Fornøyd dame med lønnssystemet
 
 
 

Lønnssystem og HR-system

Finn det lønnssystemet og HR-systemet som løser dine utfordringer. Vi har enkle og effektive løsninger for deg.

Få hjelp i dag

 

window-application-5.svg

Økt fleksibilitet

Du får tilgang til smarte løsninger - tilpasset ditt behov. Våre ulike løsninger gjør at du kan vokse med oss ​​uten å måtte bytte leverandør.

hand-tablet.svg

Forenkler din hverdag

Systemer som automatiserer og forenkler viktige oppgaver i lønns- og HR-prosesser.

computer-check-lock.svg

Logg deg på fra der du befinner deg

Sikker lagring og automatisk oppdaterte skybaserte løsninger, gjør at du enkelt får tilgang til lønnsystemet og HR-systemet.

Spar tid med riktig HR- og lønnssystem

Lønn og personaladministrasjon kan ta mye tid i en ellers hektisk hverdag. Det finnes lønn og HR-systemer med ulike funksjoner som kan gjøre hverdagen din enklere ved hjelp av gode prosesser som digitaliseres via apper og automatiske godkjenningsrutiner.

Vi tilbyr:

Visma.net Payroll

Skybasert lønnssystem som automatisk oppdateres med tilpasninger for nye lover og regler. Alt er automatisert - uten papirer. Via apper får ledere og ansatte full oversikt. En enklere hverdag.

Les mer om lønnssystemet Visma.net Payroll

Quinyx

Mobile-first skybasert løsning for vaktplanlegging, tidsrapportering, kommunikasjon og statistikker, og er den markedsledende skytjenesten for vaktliste- og skiftplanlegging med timefangst. 

Les mer om Quinyx

4Human

Administrasjon av ansatte.

Digitaliser personaladministrasjonen og skap en enklere og bedre arbeidshverdag for HR, ledere og ansatte.

Les mer om 4Human

Digitale håndbøker - personalhåndbok

I den digitale personalhåndboken til AppsCo One og Azets gir du ansatte en komplett oversikt over rettigheter og plikter. Løsningen er skybasert og krever ingen installasjon. 

Les mer om digital personalhåndbok

Skal du bytte lønnssystem eller HR-system? 

Når du skal gå i gang med å gjøre et systembytte i forhold til lønn og HR, er det viktig at du finner rett system som passer til deres behov.

Dersom du skal bytte lønnssystem ønsker vi å gjøre det enklest mulig for deg. Azets tar ansvaret for oppsett av lønnssystemet slik at du får et ferdig oppsett, vi gjennomgår og kvalitetssikrer at alt blir riktig. Vi har veletablerte rutiner og har dedikerte ansatte som er spesialister på denne type systembytter.

Azets kan være behjelpelig med alle systemrelaterte spørsmål du måtte ha, og vi kan også kjøre lønn for deg i systemet dersom du ønsker det.

Snakk med oss og finn din løsning

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende prat. 

Du kan også ringe oss:

40 10 40 18 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.