Lønn og HR ansettelse
 
 
 

Lønn og HR - se hva vi tilbyr

Lang erfaring, spisskompetanse og smart teknologi. Lønnstjenester, outsourcing og rådgivning til alle typer bedrifter.

Få hjelp i dag

 

Lønnstjenester arkiv

Lønnstjenester

Overfør oppgavene til oss og vær trygg på at riktig lønn blir utbetalt til rett tid. Alt til fast pris, uavhengig om medarbeiderne er timelønnede eller fastlønnede.

Ta vare på ansatte personaladministrasjon

Personaladministrasjon

Våre rådgivere gjør personaladministrasjon  til et enda større konkurransefortrinn. Fra daglige oppgaver til komplekse endringer.

Rådgivning Human Resources

Human resources

Rådgivning innen panlegging, oppsett og gjennomføring av ulike HR-tiltak

5 gode grunner til å sette bort lønnsoppgavene

Dedikert team lønnskonsulenter      

Redusert sårbarhet
Du får tilgang til et eget team med lønnskonsulenter og personalansvarlige. Du trenger ikke å bekymre deg for sykefravær, ferie eller personalutskiftninger.

       
Voks med oss uten å bytte leverandør    

Økt fleksibilitet
Vi tilbyr standardiserte løsninger med mulighet for tilpasning i henhold til tariffavtaler, industribehov og preferanser, størrelsen og omfanget av lønn. Vi har ulike løsninger som våre kunder kan vokse med oss ​​uten å måtte bytte leverandør.

       
Kvalitetssäkrad leverans    

Kvalitetssikret leveranse
Det er trygt og effektiv å la Azets ta lønnsoppgavene. Få erfaringen og kompetansen du trenger. Vi kan alt om reglene knyttet til lønn, pensjon og skatter. Det gjør at vi alltid kan levere lønnstjenester av høyeste kvalitet. 

       
Effektiv håndtering av lønnsadministrasjonen    

Effektiv håndtering, minimal administrasjon for deg som kunde.
Som kunde får du tilgang til Azets’ smidige prosesser og smarte nettløsninger. Gode rutiner og sertifiseringer gjør at du kan sove godt om natten, vel vitende om at lønnsfunksjonen er 100 % ivaretatt.

       
La oss ta hånd om lønnsadministrasjonen    

Enklere, tydeligere, lettere
Vi har oversiktlige prismodeller og håndterer dine lønnsoppgaver slik du ønsker det. Du får alt på ett brett: Sett bort lønn og HR til Azets, og vi blir din lønnskonsulent og HR-ressurs.

logo Atlas Professionals

"Vi har valgt Azets for å administrere lønnsoppgaver på grunn av deres kunnskap om håndtering av norsk lønn som følger norsk lov. Vi har opplevd et veldig godt samarbeid med korte kommunikasjonslinjer til våre kontakter i Azets. Vi får raske og komplette svar på våre spørsmål."

Erik IJzerman, Operations Controller, Atlas Professionals

For tilbud og mer informasjon innen lønn og HR

Ring 40 10 40 18 

eller send inn skjema under.

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.