Regnskapstjenester
 
 
 

Regnskapstjenester

Regnskapsløsning tilpasset akkurat din bedrift, uansett størrelse eller omfang. 
 

Få hjelp til regnskapet

graf følger bedriftens vekst

Følger bedriften

Med den kompetansen og tilgang på løsninger Azets har, får du akkurat det du har behov for av regnskapstjenester til enhver tid.

Tilgang Flere Enheter

Enkel tilgang og oversikt

Tilgang til bilag, tall og rapporter i din personlige nettportal. Automatiserte prosesser som sikrer god arbeidsflyt.

økonomikompetanse Tre Mennesker

Din sparringspartner

Våre regnskapsførere og rådgivere har solid fagkompetanse og vil kjenne bedriften din. Hjelpen er aldri langt unna.

Regnskapstjenester til alle typer bedrifter

Omfanget av det som må gjøres på regnskap vil være avhengig av aktivitetene i bedriften din, bransje, størrelse på bedriften og ulike aktivitetssvingninger gjennom året.

Solid kompetanse på økonomi og forretningsforståelse i kombinasjon med automatisering og effektiv arbeidsflyt, gir den fleksibiliteten og støtten  bedriften din trenger.

  • Bokføring av bilag
  • Faktureringsløsninger
  • Lønn fra A-Å
  • Rapportering tilpasset bedriften
  • Årsregnskap og årsoppgjør
  • Bedriftsøkonomisk rådgivning
  • Full tilgang til regnskapet gjennom fleksible brukervennlige digitale løsninger

vekstgraf

Er selskapet i vekst?

Det kan være vanskelig å finne riktig bemanning for regnskap og bokføring for selskaper som vokser. Til tider er det nødvending med flere personer som bistår, men dette kan forandre seg raskt. Det er her vår regnskapskompetanse med tilgang på ekstra ressurser kommer inn.

Med basis i gjennomarbeidede prosesser, skreddersyr vi oppgaveløsningen for de ulike kundene, slik at du får nøyaktig den regnskaps- og bokføringstjenesten som passer din bedrift akkurat nå. Samtidig er vi en sparringspartner slik at du tar de rette valgene ved utviklingen av bedriften.

Kalkulator regner ut MVA

Skatt og MVA

Mulighetene og fallgruvene innen skatt og moms er mange. Det er mye som må passes på og konsekvensene for feilbehandling kan være store. Bruker du spesialister gjennom Azets vil du være trygg på at dette blir gjort riktig. Vi hjelper mange selskaper med momsoppgjør, skatteregnskap og fradragsregler.

Vi har rådgivere som er eksperter på skatt. For selskaper er det ikke alltid like lett å ha oversikt over de skattemessige konsekvensene. Med våre rådgivere får du trygghet i at det skattemessige overholder lover og regler. De er eksperter på skatt, og gir daglig rådgivning til et stort antall bedrifter.

Derfor lønner det seg å sette bort regnskapet

En god regnskapsfører kjenner deg og er alltid der for deg. Du får selvsagt regnskapet levert korrekt og til rett tid hver eneste gang, men regnskapsføreren er også din nærmeste økonomiske rådgiver og sparringspartner.

Med over 3200 ansatte har din regnskapsfører i Azets et ledende kompetansemiljø i ryggen - nettopp derfor er vi alltid klare til å bistå ved plutselige endringer i arbeidsmengde og fravær.

TA KONTAKT FOR HJELP TIL REGNSKAPET

 

Regnskapstjenester på nett for de små bedriftene

Ønsker du å gjøre hele eller deler av regnskapet selv – men likevel få støtte fra en regnskapsfører? Da er en løsning hvor du forholder deg til en regnskapsfører på nett den perfekte løsningen for deg. 

Regnskapsfører automatiserer

Finn et regnskapskontor nær deg

Vi har mer enn 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Alle jobber med topp digitale løsninger, noe som gjør fleksiibiliteten unik og tilgjengeligheten er tilpasset kundene slik hver vil ha det. Kompetansen du trenger er aldri langt unna.

Kontorer i de største byene finner du her:

bg_consultant_workig.png

Seminarer innen regnskap, lønn og HR

Innen vårt fagfelt regnskap, lønn og HR har vi mange kurs og seminarer. Følg med og se om det er noe som passer for deg.

Få oversikt over kommende seminarer og webinarer

Finn og se webinarer "On demand"

ForedragsholderWebinar

Kontakt våre eksperter

Vi tar gjerne en titt på hva vi kan gjøre for deg og bedriften din.

Du kan ringe 40 10 40 18 

eller send inn skjemaet, så tar vi kontakt  

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.