Highfive tenologimennesker
 
 
 

IT-systemer som effektiviserer

Azets selger og supporterer programvare innenfor områder som regnskap, lønn, HR, CRM og logistikk.

 

Kontakt oss for løsning

Få fart på effektiviteten speedometer

Systemer som holder deg et steg foran

Et system som ikke bare løser dine behov - men hjelper deg å være et steg foran

ulike enheter PC mobil

Skybaserte systemer som forenkler

Systemer for fremtiden med integrasjoner som faktisk fungerer

Konsulenter IT

Teknologi trygt tilpasset din hverdag

Utnytt vår unike kombinasjon av forretnings- og systemforståelse

Programvare for effektivisering av bedriften

Azets leverer programvare, tjenester, skybaserte løsninger og kunnskap for automatisering innenfor regnskap, lønn, HR, CRM og logistikk. Du får tett oppfølging av faglig oppdaterte og løsningsorienterte medarbeidere - og en rekke spennende produkter som gjør arbeidshverdagen din mer effektiv.

Hjelp til å få den beste kombinasjonen av programvare for din bedrift. Se mulighetene:

Flytt regnskapet til skyen - Visma.net Financials

Et skybasert regnskapssystem. Med dette økonomisystemet står du godt rustet til å automatisere og integrere alle dine oppgaver knyttet til økonomi og administrasjon.

Velprøvd og sikkert økonomisystem - Visma Business

Et fullverdig forretningssystem, som kombinerer kraftig funksjonalitet med skybaserte løsninger og mobilapplikasjoner. Velprøvd og velutviklet og et ledende økonomi- og logistikksystem.

MS Business Central

Microsofts Dynamics 365 Business Central er den optimale digitale skybaserte ERP-løsningen for din bedrift.

LS Central: En enhetlig handelsløsning

LS Central er en alt-i-ett-programvare bygget på Microsoft Dynamics 365 Business Central. For detaljhandel, restauranter, hotell og apotek.

Skybasert timesystem - Quinyx

Mobile-first skybasert løsning for vaktplanlegging, tidsrapportering, kommunikasjon og statistikker, og er den markedsledende skytjenesten for vaktliste- og skiftplanlegging med timefangst.

Få full oversikt med lønnssystem i skyen - Visma.net Payroll

Skybasert lønnssystem som automatisk oppdateres med tilpasninger for nye lover og regler. Alt er automatisert - uten papirer. Via apper får ledere og ansatte full oversikt. En enklere hverdag.

Effektiv kontroll på varelageret med Visma.net Logistics

Med Visma.net Logistics vil du på en effektiv måte få kontroll på varelageret. Det skybaserte systemet har full integrasjon med økonomidelen - Visma.net Financials.

Lett forståelig prosjektstyring - Visma.net Project Management

Prosjektstyringssystem som er lett å forstå og lett å bruke. Full oversikt for både prosjektdeltakere og prosjektleder.

Få bedre kontroll og oversikt over kontaktene - SuperOffice Online

Kundesystem for prosesser innen salg, markedsføring og kundeservice. Få bedre kontroll og ta vare på kundene. Vi leverer markedets beste - Best i Test - SuperOffice Online. Alt du trenger av funksjonalitet og veldig enkelt å bruke.

Bransjeledende programvare for eiendomsforvaltning - Assetti

Azets er eksklusiv partner i Norge og har stått i front for oversettelse av programvaren og tilpasning for det norske markedet. Systemet er i dag tilpasset alle selskaper med mer enn én leietaker.

Digitaliser personaladministrasjonen - 4Human

Administrasjon av ansatte. Digitaliser personaladministrasjonen og skap en enklere og bedre arbeidshverdag for HR, ledere og ansatte.

Høy sikkerhet

Vi tar datasikkerhet på aller største alvor. Derfor innebærer løsningene fra Azets blant annet to-faktorautentisering. For øvrig er den helt i tråd med både nasjonal og internasjonal lovgivning. Både Visma og Azets jobber opp mot de kravene GDPR stiller. Forklaringer på dette fremkommer i vårt eget Azets Trust Center og Visma Trust Center.

Integrasjoner

Systemer som snakker sammen. Løsningene vi tilbyr er direkte integrert mot hverandre, samt mot banker og det offentlige, som Altinn. Løsningene kan også integreres mot et stort antall nettbaserte tjenester som nettbutikker, da de er satt opp med en åpen API. Dette gjør det mulig for tredjepartsleverandører å koble seg opp mot systemet. Azets hjelper deg med å sette opp nødvendige integrasjoner.

Support

Når løsningen er ferdig implementert er vi der for våre kunder. Med en supportavtale, har du til enhver tid en du kan spørre. 

Snakk med oss og finn din løsning

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende prat. 

Du kan også ringe oss:

40 10 40 18 

Kom i gang - kontakt oss i dag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.