fornøyde mennesker dokumenthåndtering
 
 
 

Dokumenthåndtering

Azets Document Solutions | Digitale dokumentløsninger for mer effektiv dokumenthåndtering av faktura, arkiv og digitalt postrom.

 

 

clock-hand.svg

Spar tid og automatiser prosesser som innkjøp, fakturering og informasjonsflyt.

 

cloud-download.svg

Gjør alle ressurser tilgjengelig fra alle digitale enheter

 

flowchart-edit.svg

Våre erfaringer gjør at vi vet hva som fungerer best og sørger for at prosessene blir satt opp riktig tilpasset dine behov

maninvestonpad_750x600.jpg

 

 

  • Tilpasset service for å finne de beste skanning-løsningene for din bedrift

 

  • Alle dine papirarkiver blir gjort om til digitaler arkiver på dine enheter

 

  • En grønnere løsning for å bekjempe klimaforandringer

Om Azets Document Solutions (ADS) - løsninger innen digital dokumenthåndtering

Mens prosjektene hoper seg opp gjennom årene, vil flere og flere papirer og mapper sloss for plass i arkivrom og hyller. Det som startet med en eneste mappe, blir etter hvert et spørsmål om hvordan man kan få mer plass, og det blir bare verre jo lenger tid som går. Azets Document Solutions har en visjon om ryddige og organiserte kontorer fri fra trange bokhyller, med effektive digitale dokumentløsninger. 

Med mange års erfaring som den ledende innen skanningsløsninger for elektronisk dokumenthåndtering i det nordiske markedet, gjør ADS om alle typer dokumenter til en del av ditt digitale arkiv, så det blir enkelt å nå – fra flere enheter.

bg_process_flows2.jpg

Elektronisk dokumenthåndtering - slik fungerer det

Når vi skanner fakturaene dine sjekkes hver linje opp mot kjøpsnummeret for å være sikre på at det er korrekt. Vårt system leser alt fra signaturer til avkrysningsbokser.

Papirarkivet blir organisert, sjekket og verifisert, skannet – og deretter lastet opp til ditt system slik at du har tilgang til informasjonen i ditt eget digitale arkiv.

Ta steget inn i den moderne arbeidsplassen ved hjelp av digitalisering

Den moderne arbeidsplassen tilbyr en bedre arbeidsdag med digitale systemer slik at du kan

  • finne filene dine kun på noen få sekunder
  • redusere mulighetene for manuelle feil
  • ha mer plass på skrivebordet
  • få tilgang til arbeidet ditt hvor som helst og fra flere enheter
  • være GDPR kompatibel
  • spare tid og penger

Unngå at dokumenter blir borte

Sikre bedre kommunikasjon med kolleger og kunder, uten å måtte lete gjennom papirarkiver når du trenger noe. Med en digital dokumentløsning unngår du også at papirene blir ødelagt av eksterne faktorer, som vannlekkasjer. Du vil alltid ha en backup lett tilgjengelig både på og utenfor kontoret.

Mer miljøbevisst

I løpet av de siste par årene har det skjedd store forandringer mot flere digitale løsninger. Arbeidsplasser blir stadig med fleksible og sparer mer penger på å ha mulighet for hjemmekontor, og ved å redusere kontorplass. Dette er ikke bare revolusjonerende for bedriftenes økonomi, men det bidrar også aktivt til bevaringen av vårt miljø.

Hva vi tilbyr

FAQ

Hvorfor er et digitalt arkiv bedre enn et papirarkiv?

Et digitalt arkiv gir deg bedre og raskere tilgang til din informasjon, med alt du trenger på dine enheter i stedet for et fysisk arkiv. Din bedrift vil spare tid og penger.

Hvordan kan et digitalt arkiv hjelpe miljøet?

Ved å konvertere til å arbeide fra dataer med digitale filer vil du redusere papirproduksjon, og hjelpe til med å bygge en mer bærekraftig fremtid for din bedrift og alle andre.

Hva kan ADS skanne for meg?

ADS kan skanne alt, og om vi kommer over noe nytt, finner vi en måte å skanne det.

Hva er dokumenthåndtering?

Dokumenthåndtering handler om å omforme til og håndtere dokumenter digitalt. Som for eksempel, brev og fakturaer. Målet er å integrere digitale tjenester med dokumenthåndtering.

Kontakt

Jeg vil gjerne komme i kontakt med en av Azets' eksperter vedrørende digitale forretningsprosesser og skanningsressurser.

Telefonnummer: +47 484 80 204

Kontoradresse: Azets Document Solutions AS, Stadionveien 12, 7898 Limingen, Norge

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.