Kunder om Azets

Azets har mer enn  20.000 kunder spredt over hele Norden. Våre kunder er i alle kategorier, fra små nyetablerte selskaper til større konsern.  Kundene har overlatt økonomiske og HR-relaterte administrative oppgaver til oss. De bruker oss også på rådgiving, både på administrativt og strategisk nivå. I Azets bruker vi kompetanse, innsikt og teknologi slik at våre kunder kan jobbe smartere og ta bedre beslutninger.

 


Bolgen og Moi logo


"Tidligere tok det gjerne ti dager før de etterspurte rapportene fra regnskapsbyrået var på plass. Nå har vi rapporter og tall tilgjengelige i systemene våre, til enhver tid.”

Harald Berger, administrerende direktør i Bølgen & Moi

Les hele historien her

logo Atlas Professionals

"Vi har valgt Azets for å administrere lønnsoppgaver på grunn av deres kunnskap om håndtering av norsk lønn som følger norsk lov. Vi har opplevd et veldig godt samarbeid med korte kommunikasjonslinjer til våre kontakter i Azets. Vi får raske og komplette svar på våre spørsmål."

Erik IJzerman, Operations Controller, Atlas Professionalsmesta logo

"Det er utfordrende å følge med på alt av regelverk, rapporteringskrav o.l. i forbindelse med regnskap og lønn. Det er derfor til veldig stor hjelp å ha Azets å lene seg på. Vi er veldig godt fornøyd. Toppscore fra oss!"

Lars Erik Istad, konsernregnskapssjef i Mesta AS

Les hele historien her"God dialog mellom revisor og regnskapsfører er viktig. Den er etablert, og sett fruktene av. Ingen anmerkning etter to bokettersyn."

Frode Karlsen, Vika Eiendomsforvaltning AS

"Rapportene jeg får gir akkurat den informasjonen jeg har bruk for, både til styring av driften og som presentasjoner for andre."

Anne Berit Bratsberg, Shell Myrlandsvingen AS


Logo EC Dahls

"Azets gir oss fagkompetanse og eksperthjelp. I tillegg får vi tilgang til gode tekniske løsninger. Som gode støttespillere bidrar de også med god oppfølging, hjelp til å standardisere rutiner og gir oss god dokumentasjon. Azets er også controllerfunksjonen for vårt selskap."

Erik Norgård, Daglig leder i E.C. Dahls Bryggeri AS


"For meg er det viktig at de som jobber med eiendommene, forstår helheten av virksomheten. "

Espen Norman Hoel, Eiendomsinvestor AS

Kontakt oss - ring  40 10 40 18

Åpningstider hverdager: 08:00 - 19:00 mandag-torsdag  08:00 - 16:00 fredag

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Send inn skjema:

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.