Ambisiøs dame
 
 
 

Prestasjonsledelse

Motiver ansatte og etabler et sunt press for økt prestasjon- og arbeidsinnsats. Våre rådgivere har erfaring med å coache ledere og finne de enkle, gjennomførbare aktivitetene som gir stor uttelling. 

Skap en prestasjonskultur i ditt selskap

 

Skap en prestasjonskultur

Performance Management eller Prestasjonsledelse er en ledelsesmetode med mål om å skape en prestasjonskultur. Uansett om du leder 5 eller 500 ansatte har du antagelig at ønske om at hver enkelt skal komme på jobb og vite hva som er målsettingen for dagen, hva de har behov for å utvikle seg videre på og hvilke kunnskaper de sitter med som de bør dele med sine kolleger. En rekke virksomheter holder årlig eller halvårlig medarbeidersamtaler. I disse blir det satt mål for det kommende året, men hvor ofte blir målene evaluert i de kommende ukene og månedene? Vi kan sammenligne det med en rekke tannhjul hvor hurtigere omdreining på hvert enkelt vil føre til hurtigere tempo for hele selskapet. I en prestasjonskultur jobber alle målbevisst med personlige målsettinger utfra sitt potensiale - hvor summen fører dere som virksomhet nærmere deres mål og visjoner.

Vi kan hjelpe til med å etablere en prestasjonskultur og coache ledere i prestasjonsledelse. En prestasjonskultur vokser fram i virksomheter hvor ledere følger opp sine medarbeidere tett og skaper motivasjon i hver enkelt for å prestere sitt beste. Ledere blir ofte overrasket over hvor små endringer de må gjøre i sin arbeidshverdag for å skape en stor endring hos sine medarbeidere. Resultatforbedringen kan være stor for din virksomheter om hver enkel medarbeider leverer litt bedre prestasjon enn tidligere!

 

Våre erfarne rådgivere på prestasjonsledelse kan hjelpe med:

  • Trene ledere i prestasjonskultur
  • Konkrete, enkle og lite tidkrevende metoder og hjelpemidler tilpasset din virksomhet
  • Prosess og verktøy for dialog og oppfølging av medarbeidere
  • Trening i å sette gode mål

Snakk med våre eksperter på rådgivning

Christin Algrøy Head of Advisory

Christin Algrøy

Head of Advisory 

Truls Roll

Head of Advisory - HR

Få kontakt med en rådgiver

Finn ut hva vi kan gjøre for deg og din bedrift. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Du kan også ringe oss på telefon  40 10 40 18

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.