Regnskapstjenester
 
 
 

Regnskapstjenester

Velg din regnskapsløsning:
 • Personlig regnskapsfører som kjenner deg og ditt marked
 • Enkelt regnskap på nett til faste lave priser
 • Hjelp til deg som tar regnskapet selv

Velg din løsning

 
Forutsigbart

Forutsigbart

Nettbasert

Nettbasert

Tilgjengelig regnskapsfører

Tilgjengelig

Kompetanse

Kompetanse

Regnskapstjenester til små, mellomstore og store bedrifter

Velg mellom en personlig regnskapsfører som tar seg av hele regnskapet, eller en enkel pakkeløsning med regnskapsfører på nett til faste lave priser. Vi hjelper også deg som gjør regnskapet selv og som i perioder trenger hjelp og vår kunnskap. Med våre regnskapstjenester får du enkelt tilgang til dine tall og rapporter i din personlige nettportal. 

Våre regnskapsførere og rådgivere har solid kompetanse og er alltid oppdatert på lover og regler. Vi har erfaring fra de fleste typer virksomheter og bransjer.

 • Bokføring
 • Fakturering
 • Lønn
 • Rapportering
 • Årsoppgjør
 • Bedriftsøkonomisk rådgivning

Valg og muligheter

Personlig regnskapsfører lokal

Personlig regnskapsfører og rådgiver som løser dine behov og nøkkeltall tilgjengelig 24/ i din nettportal.

 

Personlig regnskapsfører lokal

Enkelt regnskap på nett
med faste lave priser og rapporter i egen nettportal.

hjelp til regnskap

Regnskapshjelp til deg som fører regnskapet selv i eAccounting. 
Fast pris eller timepris.

Det kan lønne seg å sette bort regnskapet

En god regnskapsfører kjenner deg og er alltid der for deg. Du får selvsagt regnskapet levert korrekt og til rett tid hver eneste gang. Men regnskapsføreren er også din nærmeste økonomiske rådgiver og sparringspartner.

Med 2500 ansatte i Norden har din regnskapsfører i Azets et ledende kompetansemiljø i ryggen. Nettopp derfor er vi alltid klare til å bistå ved plutselige endringer i arbeidsmengde og fravær.

Full oversikt i din personlige nettportal CoZone

Kundeportalen er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Med portalen kan du enkelt sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn, få tilgang til rapporter og mye mer. Jobb smart, spar tid og få bedre oversikt. 

Regnskapstjenester på nett for små bedrifter - SmartAccounting

Ønsker du å gjøre hele eller deler av regnskapet selv – men likevel få støtte fra en regnskapsfører? Da er SmartAccounting den perfekte løsningen for deg. Med SmartAccounting har du kun kontakt med regnskapsfører på nett. Du og regnskapsføreren din jobber sammen på nett og kommuniserer på telefon og email. Din egen online regnskapsfører.

Fakturering, rapporter, reiseregning – alt skjer på nett. Glem reisevei og besøk hos regnskapsføreren. Heretter tar du møtet fra kontoret eller hjemmefra når det passer deg.

 

regnskapsfører på nett

Din lokale regnskapsfører

For deg som ønsker å samarbeide med et lokalt regnskapsbyrå, har vi hele 50 regnskapsbyråer over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.

Kontorer i de største byene finner du her:

En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

 

Azets har 50 regnskapsbyrå rundt om i Norge

 • Regnskapsanalyse
 • Budsjett
 • Kapitalendringer
 • Skattefri omdannelse
 • Fusjon/fisjon
 • Styrearbeid

 

Les mer om våre rådgivningsområder

Din rådgivende regnskapsfører

Med en regnskapsfører og rådgiver fra Azets får du en unik kombinasjon av nærheten til en lokal aktør, tryggheten fra et stort kompetansemiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. Få hjelp til å heve blikket og se nye muligheter med driften av selskapet. Våre finansielle analyser og skarpe strategiske blikk sørger for at nye og smarte tiltak blir gjennomført på korrekt vis. Vi analyserer tallene dine og gjør data om til innsikt – slik at du kan jobbe smartere og ta enda bedre beslutninger.

Kurs og seminarer

Innen vårt fagfelt regnskap, lønn og HR har vi mange kurs og seminarer over hele landet. Følg med og se om det er noe som passer for deg.

Få oversikt og meld deg på

Kurs eksamen

Autorisert samarbeidspartner

Regnskapsførerloven sier at enhver som fører regnskap for andre skal være autorisert av Finanstilsynet. Azets er et autorisert regnskapsførerselskap. Det stiller store krav til kvalitet i vår leveranse. For å sikre alle kravene følges til enhver tid, må alle Azets’ regnskapsførere følge rutinene og prosedyrene i vår egen kvalitetshåndbok. Vi kan dermed levere regnskap, lønn og økonomisk rådgivning av høyeste kvalitet.  Les mer om autorisert regnskapsfører.

Kontakt våre eksperter

- for tilbud og mer informasjon kan du ringe 40 10 40 18  eller sende inn skjemaet under.  

Åpningstider hverdager:
08:00 - 19:00 mandag-torsdag 
08:00 - 16:00 fredag 

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.