regnskapsfører Egersund
 
 
 

Regnskapsfører Egersund

Finn en regnskapsfører og lønnskonsulent med sans for rådgivning i Egersund. Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg og ta gjerne kontakt med en av våre regnskapsførere.  

Hjelp med regnskapet? Ta kontakt

Din dedikerte rådgiver
Ekspertisen er aldri langt unna når du trenger den. Hos Azets i Egersund møter du rådgivere som er spesialisert innen regnskap og lønn, klare til å bistå deg. Din dedikerte regnskapsfører kombinerer sin kunnskap med dine data, slik at du får de rådene du trenger for å drive selskapet effektivt.
Tett på både digitalt og lokalt
Oppdaterte skybaserte løsninger tilpasset dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger, sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse.
Holder firmaet ditt oppdatert på regnskap og lønn
Ved å overlate regnskap og lønn til våre eksperter i Egersund frigir du verdifull tid, samtidig som du er garantert at firmaet er oppdatert og at nødvendig rapportering blir gjort til enhver tid.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret i Egersund

Våre regnskapsførere i Egersund har solid kompetanse og er alltid oppdaterte på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer og vil alltid ha gode råd å komme med.

Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen og årsoppgjør. Vi har tilgjengelige fagressurser for deg i Egersund. Våre ansatte er 100 % oppdatert på lover og regler og sørger for lønn til rett tid. 

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrerådgivning eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp. 

Våre regnksapsførere hjelper til i den programvaren du ønsker og har lang erfaring med å sette opp de beste rutiner.

  • Regnskap
  • Fakturering
  • Lønn og HR-prosesser
  • Reiseregninger og utlegg
  • Regnskapsanalyse
  • Budsjettering
  • Skatt og utbytte
  • Årsregnskap og skattemelding
  • Programvare

Om regnskapskontoret i Egersund

Kontor

På regnskapskontoret i Egersund har vi fageksperter som hjelper deg med regnskap, lønn og bedriftsøkonomisk rådgivning. Vi bistår kunder fra alle bransjer og i alle størrelser.

For oss er det viktig å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner.

Velkommen til oss i Egersund.

Ann Kristin Homeland
Avdelingsleder

Kontaktinformasjon

Adresse
Langholmveien 6, 4373 Egersund
Telefon
Åpningstider
08:00 - 16:00 hverdager mandag-fredag

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter i Egersund er klare til å bistå deg med alt innen regnskap, lønn og programvare – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

Verisure Logo
"Samarbeidet med Azets gir oss muligheter til å samle og organisere viktige tall fra alle Franchise bedriftene våre rundt om i Norge slik at vi kan forbedre oss i alle deler av driften."
Thomas Berg, Franchise Director, Verisure Norge
Magnus Aartun
Salgssjef
Ann Kristin Homeland
Avdelingsleder

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Egersund. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.