Dame tenker på jobb konflikt
 
 
 

Konflikthåndtering

Konflikter oppstår på alle arbeidsplasser - som leder er det ditt ansvar å ta tak i disse. Vi trener ledere som ønsker å bli bedre på de vanskelige sakene, og bistår i konfliktsituasjoner. 

Lær å håndtere konflikter

Snu konflikter til noe positivt

En naturlig del av lederhverdagen er å håndtere konflikter og den verste løsningen er å vente på at det skal gå over av seg selv. Dette fører ikke til at dere får løst konflikten på en god måte. Å klare å ta tak i konflikter og snu dem til noe positivt krever opplæring og trening. For mange ledere er dette langt utenfor komfortsonen og selv erfarne ledere kan ha stor nytte av å trene seg på å håndtere slike situasjoner. Blir du trygg på å lede i konfliktsituasjoner vil du også bli bedre til å forutse og avverge potensielle konflikter. 

Når først konflikten er der og man ikke finner en god løsning, er det viktig å ta tak så raskt som mulig. En objektiv rådgiver vil kunne være til stor hjelp i slike situasjoner. Vi bistår ledere med løsningsforslag, fører samtaler med de ansatte og holder kommunikasjonen med den ansattes rådgivere eller representanter fra fagforbundet. 

 

Våre rådgivere på konflikthåndtering bistår med:

  • Analyse av konfliktsituasjonen
  • Nøytral partner i samtalen
  • Bistand til leder i en spesifikk konfliktsituasjon
  • Opplæring og trening av ledere
  • Juridisk bistand

Få hjelp av ekspertene

Ring 40 10 40 18 eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Legg en god plan sammen med våre rådgivere.

Truls Roll - Head of Head of People, Organisation & Culture

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.