rekneskap lønn rådgjeving på Voss
 
 
 

Rekneskapsførar på Voss

På utkikk etter nokon som kan hjelpe deg med rekneskap, lønn eller rådgjeving? Sjå fordelane med å bruke våre tenester og ta gjerne kontakt med ein av våre rekneskapsførarar på Voss. 

Få hjelp med rekneskapet

Effektiviser drifta av verksemda di
Få ein sparringspartnar som ser verksemda di med nye auge. Ein som kombinerer si erfaring med dine rekneskapsdata for å gje råd om kva som kan forbetrast. Våre rekneskapsførarar og rådgjevarar på Voss kan hjelpe deg med å effektivisere drifta.
Få ein dedikert ressurs som forstår kvardagen din
Hos oss får du ein fast rådgjevar som har som målsetting å forstå kunden sin kvardag og vere ein god samarbeidspartnar på det du har behov for.
Tett på både digitalt og lokalt
Oppdaterte skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger, sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse.

Rekneskapskontoret på Voss er for alle typer selskaper

Korleis kan me påstå at det lønner seg å overlate rekneskap og lønn til en Azets rekneskapsførarar på Voss?

Jo, fordi du sparer tid og får betre oversikt, samtidig som du kan vere sikker på at du har ein korrekt rekneskap og at lønnskøyringa er riktig. I tillegg kan rekneskapsføraren gje deg gode råd slik at du tar riktige økonomiske beslutningar. Det kan lønne seg!

Våre lønnskonsulentar og rekneskapsførarar kjenner markedet på Voss og omegn godt. Ein som kjenner bedrifta di, markedet ditt og bransjen din vil også vere ein god rådgjevar. Me kombinerer vår erfaring med dine rekneskapsdata for å gje deg dei beste råda. Med nettbaserte løysingar blir samarbeidet enkelt og du får lett god oversikt i ein travel kvardag.

  • Rekneskap
  • Fakturering
  • Lønn og HR-prosesser
  • Reiseregninger og utlegg
  • Rekneskapsanalyse
  • Budsjettering
  • Skatt og utbytte
  • Årsrekneskap og skattemelding
  • Programvare

Om rekneskapskontoret på Voss

På vårt kontor på Voss er me totalt 20 rekneskapsførarar og lønnskonsulentar som hjelper deg med rekneskap, lønn og bedriftsøkonomisk rådgjeving. Me hjelper alt frå enkeltpersonsforetak til store verksemder og tilpassar alltid våre tenester til våre kundar sine behov. Ingen kunde er for liten og ingen kunde er for stor for oss på Voss.

Målet vårt er å effektivisere drifta av di verksemd med gode tekniske løysingar og solid fagkunnskap. Tilgang til smarte og effektive løysingar på nett som elektronisk fakturaflyt og webrapportering sørger for eit enkelt og tidsbesparande samarbeid - og ein enklare kvardag for deg.

For oss er det viktig å forstå kundane våre sin kvardag og vere ein god samarbeidspartnar. Kunnskap om det lokale næringslivet og gode kunderelasjonar er viktige stikkord.

Velkommen til oss på Voss!

Steinar Røthe
Avdelingsleder

Vi er eit fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge same kva problemstilling og storleik bedrifta di har. Våre ekspertar er klare til å hjelpe deg med alt innan rekneskap og løn,- så du kan fokusere på andre ting. Les meir om våre tenester her:

Kontaktinformasjon

Adresse
Evangervegen 3 5704 Voss
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag
"Den personlige kontakten er et stort pluss, man sender ikke bare en mail, men til en konsulent du har en personlig relasjon til, i vårt tilfelle på Voss kontoret."
Kjersti Aagaard, Senior Accountant, Link Mobility Group AS
Bjarte Erstad portrett
Bjarte Erstad
Salgssjef

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Rekneskapsførare over heile landet

Som ein del av eit stort og landsdekkande kompetansemiljø, har me heile 50 rekneskapskontor over heile landet, i tillegg til vårt kontor på Voss. På samtlege lokalkontor finn du autoriserte rekneskapsførarar, lønnskonsulentar og rådgjevarar innanfor økonomi, lønn og HR.