Mann som gir råd om generasjonsskifte
 
 
 

Få på plass generasjonsskifte

En ryddig og strukturert gjennomgang som tar for seg alle parter i prosessene rundt generasjonsskifte i selskaper.

få på plass generasjonsskifte

Ryddige prosesser i familien

Ofte kan familieplanlegging være et styr uten sidestykke, om det er ferieplanlegging eller aktivitetskalenderen som skal gå opp. Dette løses ofte uten større konfrontasjoner eller formelle dokumenter. Men er et generasjonsskifte samme sak og bør det håndteres på samme måte?

Våre erfaringer tilsier at å planlegge et generasjonsskifte i en familiebedrift krever både tid og erfaring, og bør involvere en uavhengig tredjepart. Når man blander kapital og økonomi i familiediskusjoner som ofte har flere parter enn 2, er det veldig viktig å opptre ryddig, strukturert og ta hensyn til partene. Azets Advisory har erfaring med denne type bistand og kan være en uavhengig part i dette som kan, og bør, være en hyggelig og verdiskapende øvelse.

Kontakt våre eksperter

Vi tar gjerne en titt på hva vi kan gjøre for deg og bedriften din.

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.