tannlege jobber med pasient
 
 
 

Regnskap for tannlegevirksomheter

Et komplett tjenestespekter  innen regnskap, økonomi og administrasjon for privatpraktiserende tannleger og spesialister innen odontologi.

Vil du bli kunde?

Bli kunde

group-chat.svg

Personlig service

Hjelpen er aldri langt unna dersom du trenger hjelp eller har et spørsmål.

compatible-devices-1.svg

Full oversikt over resultatet

Med digital tilgang til regnskapet og rapporter, er det enkelt å holde oversikten.

binoculars.svg

Bransjekunnskap - kunder over hele landet

Med 30 års erfaring og kunder innen helse over hele landet, får du trygge og riktige råd for tannlegepraksisen.

"Jeg har vært kunde i Azets i langt over 20 år. Jeg driver egen klinikk og for meg er det viktig å ha en trygg samarbeidspartner jeg kan diskutere med. Azets kjenner vår bransje godt og har også eget tannhelseteam som kun jobber med oss som er tannleger. Deres kunnskap om regnskap, økonomi og praksisadministrasjon for tannleger gjør at jeg kan slappe av da jeg vet at alt er i trygge hender ''
Unni Kleiv, tannlege

Fokus på tannlegens økonomiske hverdag

I Azets finner du stort kompetansesenter for tannleger: almennpraktiserende, spesialister, eiere, kontraktørtannleger og leietannleger. Tjenestene er samlet i et eget tannhelseteam.

Våre engasjerte og dyktige rådgivere har i mange år samarbeidet med  privatpraktiserende tannleger i Norge - Vi kjenner bransjen særdeles godt!

Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på lover og regler i regnskapsbransjen. Det er viktig for oss å alltid benytte det nyeste innen teknologisk utstyr for å kunne gi deg en mest mulig effektiv og moderne tjeneste.

Få hjelp fra Azets tannlegeteam:

  • Regnskap
  • Årsoppgjør
  • Lønn og personal
  • Analyser, drift og inntjening
  • Verdivurdering
  • Generasjonsskifte
  • Eierutvidelse
  • Avtaler
  • Kjøp/salg av klinikk
  • Kurs og webinarer 
"Jeg har fulgt min kundekontakt fra før hun begynte i Azets, og har derfor hatt erfaring fra tjenestene på regnskap og økonomirådgivning gjennom mange år. Den bransjekunnskapen Azets har er uvurderlig for praksiseiere og tannleger fordi rådgivning strekker seg så mye utover det rent regnskapsmessige, de kan tannlegebransjen. I Azets er alle løsninger digitalisert og moderne med skybaserte systemer, uten at det går utover følelsen av oppfølging. Systemene er individuelt tilpasset av noen som bryr seg. ''
Mariann Sørensen, tannlege

Kontakt våre eksperter 

- for tilbud og mer informasjon om hva vi kan gjøre for din virksomhet.

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.