top banner image
 
 
 

Lønnstjenester

Hjelp til lønnskjøringen. Få tilgang til et stort fagmiljø og vær trygg på at riktig lønn blir levert til rett tid med lønnstjenester fra Azets.

Kontakt oss 

 

lønnsutbetaling pengesekk

Rett lønn til rett tid

Stort fagmiljø gir deg tryggheten for at lønn blir utbetalt til avtalt tid og i henhold til lover og regler.

Tilgjengelig regnskapsfører

Digitale tilganger til alt av lønn

Sikker digital tilgang til alt av lønnsinformasjon på ett sted. Fra digital input av lønnsvariabler til godkjenning av utbetaling av lønn.

Kompetanse

Tilgang på lønnskompetanse

Få tilgang til ledende kompetanse innenfor lønn og HR, noen som holder styr på alle lover og regler i lønnsfaget.

Lønnstjenester fra A-Å

Hver eneste måned håndterer vi mer enn 260.000 lønnsslipper i Norden. Lønnstjenestene våre leveres til de fleste typer virksomheter og bransjer. Gjennom god dialog og grundig kartlegging før oppstart, kan vi tilpasse lønnstjenestene etter dine behov.

Vi bygger lønnsarbeidet vårt på prosesser og rutiner utviklet over tid. Smarte, nettbaserte løsninger gjør at du alltid har tilgang til den informasjonen du trenger. 

Lønnstjenester hos Azets

"Vi har valgt Azets for å administrere lønnsoppgaver på grunn av deres kunnskap om håndtering av norsk lønn som følger norsk lov. Vi har opplevd et veldig godt samarbeid med korte kommunikasjonslinjer til våre kontakter i Azets. Vi får raske og komplette svar på våre spørsmål."
Erik IJzerman, Operations Controller, Atlas Professionals

Azets Cozone på mobil

Lønn & HR i Azets Cozone  - enkelt og oversiktlig

Som lønnskunde av Azets får du tilgang til Azets Employee, et HR-system som knytter ansatte, ledelse og lønn sammen. Administrer tidrapporter, ferieplanlegging og lønnsslipper mens du er på farten direkte fra mobiltelefonen.

I portalen kan du:

  • Organisere og godkjenne ferie og fravær
  • Rapportere og godkjenne timer
  • Håndtere reiseregninger og utlegg
  • Trygg oppbevaring og deling av lønnsslipper

Slik fungerer samarbeidet

Vi vil alltid ha tilgjengelige ressurser som kan utføre lønnsoppgavene for deg. Våre lønnskonsulenter holder seg kontinuerlig oppdatert på lover og regler. Du får en dedikert lønnskonsulent som tilhører et team med kloke lønnshoder. Teamet kan når som helst gå inn og bistå med flere personer ved plutselige endringer i arbeidsmengde og fravær.

I gang på 1-2-3

Enten ditt selskap kommer fra en annen tjenesteleverandør eller lønn har blitt tatt hånd om internt, har vi gode rutiner for å komme i gang med nye kunder.

Enkle steg, gjennomarbeidede rutiner og egne oppstartsteam sikrer en effektiv oppstart. 

For tilbud og mer informasjon innen lønn og HR

Ring 40 10 40 18 

eller send inn skjema under.

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Gode rutiner for ansettelsesforholdene
- din støttespiller på HR og personaladministrasjon

Azets har konsulenter og rådgivere som hjelper til med alt fra daglige administrative oppgaver og lønnsrelaterte problemstillinger, til større endringsprosesser og andre HR-relaterte utfordringer. 

Lønn og HR handler om mye mer enn løpende oppgaver. Din virksomhets suksess avhenger i stor grad av dine ansatte - derfor er det svært viktig å ha på plass gode rutiner for ansettelsesforholdet. Sørg for at dine ansatte får den nødvendige oppfølgingen for å trives, utvikles og bli værende i virksomheten. Det handler om å ta godt vare på dine nyansatte og sørge for tilstrekkelig opplæring, strukturere medarbeidersamtalene enda bedre og følge opp og legge best mulig til rette for langtidssykemeldte.

 

 

  • Rutiner for rekruttering
  • Onboarding av nyansatte
  • Personaloppfølging
  • Avslutning av arbeidsforhold

 

Mer om personaladministrasjon

Lønnstjenester fra A-Å

Hver eneste måned håndterer vi mer enn 260.000 lønnsslipper i Norden. Lønnstjenestene våre leveres til de fleste typer virksomheter og bransjer. Gjennom god dialog og grundig kartlegging før oppstart, kan vi tilpasse lønnstjenestene etter dine behov.

Vi bygger lønnsarbeidet vårt på prosesser og rutiner utviklet over tid. Smarte, nettbaserte løsninger gjør at du alltid har tilgang til den informasjonen du trenger.