butikkregnskap betalingsterminal
 
 
 

Regnskap og lønn for butikker

Noen er eksperter på å drive butikk. Andre er eksperter på regnskap og lønn for butikker. Vår kompetanse og rutiner gir store gevinster i alle prosessene innen regnskapsføring og lønnsadministrasjon. 

Få hjelp med oppgavene i dag

 

Vi har regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere som hjelper til med en rekke oppgaver innen regnskap og lønn for butikker. Erfaringen er lang i forhold til gode rutiner som kommer butikken tilgode.   

  • Likviditetsstyring
  • Oversikt varelager
  • Lønnsadministrasjon tilpasset sesongen
  • Kasseavstemminger
  • Regnskap med nyttige rapporter
specsavers kunde regnskap

"Jeg har en god dialog med regnskapsføreren. Hun er oppdatert, faglig dyktig og effektiv"  

Specsavers, Rana Øyeoptikk AS

CoZone app bilde

Alt tilgjengelig på nett

Ved å knytte deg til våre tjenester, får du tilgang til  CoZone. Gjennom denne nettportalen kan du sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn og mye mer. Det har aldri vært enklere å samhandle med din regnskapsfører og lønnskonsulent. Elektronisk fakturaflyt, fakturering, rapportering og administrasjon – akkurat når og hvor du vil.

Vi har gjennom mange år opparbeidet oss en bred kompetanse innen regnskap og lønn for butikker. Ved å engasjere en erfaren regnskapsfører, vil du få god oppfølging. Tilgang til nøkkeltall legger grunnlag for at du kan styre butikken mot bedre inntjening. Er butikken din med i en kjede. Vår erfaring og ikke minst kompetanse på regnskap og lønn for kjedevirksomheter er bred og stor. Les mer om vår kjedekompetanse her. 

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Kontakt oss gjerne

Ønsker du er prat om regnskap og lønn for butikker? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Du kan også ringe:

40 10 40 18