top banner image
 
 
 

Personal-
administrasjon

Operativt HR eller Personaladministrasjon er alle oppgavene som må gjøres og løses korrekt i tråd med regelverk. Gode rutiner og automatiserte prosesser vil redusere tidsbruk og personalkostnadene.

Få effektiv personaladministrasjon

 

Få fart på personaloppgavene med effektiv personaladministrasjon

Alle virksomheter med ansatte har en rekke personaloppgaver som skal løses. Sykmeldte ansatte skal følges opp, pensjonsportal skal ajourholdes og nyansatte skal ha korrekte ansettelsesavtaler. En rekke av disse oppgavene kan effektiviseres og automatiseres, andre krever god opplæring i rutiner og regelverk. Azets sørger for at du gjennomfører alle oppgavene på en god måte og sikrer at dere har en lønnsom struktur på personaladministrasjonen.

De fleste små og mellomstore virksomheter har ingen egen personalavdeling. I Azets har vi erfarne rådgivere som kan avlaste deg fra de løpende lønnsoppgavene og de operative personaloppgavene, slik at du kan fokusere på verdiskapende arbeidet for din virksomhet. 

Arbeidskontrakter

Ethvert arbeidsforhold bør starte med en god arbeidsavtale. Med hjelp fra våre eksperter får du på plass korrekte arbeidsavtaler og smarte bonusavtaler.

Få hjelp til arbeidskontrakter

HMS-rådgiver

Få hjelp til å få gode HMS-rutiner på plass slik at du følger reglene som gjelder for akkurat din virksomhet.

Få på plass gode HMS-rutiner

Personalhåndbok 

En god personalhåndbok er et oppslagsverk for hele virksomheten og legger til rette for at de ansatte følger virksomhetens retningslinjer.

Få hjelp til personalhåndbok

Sykefravær

Et høyt sykefravær tar tid og koster penger. Vi har effektiviserer og gjør oppgavene for deg, samt påser at deres ledere arbeider smart med å minimere fraværet. 

Få hjelp til oppfølging av sykefravær

Vaktplanlegging

Vi har verktøy og kunnskapen for å automatisere vaktplanleggingen og påse at du driver innenfor regelverk og tariffavtaler.

Få hjelp til vaktplanlegging

Lønnstjenester

Riktig lønn til rett tid. Med våre lønnstjenester sørger vi for alt fra innhenting av lønnsgrunnlag til prosessering og rapportering av lønn. 

Få hjelp til lønnsoppgavene

Se gode halvtimes webinarer

Trenger du råd og veiledning om likviditet, permittering eller statens tiltakspakker? Vi har flere webinarer som gir deg godt innhold og tips til det å drive selkap og ta vare på ansatte.

Se våre webinarer

ForedragsholderWebinar

Få kontakt med en rådgiver

Finn ut hva vi kan gjøre for deg og din bedrift. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Du kan også ringe oss på telefon  40 10 40 18

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Meld deg på nyhetsbrev i dag

Få siste nytt innen regnskap, lønn og HR servert direkte til deg. Godt å ta med seg inn i en travel hverdag.