Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

Forretningssystemer i skyen

Få hjelp med overgangen til enklere, mer effektive og fremtidsrettede forretningssystemer. Som strategisk partner bistår vi alle typer selskaper med smarte og skyløsninger. Vi har lang erfaring med ERP-systemer og hjelper deg gjerne med overgangen til et brukervennlig system med fokus på effektive arbeidsrutiner, automatiserte prosesser og solide integrasjonsmuligheter.

 
 
 
skalerbare forretningssystemer
Sikker databehandling

Fleksibilitet

Enkle opp- og nedskaleringer av løsninger, basert på behov

Tilgjengelighet

Alltid tilgang til sanntidsdata på forskjellige mobile plattformer

Sikkerhet 

Garantert sikkerhet til dine data, med løsninger som følger internasjonale lover og direktiver

Enklere hverdag med skybaserte systemer

Med Visma.net-løsninger og andre skybaserte systemer kan vi tilby våre kunder en fleksibilitet og tilgjengelighet som er helt nødvendig i dag. Raske endringer og høye krav til effektivitet og produktivitet krever systemer som i størst mulig grad automatiserer tidkrevende rutineoppgaver. Vårt fokus er å tilby våre kunder kostnadseffektive og brukervennlige systemer, som igjen frigjør ressurser i form av tid og penger. Repeterende transaksjoner som husleie og kontingenter automatiseres, og programvaren oppdateres fortløpende - helt av seg selv. Skyløsningene er direkte integrert mot offentlige tjenester som Altinn og banker, og åpner også opp for integrasjoner mot en rekke ulike nettjenester, som webshoper/nettbutikker, logistikkløsninger osv. Kort fortalt - systemene "snakker" sammen! 
 
Med Azets som partner er du som kunde i trygge hender. Med vår lange erfaring og solide kompetanse guider vi deg trygt inn i et nytt landsskap, gjennom grundig kartlegging, implementering, opplæring og support. Vi tilpasser løsningene etter ditt behov og vi tar sikkerheten på høyeste alvor. Ved behov er veien kort til våre regnskapsførere som kan bistå med økonomisk rådgivning, bistand med årsoppgjør og korte/lengre outsourcingsoppdrag.

 

ERP i skyen for bedrifter i alle størrelser

Med Visma.net Financials får du et skybasert regnskapssystem som gir deg en total oversikt over selskapets økonomi. Løsningen krever ingen store investeringer og legger til rette for en funksjonalitet og ytelse som få andre systemer kan matche. Brukervennlighet står i fokus. Målet er å automatisere kjedelige rutineoppgaver, for å skape en smartere og mer effektiv hverdag.

Fra 1200 kr/mnd

Les mer om kjøp av regnskapssystem

Lønnssystem for nett - enkelt og intuitivt 

Med Visma.net Payroll får du et skybasert lønnssystem for små og mellomstore bedrifter. Det er skreddersydd for dagens lønns- og HR-oppgaver. Målet er å redusere administrasjonstid. Løsningen byr på det aller siste av funksjonalitet innen lønn og HR, med mobile løsninger til nytte for både ledere og ansatte. Utlegg, fravær, ferie og timeregistrering gjøres enkelt og effektivt ved bruk av mobile plattformer - mobil, pc, nettbrett.

Fra 248 kr/mnd

Les mer om kjøp av lønnssystem

Logistikk som gir høyt nødvendig oversikt

Visma.net Logistics gir deg en ny dimensjon på logistikk-løsninger i skyen. Løsningen sørger for at du til enhver tid har sanntidsinformasjon om selskapets salg og lagerstatus. Løsningen er direkte integrert mot Visma.net Financials, og en rekke e-handelsløsninger. Med dette verktøyet kan du føle deg trygg på solid lagerstyring og suveren kontroll i din daglige drift - både når det gjelder innkjøp, salg, bestilling og levering.

Se hva logistikksystem gir deg

Sikkerhet

Datasikkerhet er viktig og noe vi tar på alvor.Løsningene innebærer blant to-faktorautentisering, og er forøvrig helt i tråd med både nasjonal- og internasjonal lovgivining. Både Visma og Azets jobber opp mot de krav GDPR setter og forklaringer på dette fremkommer i vårt eget Azets Trust Center og Visma Trust Center

Integrasjoner

Løsningene vi tilbyr er direkte integrert mot hverandre, samt mot banker og det offentlige (Altinn). Løsningene kan også integreres mot et stort antall nettbaserte tjenester som nettbutikker, da de er satt opp med en åpen API som gjør det mulig for tredjepartsleverandører å koble seg opp mot systemet. Azets hjelper deg med å sette opp nødvendige integrasjoner.

Support

Når ditt nye system er satt opp, er vi der fortsatt for deg. Dukker det opp spørsmål etter at programvaren er implementert og tatt i bruk skal du som kunde være helt trygg på at hjelpen ikke er langt unna. Vi er kun en kjapp telefonsamtale elelr e-post unna, og veien er kort til våre regnskapsførere dersom det skulle dukke opp behov for regnskapsteknisk bistand. Dette er noe vi kan tilby, som nordens største leverandør av tjenester innen regnskap, lønn, HR og rådgivning.

Kjøpe system? Slik kommer vi i gang:

 • Kartlegging
  Grundig gjennomgang av nåværende systemer og rutiner → Sette mål og klargjøre for videre prosess
 • Testing
  Oppsett av demoklient, inklusiv optimalisering av konfigurasjoner og integrasjoner → Testes sammen med kunden
 • Opplæring/Oppstart/Onboarding
  Kursing og trening, med mål om å gjøre kunden helt trygg på sitt nye forretningssystem
 • Support
  Når løsningen er ferdig implementert ønsker vi fremdeles å være tilstede for våre kunder. Avtalen inneholder en support-avtale, slik at kunden til enhver tid kan kontakte oss ved spørsmål og/eller problemer.

La oss vise deg våre løsninger innen forretningsdrift

Vi tar gjerne en titt på hva våre løsninger kan gjøre for deg og din bedrift. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat. Du kan også ringe oss på telefon 40 10 40 18

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.