Personal-
administrasjon

Operativt HR eller Personaladministrasjon er alle oppgavene som må gjøres og løses korrekt i tråd med regelverk. Gode rutiner og automatiserte prosesser vil redusere tidsbruk og personalkostnader.

Få effektiv personaladministrasjon

 

Få fart på personaloppgavene med effektiv personaladministrasjon

Alle virksomheter med ansatte har en rekke personaloppgaver som skal løses. Sykmeldte ansatte skal følges opp, pensjonsportal skal ajourholdes og nyansatte skal ha korrekte ansettelsesavtaler. En rekke av disse oppgavene kan effektiviseres og automatiseres, andre krever god opplæring i rutiner og regelverk. Azets sørger for at du gjennomfører alle oppgavene på en god måte og sikrer at dere har en lønnsom struktur på personaladministrasjonen.

De fleste små og mellomstore virksomheter har ingen egen personalavdeling. I Azets har vi erfarne rådgivere som kan avlaste deg fra de operative personaloppgavene, slik at du kan fokusere på verdiskapende oppgaver for din virksomhet. 

 

Arbeidskontrakter

Ethvert arbeidsforhold bør starte med en god arbeidsavtale. Med hjelp fra våre eksperter får du på plass korrekte arbeidsavtaler og smarte bonusavtaler.

Få hjelp til arbeidskontrakter

HMS-rådgiver

Få hjelp til å få gode HMS-rutiner på plass slik at du følger reglene som gjelder for akkurat din  virksomhet.

Få på plass gode HMS-rutiner

Personalhåndbok 

En god personalhåndbok er et oppslagsverk for hele virksomheten og legger til rette for at de ansatte følger virksomhetens retningslinjer.

Få hjelp til personalhåndbok

Lønnsom vaktplanlegging og arbeidstidsordning

Det er vesentlig at du har ansatte på arbeid når du trenger dem mest. Vi har verktøy for å automatisere vaktplanleggingen og kunnskapen til å påse at du driver innenfor regelverk og tariffavtaler.

Få hjelp til vaktplanlegging

Lønnstjenester

Riktig lønn til ret.tid. Med våre lønnstjenester sørger vi alt fra innhenting av lnnsgrunnlag til prosessering og rapportering av lønn. Vi har oversikten og gir deg den forutsigbarheten du trenger i lønnsbehandlingen

Få hjelp til lønnsoppgavene

Lei inn din egen HR-ekspert

Noen ganger har bedrifter utfordringer med å få oppgavene gjort. Våre HR-eksperter hjelper gjerne til i perioder ved behov. 

Lei en HR-ekspert

Nettkurs om retten på sykepenger

På dette nettkurset går vi gjennom forutsetningene for å motta sykepenger og hvilke plikter du som arbeidsgiver har til å påse at det ikke kreves sykepenger på feil grunnlag.

Vi holder regelmessig nettkurs om forskjellige temaer. 

Meld din interesse for å få invitasjoner til fremtidige nettkurs

Få kontakt med en rådgiver

Finn ut hva vi kan gjøre for deg og din bedrift. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat. Du kan også ringe oss på telefon 40 10 40 18

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Meld deg på nyhetsbrev i dag

Få siste nytt innen regnskap, lønn og HR servert direkte til deg. Godt å ta med seg inn i en travel hverdag.