Lønn og HR

Lang erfaring, spisskompetanse og smart teknologi. Lønnstjenester, outsourcing og rådgivning til alle typer bedrifter.

Få hjelp i dag

 

Lønnstjenester

Lønnstjenester

Overfør oppgavene til oss og vær trygg på at riktig lønn blir utbetalt til rett tid. Alt til fast pris, uavhengig om medarbeiderne er timelønnede eller fastlønnede.

Outsourcing lønn

Outsourcing lønn

Vi har solid erfaring med å outsourcing av lønnssprosesser i større bedrifter. Velg mellom å outsource få eller mange av prosessene.

Rådgivning HR

Rådgivning innen HR

Våre rådgivere gjør HR til et enda større konkurransefortrinn. Vi hjelper deg med alt fra daglige oppgaver til komplekse endringer.

5 gode grunner til å sette bort lønnsoppgavene

Dedikert team lønnskonsulenter      

Redusert sårbarhet
Du får tilgang til et eget team med lønnskonsulenter og personalansvarlige. Du trenger ikke å bekymre deg for sykefravær, ferie eller personlautskiftninger.

       
Voks med oss uten å bytte leverandør    

Økt fleksibilitet
Vi tilbyr standardiserte løsninger med mulighet for tilpasning i henhold til tariffavtaler, industribehov og preferanser, størrelsen og omfanget av lønn. Vi har ulike løsninger som våre kunder kan vokse med oss ​​uten å måtte bytte leverandør.

       
Kvalitetssäkrad leverans    

Kvalitetssikret leveranse
Det er trygt og effektiv å la Azets ta lønnsoppgavene. Få erfaringen og kompetansen du trenger. Vi kan alt om reglene knyttet til lønn, pensjon og skatter. Det gjør at vi alltid kan levere lønnstjenester av høyeste kvalitet. 

       
Effektiv håndtering av lønnsadministrasjonen    

Effektiv håndtering, minimal administrasjon for deg som kunde.
Som kunde får du tilgang til Azets’ smidige prosesser og smarte nettløsninger. Gode rutiner og sertifiseringer gjør at du kan sove godt om natten, vel vitende om at lønnsfunksjonen er 100 % ivaretatt.

       
La oss ta hånd om lønnsadministrasjonen    

Enklere, tydeligere, lettere
Vi har oversiktlige prismodeller og håndterer dine lønnsoppgaver slik du ønsker det. Du får alt på ett brett: Sett bort lønn og HR til Azets, og vi blir din lønnskonsulent og HR-ressurs.

Kurs Lonnsdagen 2017

Lønnsdagen 2017 - bli med på årets viktigste lønnsoppdatering

Lover og regler innen lønnsfaget. En fagdag som tar for seg rutiner og regelverk innen lønn og HR. Ulike kurs skreddersydd for deg som tar ansvar for lønnsutbetalinger selv eller for deg som har outsourcet lønn til et byrå.  

Få oversikt og meld deg på her

Slik får du ned sykefraværet

Mye må huskes på og håndteres når ansatte er syke. Det finnes flere tips til hvordan sykefraværet kan reduseres og god hjelp til å få gjort oppgavene i forbindelse med sykefravær. 

Les mer om håndtering av sykefravær her

Interesse

Kontakt oss

- for tilbud og mer informasjon innen lønn og HR

Ring 40 10 40 18

Åpningstider
08.00 - 21.00 mandag-torsdag
08.00 - 16.00 fredag 

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Kontakt for hjelp til lønn og HR