butikkregnskap betalingsterminal
 
 
 

Regnskap og lønn for butikker

Vår kompetanse og rutiner gir store gevinster i alle prosessene innen regnskapsføring og lønnsadministrasjon for butikker.

Få hjelp med oppgavene i dag

 

Godkjenning faktura

Enkel godkjenning av fakturaer

register-machine.svg

Sikre integrasjoner

graph-pie.svg

Oversiktlige rapporter for kontroll

Velprøvde og gode rutiner for butikkregnskap

Noen er eksperter på å drive butikk. Andre er eksperter på regnskap og lønn for butikker. Vi har regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere som hjelper til med en rekke oppgaver innen regnskap og lønn for butikker. 

Azets fører regnskap og leverer til avtalt tid og pålagte frister. Samtidig sikrer Azets at lønn blir utbetalt slik den skal og når den skal. Skatt, godtgjørelser, feriedager og annet som spiller inn ved lønn, foretas av Azets. Gjennom integrasjon mot kasse, leveres dagsoppgjør elektronisk til Azets. Alle innkommende fakturaer havner i en portal for enkel godkjenning og håndtering. Dine oppgaver kan enkelt gjøres på pc, nettbrett eller mobil. 

"I vanskelige tider er det enda viktigere enn ellers å holde orden i regnskapet og balansere inntekter og utgifter. Ved å velge Azets, kan man raskt og enkelt gjøre endringer og tilpasse tjenestene ."
Beate Kristiansen, eier av Ringo Herkules i Skien
Tre digitale enheter oversikt Azets CoZone

Alt tilgjengelig på nett - sikkert og effektivt

Ved å knytte deg til våre tjenester, får du tilgang til Azets Cozone. Gjennom denne nettportalen kan du administrere timer som er grunnlag for lønngrunnlag, laste opp bilag som ikke allerede er sendt inn elektronisk fra leverandører og godkjenne dokumenter for regnskap og lønn. En mengde rapporter på ulike nivåer er også tilgjengelig. Portalen er ditt samarbeidsområde mellom deg som kunde og dine kontakter på regnskap og lønn hos Azets.

  • Godkjenning av leverandørfakturaer
  • Fakturering av kunder
  • Rapportering av regnskapet på en mengde nivåer
  • Timelister - registrering og godkjenning
  • Reiseregninger og utlegg - ta bilde av kvitteringer underveis
  • Fildeling - sikkert og oversiktlig

Akkurat når og hvor du vil.

"Vi har fått hjelp til oppsett og integrasjon, med automatisk import fra de to kassaapparatene våre. Det er helt klart at Azets bidrar til en langt mer ryddig og oversiktlig økonomisk hverdag"
Karin Rosendahl Slette, daglig leder, Fargerike Interiørsenteret

Vi har gjennom mange år opparbeidet oss en bred kompetanse innen regnskap og lønn for butikker. Ved å engasjere en erfaren regnskapsfører, vil du få god oppfølging. Tilgang til nøkkeltall legger grunnlag for at du kan styre butikken mot bedre inntjening.

Er butikken din med i en kjede? Vår erfaring og ikke minst kompetanse på regnskap og lønn for kjedevirksomheter er bred og stor. Les mer om vår kjedekompetanse her. 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Kontakt oss gjerne

Ønsker du er prat om regnskap og lønn for butikker? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Du kan også ringe:

40 10 40 18

 
"Uten Azets, ville ikke dagen ha gått like godt. Tusen takk for den stå på viljen dere har, og takk for god hjelp hver dag. Vi er superduper fornøyde med dere, fortsett slik dere gjør. Dere gjør en forskjell for oss som er kunder hos dere."
Ann Katrin Johnsen, Eier/Daglig leder, Mekk Bjørkelangen