butikkregnskap betalingsterminal
 
 
 

Regnskap og lønn for butikker

Noen er eksperter på å drive butikk. Andre er eksperter på regnskap og lønn for butikker. Vår kompetanse og rutiner gir store gevinster i alle prosessene innen regnskapsføring og lønnsadministrasjon. 

Få hjelp med oppgavene i dag

 

Vi har regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere som hjelper til med en rekke oppgaver innen regnskap og lønn for butikker. Erfaringen er lang i forhold til gode rutiner som kommer butikken tilgode.   

 • Likviditetsstyring
 • Oversikt varelager
 • Lønnsadministrasjon tilpasset sesongen
 • Kasseavstemminger
 • Regnskap med nyttige rapporter
specsavers kunde regnskap

"Jeg har en god dialog med regnskapsføreren. Hun er oppdatert, faglig dyktig og effektiv"  

Specsavers, Rana Øyeoptikk AS

Alt tilgjengelig på nett - sikkert og effektivt

Ved å knytte deg til våre tjenester, får du tilgang til CoZone. Gjennom denne nettportalen kan du administrere timer som er grunnlag for lønngrunnlag, laste opp bilag som ikke allerede er sendt inn elektronisk fra leverandører og godkjenne dokumenter for regnskap og lønn. En mengde rapporter på ulike nivåer er også tilgjengelig. Portalen er ditt samarbeidsområde mellom deg som kunde og dine kontakter på regnskap og lønn hos Azets.

 • Godkjenning av leverandørfakturaer
 • Fakturering av kunder
 • Rapportering av regnskapet på en mengde nivåer
 • Timelister - registrering og godkjenning
 • Reiseregninger og utlegg - ta bilde av kvitteringer underveis
 • Fildeling - sikkert og oversiktlig

Akkurat når og hvor du vil.

 

CoZone app bilde

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi fører selvsagt regnskapet ditt korrekt og leverer det til riktig tid. Samtidig sikrer vi at lønnen utbetales slik den skal og når den skal. Våre regnskapsførere, lønnskonsulenter og økonomiske rådgivere er alltid oppdaterte på lover og regler som påvirker butikken din. Med fleksible nettløsninger får du enkelt tilgang til nøkkeltall og samarbeidet med regnskapsfører blir både enkelt og oversiktlig.

Regnskap kjeder 

Regnskap fra A-Å

Vi hjelper deg med bilagsregistrering, datafangst fra kasse, remittering, rapportering, årsoppgjør og rådgivning. Våre regnskapsførere holder seg alltid oppdaterte på lover og regler som betyr noe for virksomheten din. 

Lønnstjenester

Lønn som fortjent

Vi fungerer som ditt lønningskontor. Få tilgang til smarte og effektive løsninger for lønnshåndtering. Skatt, godtgjørelser, refusjoner, feriedager og alt annet som spiller inn på utbetaling av lønn ivaretas av oss. 

Rådgivning kjeder 

Rådgivning for lønnsomhet

Regnskapet ditt er gull verdt. Ved hjelp av økonomisk rådgivning viser vi deg hvordan du kan bruke den verdifulle informasjonen som ligger her. Få hjelp til en mer effektiv økonomistyring i butikken din! Våre erfarne rådgivere sitter med spesialkompetanse på blant annet moms, skatter og avgifter.

samarbeid i skyen 

Enkelt samarbeid i kundeportal

Du tilgang til den nettbaserte og brukervennlige portalen CoZone. Ditt arbeidsverktøy i samarbeidet med regnskapsfører. Viktig informasjon oppdateres og deles. Her får du oversikt over økonomien og tilgang til data. Alt du trenger er en enhet med nettleser og internettilgang.

Vi har gjennom mange år opparbeidet oss en bred kompetanse innen regnskap og lønn for butikker. Ved å engasjere en erfaren regnskapsfører, vil du få god oppfølging. Tilgang til nøkkeltall legger grunnlag for at du kan styre butikken mot bedre inntjening.

Er butikken din med i en kjede? Vår erfaring og ikke minst kompetanse på regnskap og lønn for kjedevirksomheter er bred og stor. Les mer om vår kjedekompetanse her. 

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. 

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Kontakt oss gjerne

Ønsker du er prat om regnskap og lønn for butikker? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Du kan også ringe:

40 10 40 18