Regnskapsfører på kontoret
 
 
 

Regnskapsfører

Autorisert regnskapsførerselskap med regnskapsførere over hele landet. Velg mellom lokal regnskapsfører eller regnskapsfører på nett. Få god oversikt med regnskapshjelp fra Azets.

Kontakt regnskapsfører for hjelp

 

Regnskapsførere på mer enn 50 steder i Norge

Med vår lokale tilstedeværelse og teknologiske løsninger er god hjelp ikke langt unna. 

Få regnskapshjelp og ta enda bedre beslutninger ved hjelp av regnskapsfører

Våre regnskapsførere sørger for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Med basis i god forståelse i regnskap, fungerer også regnskapsfører som din rådgiver. En regnskapsfører ser muligheter og faresignaler gjennom tallene i regnskapet. Bruk oss som din regnskapshjelp og la oss analysere tallene dine slik at du får innsikt til å drive bedriften enda bedre og den nødvendige oversikten til å bli mer effektiv.

Mye av samarbeidet foregår også elektronisk. I vår kundeportal blir din økonomiske hverdag forenklet og forbedret. Godkjenning av bilag og timelister blir gjort kun med enkle tastetrykk og tilgang til nyttige rapporter er heller ikke langt unna. 

Grunnleggende tjenester:

 • Bokføring
 • Avstemming av regnskap
 • Fakturering av kunder
 • Skatt og MVA
 • Budsjett og budsjettoppfølging
 • Rapporter
 • Lønnkjøring
 • Reiseregninger og utlegg
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Årsoppgjør

Velg en godt kjent regnskapsfører

Få en regnskapsfører, lønnskonsulent eller rådgiver som har god kjennskap til bedriften din, stedet du holder til og markedet du opererer i. Azets er til stede over hele landet. Kombinasjonen av et digitalt samarbeid sammen med en lokal tilstedeværelse er viktig for oss!

Over tid har vi derfor tilegnet oss svært god kunnskap og innsikt i ulike bransjer og virksomheter. For mange kunder vil det oppleves både praktisk og ikke minst trygt å ha en godt kjent regnskapsfører i nærheten.

Få hjelp av regnskapsfører

regnskapsfører bak skrivebord

Regnskapsfører på nett - digital regnskapshjelp

Azets har en tjeneste spesielt tilpasset små bedrifter der du forholder deg til regnskapsfører kun på nett. Du fakturerer selv i Azets programvare og våre digitale regnskapsførere gjør resten. Få oversiktlige rapporter tilgjengelig på nett.

 

 


no_bg_automation.jpg

 • Fortløpende bokføring - Vi bokfører dine bilag slik at du kan være trygg på at ditt regnskap tas hånd om iht. gjeldende regelverk.
 • Terminvis avstemming - Hver to-månedlige termin avstemmer vi regnskapet ditt slik at det blir korrekt. Dersom man i avstemmingen av regnskapet ser at det er differanser som gjøre at regnskapet ikke er riktig, vil eventuelle manglende bilag etterspørres (utenfor fastpris) for å få et avsluttende og korrekt regnskap.
 • MVA-rapportering - MVA-rapport og omsetningsoppgaver som må sendes inn til myndighetene ved termin eller årlig.
 • Valutakonvertering - Bokføring i regnskapet av valutatransaksjoner som går i positiv/negativ retning mot lokal valuta. Dette er for alle bedrifter med transaksjoner i utenlandsk valuta. Dette gjelder blant annet ved kjøp fra utland, salg til utlandet, eller bankkonto i utenlandsk valuta.
 • Rapporter - Rapporter på nett med tall  klikkbar ned på bilagsnivå, kunder, leverandører, resultat, balanse.
 • Digital lagring av regnskapsmateriell - Med korrekt lagring digitalt, kan du kaste alle originale bilag og kvitteringer.
 • Lønnskjøring og rapportering - grunnpakke med 3 ansatte inkluderer bl.a. utarbeidelse av lønnslipp, a-melding, skattetrekk og arbeidsgiveravgift, feriepengeavsetning, innhenting av skattekort.

Må jeg bruke regnskapsfører for selskapet?

Det er fullt mulig å føre regnskapet selv da det ikke er lovbelagt å bruke regnskapsfører for noen selskaper. Men ønsker du at en ekstern regnskapsfører skal føre regnskapet, må du bruke et autorisert regnskapsførerselskap eller autorisert regnskapsfører. Et regnskapsbyrå eller en enkeltstående regnskapsfører kan være autorisert. Det er Finanstilsynet som gir autorisasjon.

Digitalisering - grunnlag for tettere samarbeid

Våre regnskapsførere jobber digitalt, og vi har kommet langt i å ta ut fordelene med digitaliseringen. Ved å bruke Azets som regnskaps- og lønnsleverandør hjelper vi deg på vei mot en enklere og mer digital hverdag. Vi har digitale løsninger som optimaliserer samarbeidet mellom Azets og kundene. Mye av rutinejobben digitaliseres slik at både du som kunde og våre regnskapsførere frigjør tid til å se de store tallene og fokusere på det de er best på. Du som kunde, på å drive selskapet ditt og regnskapsføreren på å ha mer fokus på rådgivning.

Med tjenester fra Azets, får du mye mer enn regnskapsføring på kjøpet - en mer digital og effektiv hverdag.

Les mer om vår kundeportal CoZone

Med regnskapshjelp fra Azets regnskapsfører får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. 

Kontakt våre eksperter

- for tilbud og mer informasjon kan du ringe 40 10 40 18  eller sende inn skjemaet under.  

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.