regnskap lønn rådgivning sogndal
 
 
 

Regnskapsfører i Sogn

Sogndal | Øvre Årdal | Leikanger

Finn en regnskapsfører og lønnskonsulent som gir rådene for å drive effektivt. 

Hjelp med regnskapet? Ta kontakt

Din økonomiske rådgiver
Våre regnskapsførere i Sogn vil kjenne bedriften din og kan gi deg gode råd. Det er alltid godt å kunne sparre med en person om hvordan tallene er og hvilke tiltak som skal til for å drive forretningen enda bedre.
Hold firmaet ditt oppdatert på regnskap og lønn
Ved å overlate regnskap og lønn til et av våre kontorer i Sogn får du oppdaterte og skybaserte løsninger tilpasset dine behov. Du frigjør verdifull tid, får enkel tilgang til de viktige tallene. Samtidig er du garantert at firmaet er oppdatert til enhver tid.
Tett på både digitalt og lokalt
Oppdaterte skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger, sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse.

Derfor velger bedrifter regnskapskontor i Sogn

Bli mer effektiv og få bedre oversikt ved å la våre regnskapsførere i Sogn hjelpe deg med regnskap og lønn. Med vårt regnskapskontor i Sogndal, Øvre Årdal, Høyanger og Leikanger er vi godt kjent med det lokale næringslivet og har i mange år levert våre tjenester til virksomheter i Sogn.

Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Sogn kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi deg de beste rådene. Med nettbaserte løsninger fungerer samarbeidet enkelt og du får lett oversikt i en travel hverdag.

  • Regnskap
  • Fakturering
  • Lønn og HR-prosesser
  • Reiseregninger og utlegg
  • Regnskapsanalyse
  • Budsjettering
  • Skatt og utbytte
  • Årsregnskap og skattemelding
  • Programvare

Om regnskapskontorene i Sogn

Ansatte som presenterer for kunder

I Sogn har vi kontorer i Sogndal, Øvre Årdal, Høyanger og Leikanger. Her har vi fageksperter som hjelper deg med regnskap, lønn og bedriftsøkonomisk rådgivning. Vi bistår kunder fra alle bransjer og i alle størrelser, fra enkeltmannsforetak til store virksomheter. Vi tilpasser våre tjenester til dine behov.

For oss er det viktig å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner. Kunnskap om det lokale næringslivet og gode kunderelasjoner er viktige stikkord.

Velkommen til et av våre regnskapskontorer i Sogn!

Tony Borlaug
Avdelingsleder

Regnskapskontor Sogndal

Adresse
Gravensteinsgt. 19, 6856 Sogndal
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Regnskapskontor Øvre Årdal

Adresse
Storevegen 26
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Regnskapskontor Leikanger

Adresse
Sognefjordvegen 18, 6863 Leikanger
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

Verisure Logo
"Samarbeidet med Azets gir oss muligheter til å samle og organisere viktige tall fra alle Franchise bedriftene våre rundt om i Norge slik at vi kan forbedre oss i alle deler av driften."
Thomas Berg, Franchise Director, Verisure Norge
Odd Arild Andersen
Salgssjef
Tony Borlaug
Avdelingsleder

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Sogndal. På samtlige lokalkontorer finner du statsautoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.