett sørger for et enkelt og tidsbesparende samarbeid - og en enklere hverdag for deg - Velkommen til oss!

Svein Kåre Pedersen
Avdelingsleder

Kontaktinformasjon

Adresse
Abraham Berges gate 4 4580 Lyngdal
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

"Vi som kunde hos Azets er svært fornøyde med systemløsningen, både regnskap og lønn. Azets gir oss som kunde en tett oppfølging og vi har en svært god kommunikasjon. Alle henvendelser fra oss blir prioritert og løst på en rask og effektiv måte. Vi vil anbefale Azets på det sterkeste."
Dag Bråthen, Lyngdal EL-Installasjon AS
Tom Hansen
Salgssjef

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Lyngdal. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.