To menn på regnskapskontor
 
 
 

Kunder om Azets

Azets har mer enn  22.000 kunder spredt over hele Norden. Våre kunder er i alle kategorier, fra små nyetablerte selskaper til større konsern.  Kundene har overlatt økonomiske og HR-relaterte administrative oppgaver til oss. De bruker oss også på rådgiving, både på administrativt og strategisk nivå. 

 

Ungt Entreprenørskap Logo.png

"Dette digitaliseringsprosjektet betyr at speditørene har frigjort tid som de i stedet kan bruke på reell kundehåndtering, ekspedisjon og salg. Kapasitetsutnyttelsen for våre speditører har økt med 20 %."

Cathrine Ogne, daglig leder i Logi Trans.

Les hele historien her

Ungt Entreprenørskap Logo.png

"Vi ønsket oss et nettbasert og fullstendig papirløst system, tilgjengelig hvor som helst og når som helst."

Stine Trebekk, økonomiansvarlig i Ungt Entreprenørskap.

Les hele historien her
"Azets er en god sparringspartner som hjelper oss til en mer effektiv økonomi- og selskapsstyring."

Gaute Ubostad, eier av Under.

Les hele historien her

Ironstone_logo.jpg

"Fordi regnskapsføreren er så godt kjent med butikken vår, har hun hjulpet oss med å finne nye løsninger for å automatisere rutiner i Visma.net, som effektiviserer og gjør prosesser enda smidigere." 

Erik Nordlie, CFO , Ironstone AS

Bolgen og Moi logo


"Tidligere tok det gjerne ti dager før de etterspurte rapportene fra regnskapsbyrået var på plass. Nå har vi rapporter og tall tilgjengelige i systemene våre, til enhver tid.”

Harald Berger, administrerende direktør i Bølgen & Moi

Les hele historien her

logo Atlas Professionals

"Vi har valgt Azets for å administrere lønnsoppgaver på grunn av deres kunnskap om håndtering av norsk lønn som følger norsk lov. Vi har opplevd et veldig godt samarbeid med korte kommunikasjonslinjer til våre kontakter i Azets. Vi får raske og komplette svar på våre spørsmål."

Erik IJzerman, Operations Controller, Atlas Professionals

denton-logo-kunde-Azets

"Når man starter en bedrift og ikke kan så mye om regnskap, er det betryggende å ha en regnskapsfører som forstår vårt behov. Vårt forhold til Azets har fungert helt fantastisk i flere år, og vi får den hjelp og rådgivning vi har behov for, slik at vi kan konsentrere oss om det vi skal. Våre kontaktpersoner hos Azets, har god kompetanse og sørger for at alt går ryddig og riktig for seg. Dette gir oss den tryggheten vi ønsker, og vi kan varmt anbefale Azets." 

Anita Corneliussen, salg og markedsføring, Denton Mikroskopi AS

 

Fløibanen_logo_sort-CMYK.png

"Dyktige, effektive og alltid hyggelige rådgivere i Azets. Anbefales!" 

Fløybanen AS

 

BademiljoLogo.jpg

"I tillegg til ordinært regnskap er Azets en samarbeidspartner hvor vi kan rådføre oss om det meste." 

Rune Svennes, daglig leder, Bademiljø - Hvaler Rørleggerbedrift AS

 
logo Eltoft Montesorriskole

"En god skole er avhengig av god økonomistyring. Dette er noe vi får hos Azets."

Frank Robert Svendsen, rektor/daglig leder Eltoft Montessoriskole

logo Vika eiendomsforvaltning kunde Azets

"God dialog mellom revisor og regnskapsfører er viktig. Den er etablert, og sett fruktene av. Ingen anmerkning etter to bokettersyn."

Frode Karlsen, Vika Eiendomsforvaltning AS

PSS Securitas Kunde Azets

"Vi opplever Azets mer som en samarbeidspartner/sparringspartner enn en leverandør, og er glade for å ha en samarbeidspartner som ofte kommer med gode nye løsninger, er proaktive, og som yter meget god service." 

Christofer Næsheim, driftssjef Norge, PSS Securitas

Logo Sigdal kunde Azets

"Azets er et løsningsorientert kompetansehus der jeg får bistand i alt fra HR, lønn, regnskap og IT-tjenester. I en hektisk hverdag er det godt å vite at det er kvalifiserte fagfolk som tar seg av disse tjenesten slik at jeg kan ha mer tid til det jeg kan best. "

Eirik Sjøflot, daglig leder, Studio Sigdal Trondheim

Logo Shell kunde Azets

"Rapportene jeg får gir akkurat den informasjonen jeg har bruk for, både til styring av driften og som presentasjoner for andre."

