To menn på regnskapskontor
 
 
 

Kunder om Azets

Azets har mer enn  22.000 kunder spredt over hele Norden. Våre kunder er i alle kategorier, fra små nyetablerte selskaper til større konsern.  Kundene har overlatt økonomiske og HR-relaterte administrative oppgaver til oss. De bruker oss også på rådgiving, både på administrativt og strategisk nivå. 

"Azets har gode systemer som er enkle å forstå. Alltid god hjelp å få når vi kontakter Azets"
Inger Lise Moss, CEO, Floriss Kongsvinger
"Samarbeidet med Azets og våre kontaktpersoner har fungert strålende. De er hyggelige og svært dyktige. "
Birgithe H. Iversen, eier og daglig leder Hans H. Iversen
"Vår kundekontakt gjør en usedvanlig god jobb. Det er en enkel kommunikasjon mellom oss og utfordringer vi måtte ha blir løst ifht til avtale og forventninger. I tillegg er Fredrikstad avdelingen behjelpelige og med god kompetanse. "
Ronny Andresen, Østfold Gjenvinning AS'
"Vi er veldig fornøyde med å ha et nytt system på lønn og en partner som Azets med på laget. Jeg vil gjerne benytte anledningen til å fullrose våre kontaktpersoner, og takke for samarbeidet så langt. "
Eirik Roen, CIO i Sleipner Motor AS
"Vår faste kontakt hos Azets har god kompetanse, er effektiv og har alltid presis overlevering"
Arve Giske, Daglig leder, Hegnar Hotell AS
"Fikk anbefalt Azets Insight AS av min kjede, jeg har følt meg velkommen som kunde siden. Azets har hjulpet oss til å sikre en bærekraftig drift ved å være proaktive. Vi får raske og ryddige svar på våre henvendelser. "
Kåre-Rune Mossing, Daglig leder, Høydalsmo Servicestasjon AS
"Dette digitaliseringsprosjektet betyr at speditørene har frigjort tid som de i stedet kan bruke på reell kundehåndtering, ekspedisjon og salg. Kapasitetsutnyttelsen for våre speditører har økt med 20 %."
Cathrine Ogne, daglig leder i Logi Trans.
"Hadde det ikke vært for den imøtekommende og gode hjelpen vi fikk, hadde vi ikke vært her i dag. Takket være vår kontaktperson som jobbet dag og natt, frykter vi ikke lenger spøkelser på døren."
Ann Katrin daglig leder og eier, Bjørkelangen Multi-shop AS
"Vi har faste kontaktpersoner i Azets. Når vi trenger folk til vår regnskapsavdeling ringer vi og vi får en ressurs nesten på dagen. Det betyr mye for oss."
Benedicte Bibow, driftsdirektør i Autostrada
" I oppstartsfasen trengte vi en samarbeidspartner som ordnet tingene vi måtte ha på plass. Derfor er det perfekt å knytte til seg Azets for å gjøre den biten, det er både kostnyttig og gir oss full kontroll. "
Tore Alm-Ingebrigtsen, Nuvu
"Vi er svært fornøyd i samarbeidet med Azets. Vi opplever at vår faste kontaktperson forstår vårt behov og er svært fleksibel og løsningsorientert. Azets har en bred kompetanse, og erfaring innad i bedriften som gir oss den tryggheten vi trenger i hverdagen, for ivaretakelse av våre økonomiske tjenester."
Stine Ferguson, daglig leder, Ryen AS Eiendom
"Et lokalt kontor som vi forholder oss til med dyktige folk. Det er ikke vanskelig å få kontakt og er heller ikke lang ventetid på svar, våre henvendelser blir løst kjapt av profesjonelle mennesker."
Katrine Matthiessen, daglig leder, Vossakringlo AS
"Vi har fått hjelp til oppsett og integrasjon, med automatisk import fra de to kassaapparatene våre. Det er helt klart at Azets bidrar til en langt mer ryddig og oversiktlig økonomisk hverdag"
Karin Rosendahl Slette, daglig leder, Fargerike Interiørsenteret
"I vanskelige tider er det enda viktigere enn ellers å holde orden i regnskapet og balansere inntekter og utgifter. Ved å velge Azets, kan man raskt og enkelt gjøre endringer og tilpasse tjenestene ."
Beate Kristiansen, eier av Ringo Herkules i Skien
"Fordi regnskapsføreren er så godt kjent med butikken vår, har hun hjulpet oss med å finne nye løsninger for å automatisere rutiner i Visma.net, som effektiviserer og gjør prosesser enda smidigere." 
Erik Nordlie, CFO , Ironstone AS
"Det ble veldig viktig i overgangen å sikre at alt innen økonomi og lønn ble ivaretatt på riktig måte. Det var helt gull å ha Azets med på laget under denne fusjonen."
Morten Normann Daland, daglig leder i Malco AS
"Tidligere tok det gjerne ti dager før de etterspurte rapportene fra regnskapsbyrået var på plass. Nå har vi rapporter og tall tilgjengelige i systemene våre, til enhver tid.”
Harald Berger, administrerende direktør i Bølgen & Moi
"Vi har valgt Azets for å administrere lønnsoppgaver på grunn av deres kunnskap om håndtering av norsk lønn som følger norsk lov. Vi har opplevd et veldig godt samarbeid med korte kommunikasjonslinjer til våre kontakter i Azets. Vi får raske og komplette svar på våre spørsmål."
Erik IJzerman, Operations Controller, Atlas Professionals
"Når man starter en bedrift og ikke kan så mye om regnskap, er det betryggende å ha en regnskapsfører som forstår vårt behov. Vårt forhold til Azets har fungert helt fantastisk i flere år, og vi får den hjelp og rådgivning vi har behov for, slik at vi kan konsentrere oss om det vi skal. Våre kontaktpersoner hos Azets, har god kompetanse og sørger for at alt går ryddig og riktig for seg. Dette gir oss den tryggheten vi ønsker, og vi kan varmt anbefale Azets."
Anita Corneliussen, salg og markedsføring, Denton Mikroskopi AS
 

