fornøyde mennesker dokumenthåndtering
 
 
 

Dokumenthåndtering

Azets Document Solutions skanner og digitaliserer dine dokumenter for mer effektiv håndtering av faktura, arkiv og postrom

 

Hva vi tilbyr

Azets Document Solutions mottar og skanner fakturaer for oss. Vi er veldig fornøyd med kvaliteten på tjenestene de leverer. Dersom vi har spørsmål og trenger hjelp, er de alltid imøtekommende og raske til å svare.
Anne Karoline Killie, Seniorrådgiver i Norconsult

 

clock-hand.svg

Spar tid og automatiser prosesser som innkjøp, fakturering og informasjonsflyt

 

cloud-download.svg

Gjør alle ressurser tilgjengelig fra alle digitale enheter

 

flowchart-edit.svg

Våre erfaringer gjør at vi vet hva som fungerer best og sørger for at prosessene blir satt opp riktig tilpasset dine behov

Noen av våre referanser:

nmbu_logo_rgb.gif

tellitsolutions-242x20-1.png

Rema_1000_logo.svg.png

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

FAQ

Hvorfor er et digitalt arkiv bedre enn et papirarkiv?

Et digitalt arkiv gir deg bedre og raskere tilgang til din informasjon, med alt du trenger på dine enheter i stedet for et fysisk arkiv. Din bedrift vil spare tid og penger.

Hvordan kan et digitalt arkiv hjelpe miljøet?

Ved å konvertere til å arbeide fra dataer med digitale filer vil du redusere papirproduksjon, og hjelpe til med å bygge en mer bærekraftig fremtid for din bedrift og alle andre.

Hva kan ADS skanne for meg?

ADS kan skanne alt, og om vi kommer over noe nytt, finner vi en måte å skanne det.

Hva er dokumenthåndtering?

Dokumenthåndtering handler om å omforme til og håndtere dokumenter digitalt. Som for eksempel, brev og fakturaer. Målet er å integrere digitale tjenester med dokumenthåndtering.

Om Azets Document Solutions (ADS) - løsninger innen digital dokumenthåndtering

Mens prosjektene hoper seg opp gjennom årene, vil flere og flere papirer og mapper sloss for plass i arkivrom og hyller. Det som startet med en eneste mappe, blir etter hvert et spørsmål om hvordan man kan få mer plass, og det blir bare verre jo lenger tid som går. Azets Document Solutions har en visjon om ryddige og organiserte kontorer fri fra trange bokhyller, med effektive digitale dokumentløsninger. 

Med mange års erfaring som den ledende innen skanningsløsninger for elektronisk dokumenthåndtering i det nordiske markedet, gjør ADS om alle typer dokumenter til en del av ditt digitale arkiv, så det blir enkelt å nå – fra flere enheter.

bg_process_flows2.jpg

Ta steget inn i den moderne arbeidsplassen ved hjelp av digitalisering

Den moderne arbeidsplassen tilbyr en bedre arbeidsdag med digitale systemer slik at du kan

  • finne filene dine kun på noen få sekunder
  • redusere mulighetene for manuelle feil
  • ha mer plass på skrivebordet
  • få tilgang til arbeidet ditt hvor som helst og fra flere enheter
  • være GDPR kompatibel
  • spare tid og penger

Unngå at dokumenter blir borte

Sikre bedre kommunikasjon med kolleger og kunder, uten å måtte lete gjennom papirarkiver når du trenger noe. Med en digital dokumentløsning unngår du også at papirene blir ødelagt av eksterne faktorer, som vannlekkasjer. Du vil alltid ha en backup lett tilgjengelig både på og utenfor kontoret.

Mer miljøbevisst

I løpet av de siste par årene har det skjedd store forandringer mot flere digitale løsninger. Arbeidsplasser blir stadig med fleksible og sparer mer penger på å ha mulighet for hjemmekontor, og ved å redusere kontorplass. Dette er ikke bare revolusjonerende for bedriftenes økonomi, men det bidrar også aktivt til bevaringen av vårt miljø.