To menn på regnskapskontor
 
 
 

Kunder om Azets

Azets har mer enn  22.000 kunder spredt over hele Norden. Våre kunder er i alle kategorier, fra små nyetablerte selskaper til større konsern.  Kundene har overlatt økonomiske og HR-relaterte administrative oppgaver til oss. De bruker oss også på rådgiving, både på administrativt og strategisk nivå. I Azets bruker vi kompetanse, innsikt og teknologi slik at våre kunder kan jobbe smartere og ta bedre beslutninger.

 

"Azets er en god sparringspartner som hjelper oss til en mer effektiv økonomi- og selskapsstyring."

Gaute Ubostad, eier av Under.

Les hele historien herBolgen og Moi logo


"Tidligere tok det gjerne ti dager før de etterspurte rapportene fra regnskapsbyrået var på plass. Nå har vi rapporter og tall tilgjengelige i systemene våre, til enhver tid.”

Harald Berger, administrerende direktør i Bølgen & Moi

Les hele historien her

logo Atlas Professionals

"Vi har valgt Azets for å administrere lønnsoppgaver på grunn av deres kunnskap om håndtering av norsk lønn som følger norsk lov. Vi har opplevd et veldig godt samarbeid med korte kommunikasjonslinjer til våre kontakter i Azets. Vi får raske og komplette svar på våre spørsmål."

Erik IJzerman, Operations Controller, Atlas Professionals

logo Eltoft Montesorriskole

"En god skole er avhengig av god økonomistyring. Dette er noe vi får hos Azets."

Frank Robert Svendsen, rektor/daglig leder Eltoft Montesorriskolelogo Vika eiendomsforvaltning kunde Azets

"God dialog mellom revisor og regnskapsfører er viktig. Den er etablert, og sett fruktene av. Ingen anmerkning etter to bokettersyn."

Frode Karlsen, Vika Eiendomsforvaltning AS

logo frequency kunde Azets

"For oss i Frequency AS er Azets blitt ein del av den daglege drifta på økonomisida. Azets jobbar heilintegrert hos oss «on demand». Dette betyr at vi får fordelen av ein aktør som kjenner bedrifta ut og inn, men der vi slepp å betale for småprat ved kaffimaskina, Facebook-oppdateringar og anna snadder som kan føregå i arbeidstida. I tillegg får vi eit team med på kjøpet som jobbar med mange andre kundar og som difor utviklar seg og alltid er oppdatert på det siste nye. Dette gjer at Azets har vorte ein uvurderleg ressurs for bedrifta vår i det daglege. Vi føler oss trygge på at alt vert gjort riktig og at vi får kritiske spørsmål når det krevst slik at vi utviklar gode rutinar og haldningar til sunn økonomisk drift.

Geir Arne Solheim, bedriftseigar, Frequency AS

Logo Sigdal

"Azets er et løsningsorientert kompetansehus der jeg får bistand i alt fra HR, lønn, regnskap og IT-tjenester. I en hektisk hverdag er det godt å vite at det er kvalifiserte fagfolk som tar seg av disse tjenesten slik at jeg kan ha mer tid til det jeg kan best. "

Eirik Sjøflot, daglig leder, Studio Sigdal Trondheim

Logo Shell kunde Azets

"Rapportene jeg får gir akkurat den informasjonen jeg har bruk for, både til styring av driften og som presentasjoner for andre."

Anne Berit Bratsberg, Shell Myrlandsvingen AS


Logo EC Dahls

"Azets gir oss fagkompetanse og eksperthjelp. I tillegg får vi tilgang til gode tekniske løsninger. Som gode støttespillere bidrar de også med god oppfølging, hjelp til å standardisere rutiner og gir oss god dokumentasjon. Azets er også controllerfunksjonen for vårt selskap."

Erik Norgård, Daglig leder i E.C. Dahls Bryggeri AS


Logo Eiendomsinvestor AS kunde Azets

"For meg er det viktig at de som jobber med eiendommene, forstår helheten av virksomheten. "

Espen Norman Hoel, Eiendomsinvestor AS


Parko Kunde Azets

"Azets oppleves som gode på innovasjon, teknisk utvikling og tilpasningsdyktighet. De har gode regnskapsrapporter, smart regnskapssystem, og vi møter en oppriktig interesse og imøtekommenhet for å finne løsninger ved utfordringer. Azets oppleves som «trygt» å ha i ryggen."

Arild Jacobsen, daglig leder, Parko AS


Logo Lyngdal EL Installasjon

"Vi som kunde hos Azets er svært fornøyde med systemløsningen, både regnskap og lønn. Azets gir oss som kunde en tett oppfølging og vi har en svært god kommunikasjon. Alle henvendelser fra oss blir prioritert og løst på en rask og effektiv måte. Vi vil anbefale Azets på det sterkeste."

Dag Bråthen, Lyngdal EL-Installasjon ASLogo Mesta kunde Azets

"Det er utfordrende å følge med på alt av regelverk, rapporteringskrav o.l. i forbindelse med regnskap og lønn. Det er derfor til veldig stor hjelp å ha Azets å lene seg på. Vi er veldig godt fornøyd. Toppscore fra oss!"

Lars Erik Istad, konsernregnskapssjef i Mesta AS

Les hele historien her


Sveio Blomster og gaver Interflora Logo

"Enklere kan det ikke bli!! Sparer meg for så mye tid og arbeid. Alltid hyggelige og hjelpsomme ansatte uansett avdeling."

Grethe Lier Alne, Sveio Blomster og Gaver AS


Verisure logo

"Samarbeidet med Azetz gir oss muligheter til å samle og organisere viktige tall fra alle Franchise bedriftene våre rundt om i Norge slik at vi kan forbedre oss i alle deler  av driften." 

Thomas Berg, Franchise Director , Verisure Norge

 

precis logo kunde Azets

"Samarbeidet med Azets fungerer utmerket. Arbeidet er strukturert og leveres med høy kvalitet. Dette gjør at jeg som daglig leder kan fokusere på andre ting i det daglige."

Håvard Nyberg, CEO Norway & Partner, Precis Digital AS

Kontakt oss - ring  40 10 40 18

Åpningstider: kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.