Regnskapsfører Bergen
 
 
 

Regnskapsfører Bergen

Regnskap, lønn, økonomisk rådgivning. Se hvordan Azets regnskapsbyrå kan hjelpe deg ved hjelp fra våre regnskapsførere i Bergen.

Få hjelp med regnskap og lønn

Din økonomiske rådgiver
I Bergen har vi dyktige rådgivere med bred kompetanse. Vi er gjerne din sparringspartner og kan se på utfordringer med nye øyne.
Alltid oppdatert på regnskap og lønn
Ved å overlate regnskap og lønn til vårt regnskapskontor i Bergen får du oppdaterte, skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov. Du frigjør verdifull tid, samtidig er du garantert at firmaet er oppdatert til enhver tid.
Du kan leie en av våre ansatte
Vi tilbyr også bedrifter å leie inn en av våre dyktige medarbeidere både til korte hasteoppdrag og for en lengre periode, både innen lønn, regnskap og HR.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret i Bergen

En god regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er regnskapsbyrået også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn og HR som din sparringspartner. Få forretningsstøtte slik at du kan ta ut mer av din bedrifts potensiale og få en mer forutsigbar hverdag.

Med Azets i Bergen får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Bergen hjelper deg gjerne.

  • Regnskap og økonomi
  • Lønn og HR
  • Skatt og utbytte
  • Årsregnskap og skattemelding
  • Salg av programvare
  • Budsjettering og planlegging
  • Rekruttering
  • Utleie av fagpersoner

Om kontoret i Bergen

Ansatte som presenterer for kunder

På vårt regnskapskontor i Bergen er vi 100 dyktige medarbeidere som jobber med bedriftsrådgivning, regnskaps- og lønnstjenester. Vi har et stort rådgiverteam med lang erfaring og bakgrunn fra ulike bransjer. Utover regnskap, økonomi, lønn & HR har vi rekrutteringstjenester og konsulenttjenester innen forretningsutvikling.

Vår målsetning er å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner og rådgiver. Vi er et veletablert kontor i Bergen og kjenner Bergensregionen godt. Hos oss kan du være trygg på at du får gode råd tilpasset din bedrift, din bransje og ditt marked. Vi har alle typer kunder. Alt fra småbedrifter til større konsern og kjeder og innen ulike bransjer.

Anette Gripsgård
Avdelingsleder

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og bedriftsstørrelse. Våre eksperter er klare til å bistå med alt innen regnskap og lønn – så du kan jobbe med andre ting. Les mer om våre tjenester her:

 

"Dyktige, effektive og alltid hyggelige rådgivere i Azets. Anbefales!"

Fløibanen AS

Kontaktinformasjon

Adresse
Kanalveien 7, 5068 Bergen
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag
Bjarte Erstad portrett
Bjarte Erstad
Salgssjef
Anette Gripsgard
Avdelingsleder

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Bergen. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.