Regnskap og lønn som forenkler drift av restauranter
Vi vet at du som driver restaurant har behov for mer enn standard regnskapsføring og lønn. Derfor har vi laget systemer, utviklet rutiner, og bygget kompetanse som forenkler og effektiviserer restaurantdriften. Restauranter opplever store sesongsvingninger som byr på utfordringer for betalingsevnen. Vi har regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere som kan løse en rekke av dine oppgaver innenfor regnskaps- og lønnsadministrasjon.
5 artikler om restaurantdrift som gjør det enklere for deg å nå målene dine
Vi vet at det er krevende å drive restaurant. Servicebransjen preges av høyt tempo, store svingninger og lav omsetningsgrad. Derfor har vi laget en artikkelserie med tips som gjør det lettere for deg å nå dine mål.
Slik får du artiklene -->
Som spesialister på regnskap og økonomi for restaurantbransjen ønsker vi å dele våre beste tips med deg.
Legg igjen e-posten din, så sender vi deg de 5 artiklene i løpet av kort tid.
Send inn din epost
Juridisk bistand og rådgivning
Som vår kunde har du også tilgang på solid juridisk kompetanse. Våre eksperter kjenner restaurantbransjen og kan hjelpe deg med en rekke temaer innenfor arbeidsrett, slik som midlertidige ansettelser, utenlandske arbeidstakere, del- og overtid, oppsigelse og HMS. I tillegg har vi kompetanse på en rekke andre områder:
- Eierforhold og selskapsstruktur
- Skatte- og avgiftsrådgivning
- Kontraktsrett (leiekontrakter, leverandøravtaler m.m.)
- Personvern og kontrolltiltak
- Styrearbeid og styreansvar
- Pengekrav
- Sivilprosess
Alt tilgjengelig på nett - sikkert og effektivt
Ved å knytte deg til våre tjenester, får du tilgang til CoZone. Gjennom denne nettportalen kan du administrere timer som er grunnlag for lønngrunnlag, laste opp bilag som ikke allerede er sendt inn elektronisk fra leverandører og godkjenne dokumenter for regnskap og lønn. En mengde rapporter på ulike nivåer er også tilgjengelig. Portalen er ditt samarbeidsområde mellom deg som kunde og dine kontakter på regnskap og lønn hos Azets.
- Godkjenning av leverandørfakturaer
- Fakturering av kunder
- Rapportering av regnskapet på en mengde nivåer
- Timelister - registrering og godkjenning
- Reiseregninger og utlegg - ta bilde av kvitteringer underveis
- Fildeling - sikkert og oversiktlig
Akkurat når og hvor du vil.

Møt våre eksperter

"God økonomisk styring, kompetent ledelse, tilgjengelig beliggenhet og servicegrad spiller alle en viktig rolle for at din restaurant skal bli en suksess. Med fokus på vare- og personalkostnader og framtidige utgifter, samtidig som du følger med på trendene i bransjen, legger du grunnlaget for å lykkes i et marked med små marginer."
Børre Pedersen - Avdelingsleder SME-Service

"For restauranter er det ikke godt nok å levere som forventet. Du må stadig hente ut det lille ekstra som skaper gode gjesteopplevelser. Vi tar hånd om alt det administrative for deg, slik at du kan konsentrere deg om å levere best mulig kvalitet til gjestene."
Yvonne Tima - Rådgiver SME-Service
Kontakt oss gjerne
Ønsker du er prat om regnskap og lønn for restauranter? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.
Du kan også ringe: