Regnskapsfører Bergen
 
 
 

Regnskapsfører i Bergen

Regnskap, lønn, økonomisk rådgivning. Se hvordan vi kan hjelpe deg ved hjelp fra våre regnskapsførere i Bergen.

Få hjelp med regnskap og lønn

 

Effektiviser driften av din virksomhet

En god regnskapsfører er også en god økonomisk rådgiver. En som kjenner bedriften din, markedet ditt og bransjen din.

Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Bruk en ekspert på tall, lønn og HR som din sparringspartner. Få forretningsstøtte slik at du kan ta ut mer av din bedrifts potensiale og få en mer forutsigbar hverdag.

Med Azets i Bergen får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Bergen hjelper deg gjerne.

 

 • Korrekt føring av regnskapet
 • Betaling til leverandører
 • Fakturering til kunder
 • Lønn til dine ansatte
 • Håndtering av reiseregninger og utlegg
 • HR-prosesser
 • Analyse av økonomien
 • Skatt og utbytte
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Styrearbeid
 • Budsjettering og planlegging
 • HR-rådgivning

Rådgivning

Din beste sparringspartner

Rådgivning i Azets, spenner seg fra rådgiving i det daglige til rådgivning med et mer strategisk perspektiv som utvikler bedriften.

Ønsker du å få bedre oversikt over bedriftens økonomi? Vi kan hjelpe deg med å få oversikt og bedre styring av bedriften,  enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn.

Du kan også få levert innsikt og gjennomførbare tiltak gjennom HR-strategier og forretningsutvikling. Rådgivning på prosessforbedringer gjennom digitalisering og robotisering ligger også innenfor våre kjerneområder.

Oppgaven digitalt skjerm cog

Automatiserte prosesser

Gjennom din egen portal, Azets CoZone, har vi tilrettelagt for smidige og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

 • Data samlet ett sted
 • Oversiktlige rapporter
 • Sikker deling av filer

Lær mer og test ut Azets CoZone her

 

Bemanningsbyrå - hjelp til rekruttering og vikarer

Vi har også tjenester innen bemanning i Bergen. Få de beste kandidatene gjennom vårt bemanningsbyrå. Byrået sørger for rett person på rett sted – og samtidig en effektiv og god prosess. Erfarne rådgivere bistår deg med både rekruttering til faste stillinger og vikarer. Vi hjelper bedrifter i Bergen og omegn.

Finn ut mer om bemanningstjenester i Bergen

Bemanningsbyrå Kristiansand

 

no_bg_consultant.jpg

Hvem er vi?

På vårt kontor i Bergen er vi 100 dyktige medarbeidere som jobber med bedriftsrådgivning, regnskaps- og lønnstjenester. Vi har et stort rådgiverteam med lang erfaring og bakgrunn fra ulike bransjer. Utover regnskap, økonomi, lønn & HR har vi spesialkompetanse innen områder som juss og rekruttering.

Vår målsetning er å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner og rådgiver. Vi er et veletablert kontor i Bergen og kjenner Bergensregionen godt. Hos oss kan du være trygg på at du får gode råd tilpasset din bedrift, din bransje og ditt marked. Vi har alle typer kunder. Alt fra småbedrifter til større konsern og kjeder og innen ulike bransjer.

Kontaktinformasjon i Bergen

Telefon: 40 10 40 18

Besøksadresse:
Kanalveien 7
5068 Bergen

Postadresse:
Postboks 881 Sentrum
5807 Bergen

Fløibanen_logo_sort-CMYK.png

"Dyktige, effektive og alltid hyggelige rådgivere i Azets. Anbefales!" 

Fløybanen AS

 

Ta kontakt, så hjelper vi deg videre

Ring oss på 40 10 40 18  eller fyll ut skjemaet under.

Åpningstider: fra kl. 08:00 til 16:00 på alle hverdager.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt kontor i Bergen. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Tromsø. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap om Bergensregionen, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.