Anne Berit Bratsberg, Shell Myrlandsvingen AS

Logo EC Dahls

"Azets gir oss fagkompetanse og eksperthjelp. I tillegg får vi tilgang til gode tekniske løsninger. Som gode støttespillere bidrar de også med god oppfølging, hjelp til å standardisere rutiner og gir oss god dokumentasjon. Azets er også controllerfunksjonen for vårt selskap."

Erik Norgård, Daglig leder i E.C. Dahls Bryggeri AS

portmester-logo.svg

"Ny hverdag! Med moderne systemer og fremoverlente medarbeidere har vi alltid oversikt"

Anders Tønne, Portmester AS

 
Logo Eiendomsinvestor AS kunde Azets

"For meg er det viktig at de som jobber med eiendommene, forstår helheten av virksomheten. "

Espen Norman Hoel, Eiendomsinvestor AS

Les hele historien her

skanska_logotype_posblue.svg

"Skanska Industrial Solutions hadde en kompleks arbeidsplan med elementer av både sesong og turnus. Azets løste flokene og laget en effektiv plan som fungerer for oss. Vi fikk tett oppfølging og opplevde en genuin interesse for å løse oppdraget." 

Hans Kjetil Njerve Stusvik, Produktsjef
Parko Kunde Azets

"Azets oppleves som gode på innovasjon, teknisk utvikling og tilpasningsdyktighet. De har gode regnskapsrapporter, smart regnskapssystem, og vi møter en oppriktig interesse og imøtekommenhet for å finne løsninger ved utfordringer. Azets oppleves som «trygt» å ha i ryggen."

Arild Jacobsen, daglig leder, Parko AS

Logo Lyngdal EL Installasjon

"Vi som kunde hos Azets er svært fornøyde med systemløsningen, både regnskap og lønn. Azets gir oss som kunde en tett oppfølging og vi har en svært god kommunikasjon. Alle henvendelser fra oss blir prioritert og løst på en rask og effektiv måte. Vi vil anbefale Azets på det sterkeste."

Dag Bråthen, Lyngdal EL-Installasjon AS

Logo Mesta kunde Azets

"Det er utfordrende å følge med på alt av regelverk, rapporteringskrav o.l. i forbindelse med regnskap og lønn. Det er derfor til veldig stor hjelp å ha Azets å lene seg på. Vi er veldig godt fornøyd. Toppscore fra oss!"

Lars Erik Istad, konsernregnskapssjef i Mesta AS

Les hele historien her

Sveio Blomster og gaver Interflora Logo

"Enklere kan det ikke bli!! Sparer meg for så mye tid og arbeid. Alltid hyggelige og hjelpsomme ansatte uansett avdeling."

Grethe Lier Alne, Sveio Blomster og Gaver AS

Verisure logo

"Samarbeidet med Azets gir oss muligheter til å samle og organisere viktige tall fra alle Franchise bedriftene våre rundt om i Norge slik at vi kan forbedre oss i alle deler  av driften." 

Thomas Berg, Franchise Director , Verisure Norge

 
precis logo kunde Azets

"Samarbeidet med Azets fungerer utmerket. Arbeidet er strukturert og leveres med høy kvalitet. Dette gjør at jeg som daglig leder kan fokusere på andre ting i det daglige."

Håvard Nyberg, CEO Norway & Partner, Precis Digital AS

Stratum-Reservoir-Logo.png

"Vi ønsket en fast lokal kontaktperson i samme tidssone og et system som var tilpasset norske regler, som kunne tilpasses vårt bruk. Oppstart fra 1. januar 2021 var også viktig for oss. Azets hadde alle disse punktene som vi så etter og virket profesjonelle og imøtekommende. Prisen var også god for de tjenestene vi ønsket"

Johanna Gunnarsdottir, HR manager hos Stratum Reservoir

Les kundeartikkelen her

Kontakt oss gjerne ved å ringe 

40 10 40 18

Åpningstider hverdager: kl. 08:00 - 16:00 

eller send inn skjemaet, så tar vi kontakt. 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.