"Dyktige, effektive og alltid hyggelige rådgivere i Azets. Anbefales!"

Fløibanen AS
"I tillegg til ordinært regnskap er Azets en samarbeidspartner hvor vi kan rådføre oss om det meste."
Rune Svennes, daglig leder, Bademiljø - Hvaler Rørleggerbedrift AS
"En god skole er avhengig av god økonomistyring. Dette er noe vi får hos Azets."
Frank Robert Svendsen, rektor/daglig leder Eltoft Montessoriskole
"Vi opplever Azets mer som en samarbeidspartner/sparringspartner enn en leverandør, og er glade for å ha en samarbeidspartner som ofte kommer med gode nye løsninger, er proaktive, og som yter meget god service."
Christofer Næsheim, driftssjef Norge, PSS Securitas
"Azets er et løsningsorientert kompetansehus der jeg får bistand i alt fra HR, lønn, regnskap og IT-tjenester. I en hektisk hverdag er det godt å vite at det er kvalifiserte fagfolk som tar seg av disse tjenesten slik at jeg kan ha mer tid til det jeg kan best. "
Eirik Sjøflot, daglig leder, Studio Sigdal Trondheim
"Azets gir oss fagkompetanse og eksperthjelp. I tillegg får vi tilgang til gode tekniske løsninger. Som gode støttespillere bidrar de også med god oppfølging, hjelp til å standardisere rutiner og gir oss god dokumentasjon. Azets er også controllerfunksjonen for vårt selskap."
Erik Norgård, Daglig leder i E.C. Dahls Bryggeri AS
"For meg er det viktig at de som jobber med eiendommene, forstår helheten av virksomheten. "
Espen Norman Hoel, Eiendomsinvestor AS
"Azets oppleves som gode på innovasjon, teknisk utvikling og tilpasningsdyktighet. De har gode regnskapsrapporter, smart regnskapssystem, og vi møter en oppriktig interesse og imøtekommenhet for å finne løsninger ved utfordringer. Azets oppleves som «trygt» å ha i ryggen."
Arild Jacobsen, daglig leder hos Parko AS
"Vi som kunde hos Azets er svært fornøyde med systemløsningen, både regnskap og lønn. Azets gir oss som kunde en tett oppfølging og vi har en svært god kommunikasjon. Alle henvendelser fra oss blir prioritert og løst på en rask og effektiv måte. Vi vil anbefale Azets på det sterkeste."
Dag Bråthen, Lyngdal EL-Installasjon AS
"Det er utfordrende å følge med på alt av regelverk, rapporteringskrav o.l. i forbindelse med regnskap og lønn. Det er derfor til veldig stor hjelp å ha Azets å lene seg på. Vi er veldig godt fornøyd. Toppscore fra oss!"
Lars Erik Istad, konsernregnskapssjef i Mesta AS
"Enklere kan det ikke bli!! Sparer meg for så mye tid og arbeid. Alltid hyggelige og hjelpsomme ansatte uansett avdeling."
Grethe Lier Alne, Sveio Blomster og Gaver AS
Verisure Logo
"Samarbeidet med Azets gir oss muligheter til å samle og organisere viktige tall fra alle Franchise bedriftene våre rundt om i Norge slik at vi kan forbedre oss i alle deler av driften."
Thomas Berg, Franchise Director, Verisure Norge
"Vi ønsket en fast lokal kontaktperson i samme tidssone og et lønnssystem som var tilpasset norske regler, som kunne tilpasses vårt bruk. En rask oppstart var også viktig for oss. Azets hadde alle disse punktene som vi så etter og virket profesjonelle og imøtekommende. Prisen var også god for de tjenestene vi ønsket"
Johanna Gunnarsdottir, HR manager hos Stratum Reservoir

Hjelp til regnskap og lønn?

Azets er et selskap som leverer programvare og tjenester innen regnskap, lønn, HR, consulting og rekruttering på over 50 steder i Norge. Opplev tjenestene, prøv de smarte løsningene og få verdifulle råd fra våre spesialister.

Ring oss også gjerne på telefon:

40 10 40 18

eller send inn forespørselen i skjemaet.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.