Regnskapsfører Bergen
 
 
 

Regnskapsfører i Bergen

Behov for bistand innenfor regnskap, lønn eller økonomisk rådgivning? Vi har løsningene du trenger. Se hvordan vi kan hjelpe deg og ta kontakt med en av våre regnskapsførere i Bergen.

Få hjelp med regnskap og lønn

 

Effektiviser driften av din virksomhet

En god regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din. De fleste bedriftsledere trenger en sparringspartner som ser virksomheten med nye øyne. En som kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi råd om hva som kan forbedres.

Vi har i mange år levert tjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning til våre kunder i Bergensregionen. Våre rådgivere og regnskapsførere i Bergen kan hjelpe deg med å effektivisere driften av din virksomhet.

Vil du vite mer? Du kan lese om våre tjenester under eller ta kontakt med oss her.

Preger Corona-situasjonen din bedrift?

Har du spørsmål rundt ansatte som permittering, karantene, sykelønn, refusjoner mm.?

Eller hva du kan gjøre for å sikre økonomien og likviditeten i selskapet på best mulig måte?

Bli kontaktet av en rådgiver

Dette kan vi hjelpe deg med

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn og HR som din sparringspartner. Få forretningsstøtte slik at du kan ta ut mer av din bedrifts potensiale og få en mer forutsigbar hverdag.

Med oss får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Bergen hjelper deg gjerne.

Du kan lese mer om tjenestene våre her.

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • HR-prosesser
 • Analyse av økonomien
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Regnskapstjenester

Regnskap

Våre regnskapsførere i Bergen har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.
 

Lønnstjenester

Lønn

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, som er 100 % oppdatert på lover og regler. 

Rådgivning innen økonomi, styrearbeid og HR

Ønsker du å få bedre oversikt over bedriftens økonomi? Vi kan hjelpe deg med å få oversikt og bedre styring av bedriften,  enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn.

Økonomisk rådgivning

Hvordan oppdage nye muligheter og gjøre endringene som skal til for å styrke driften ytterligere? Gjennom finansielle analyser og strategiske blikk sørger vi for at nye og smarte tiltak blir gjennomført på korrekt vis.

Våre rådgivere i Bergen hjelper deg å ta riktige beslutninger ved spørsmål rundt blant annet budsjett, kapitalforhøyelse og fusjon.

Les mer om økonomisk rådgivning her

HR-rådgivning og personaladministrasjon

Alle virksomheter med ansatte har en rekke personaloppgaver som skal løses. Sykmeldte ansatte skal følges opp, pensjonsportal skal ajourholdes og nyansatte skal ha korrekte ansettelsesavtaler. En rekke av disse oppgavene kan effektiviseres og automatiseres, andre krever god opplæring i rutiner og regelverk. 

Våre rådgivere i Bergen kan sørge for effektiv oppfølging av personaloppgavene.

Les mer om personaladministrasjon

Bemanningsbyrå - hjelp til rekruttering og vikarer

Vi har også tjenester innen bemanning i Bergen. Få de beste kandidatene gjennom vårt bemanningsbyrå. Byrået sørger for rett person på rett sted – og samtidig en effektiv og god prosess. Erfarne rådgivere bistår deg med både rekruttering til faste stillinger og vikarer. Vi hjelper bedrifter i Bergen og omegn.

Finn ut mer om bemanningstjenester i Bergen

Bemanningsbyrå Kristiansand
regnskapsfører Bergen

Hvem er vi?

På vårt kontor i Bergen er vi 100 dyktige medarbeidere som jobber med bedriftsrådgivning, regnskaps- og lønnstjenester. Vi har et stort rådgiverteam med lang erfaring og bakgrunn fra ulike bransjer. Utover regnskap, økonomi, lønn & HR har vi spesialkompetanse innen områder som juss og rekruttering.

Vår målsetning er å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner og rådgiver. Vi er et veletablert kontor i Bergen og kjenner Bergensregionen godt. Hos oss kan du være trygg på at du får gode råd tilpasset din bedrift, din bransje og ditt marked. Vi har alle typer kunder. Alt fra småbedrifter til større konsern og kjeder og innen ulike bransjer.

CoZone oversikt funksjonalitet

Godkjenning av regnskapsbilag og lønnstransaksjoner gjennom din egen portal

Gjennom vår kundeportal, CoZone, har vi tilrettelagt for smidige og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Lær mer og test ut CoZone her

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 10 40 18

Besøksadresse: Kanalveien 7, 5068 Bergen

Postadresse: Postboks 881 Sentrum, 5807 Bergen

Bergen kart Kanalveien

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt kontor i Bergen. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Tromsø. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap om Bergensregionen, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ring oss på 40 10 40 18  eller send inn skjemaet.  

Åpningstider:
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag