top banner image
 
 
 

Landbruksregnskap

Driver du landbruk kan du trygt overlate administrative rutiner til Azets. Vi skreddersyr landbruksregnskap og lønnsadministrasjon for landbruket og har også rådgivning rettet mot denne næringen.

Ta kontakt for landbruksregnskap

En hverdag med mindre administrasjon

Den digitale utviklingen skjer med stor kraft og høy fart, og merkes stadig mer i hverdagen. Den gir også deg som landbruker store muligheter. Vår regnskapstjeneste er både enkel og effektiv, samtidig som det gir deg nødvendig oversikt over den daglige driften.

Alle bilag blir håndtert og arkivert digitalt

Fakturaer og avregninger kommer automatisk inn i regnskapet ditt gjennom Azets sitt fakturamottak. Skulle noen fakturaer, kvitteringer og andre typer bilag du får på papir fremdeles komme hjem til deg, laster du dem enkelt opp i regnskapet ved å skanne dem, eller ta bilde med smarttelefonen din, eller du kan sende dem i en svarsendingskonvolutt til vårt skannesenter. Bilagene har du enkel tilgang til fra din pc, ditt nettbrett eller mobil. 

Fakturaer fra dine innkjøp kommer til deg for digital godkjenning. Du slipper selv å legge dem inn i nettbanken, men beholder full kontroll på hvilke fakturaer som skal betales.

 

Tilgjengelig på nett - sky

Automatisk kontering – alltid kontrollert

Tjenesten har stor grad av automatisk kontering. Dette effektiviserer regnskapsføringen, og gjør det mye enklere for deg. Uansett vil din regnskapsfører i Azets kontrollere og sluttføre regnskapet hver måned. Regnskapet er løpende oppdatert, og du kan når som helst hente ut informasjon fra regnskapet.

 

Tre digitale enheter oversikt Azets Cozone

Alt tilgjengelig på nett - sikkert og effektivt

Ved å knytte deg til våre tjenester, får du tilgang til Azets Cozone. Gjennom denne nettportalen kan du administrere timer som er grunnlag for lønngrunnlag, laste opp bilag som ikke allerede er sendt inn elektronisk fra leverandører og godkjenne dokumenter for regnskap og lønn. En mengde rapporter på ulike nivåer er også tilgjengelig. Portalen er ditt samarbeidsområde mellom deg som kunde og dine kontakter på regnskap og lønn hos Azets.

 • Godkjenning av leverandørfakturaer
 • Fakturering av kunder
 • Rapportering av regnskapet på en mengde nivåer
 • Timelister - registrering og godkjenning
 • Reiseregninger og utlegg - ta bilde av kvitteringer underveis
 • Fildeling - sikkert og oversiktlig

Akkurat når og hvor du vil.

Dette kan vi hjelpe deg med

Vårt team med spesialister har i flere år samarbeidet med våre kunder i primærnæringen og landbruket. Typiske ting vi bistår med er skatteplanlegging, avskrivninger og løpende regnskap.

Med elektronisk regnskapsføring er regnskapet til en hver tid oppdatert, og en får en unik mulighet til å tilpasse seg til likviditeten.

 • Løpende regnskap
 • Lønn
 • Rapportering
 • Årsoppgjør
 • Rådgivning
 • Selskapsregistrering
Regnskapsfører hjelp til landbruksregnskap

Kontakt våre eksperter 

- for tilbud og mer informasjon om hva vi kan gjøre for din virksomhet.

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.