Regnskap lønn rådgivning i Sørumsand
 
 
 

Regnskapsfører på Sørumsand

Azets sitt regnskapskontor på Sørumsand het tidligere Sørum Økonomi AS og ble fra 1. januar 2024 en del av Azets. 

Her får du løsningene du trenger innenfor regnskap, lønn og økonomisk rådgivning. Ta kontakt med en av våre konsulenter på Sørumsand.

Få hjelp med regnskap og lønn

Din økonomiske rådgiver
Våre regnskapsførere på Sørumsand vil kjenne bedriften din og kan gi deg gode råd. Det er alltid godt å kunne sparre med en person om hvordan tallene er og hvilke tiltak som skal til for å drive forretningen enda bedre.
Dedikerte ressurser som forstår din hverdag
Hos oss får du en fast rådgiver som har som målsetning å optimaliserte administrative rutiner gjennom gode systemer tilpasset virksomheten din.
Hjelp med regnskap og lønn i ditt system
Få en regnskapsfører med mye erfaring i Tripletex og høy kompetanse innenfor regnskap og lønn til å hjelpe deg med alt fra daglige oppgaver, til riktig rapportering og rådgivning, og ikke minst sette opp systemet slik at det passer din bedrift.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret på Sørumsand

Vi tilbyr ulike tjenester innenfor regnskap-, lønn-, årsoppgjør med skattemelding og årsregnskap samt økonomi og rådgivning. Vi kan også utføre forskjellige administrative oppgaver for våre kunder.

Ønsker du å gjøre deler av regnskapet selv, bistår vi inn i i ditt system. Vi har spesielt stor kompetanse på Tripletex og er sertifisert partner på dette systemet.

Ønsker du å sette bort hele regnskapet og konsentrere deg om egen kjernevirksomhet, tar vi selvfølgelig ansvar for det du ønsker av tjenester.

  • Regnskap 
  • Lønn
  • Skatt og MVA
  • Årsoppgjør
  • Budsjettering og planlegging
  • Hjelp i ditt regnskapssystem

Om regnskapskontoret på Sørumsand

På vårt kontor på Sørumsand er vi 13 dyktige medarbeidere som jobber med bedriftsrådgivning, regnskaps- og lønn & HR-tjenester. Vi har lang erfaring og bakgrunn fra ulike bransjer. 

Vår målsetning er å forstå våre kunders hverdag og være en god samarbeidspartner og rådgiver. Vi er et veletablert kontor på Sørumsand som nylig er fusjonert inn i Azets og har alle typer kunder blant små og mellomstore bedrifter.  

Velkommen til oss!

Linn Christine Agersborg
Avdelingsleder

Kontaktinformasjon

Azets på Sørumsand kontakt

Adresse
Sørumsandveien 71 B
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Vi er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting. Les mer om våre tjenester her:

Joakim Lauritsen
Salgssjef
Knut Tørnblad
Spesialrådgiver
Linn Christine Agersborg
Avdelingsleder

Ta kontakt for løsning

Vi hjelper deg med alt innen regnskap, lønn og bedriftsutvikling. Vi finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Er du kunde eller leverandør til en av våre kunder? Ta kontakt her
 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Webinarer illustration Green man

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Norge lokalkontor kart illustrasjon

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Sørum. På samtlige lokalkontorer finner du statsautoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.