top banner image
 
 
 

Juridiske tjenester

Som næringsdrivende må du navigere i et omfattende lovverk. Med bred bransjekunnskap og spisskompetanse på forretningsjus gir vi deg oversikt og kontroll.

Ta kontakt for juridisk bistand

Juridisk bistand til næringsdrivende og privatpersoner

Magnus Legal samarbeider med Azets og er et forretningsjuridisk advokatfirma som bistår både næringsdrivende og privatpersoner. Vi besitter spisskompetanse innenfor sentrale forretningsjuridiske disipliner – i tillegg til bred bransjekunnskap.

Vi betjener både børsnoterte selskaper, privateide familieselskaper og offentlig sektor.

Virksomheter må forholde seg til et stort og krevende lovverk, både i Norge, i EU og i resten av verden. Lovene omfatter hvordan du skal organisere ditt eierskap, utføre ditt arbeid og hva du skal betale i skatter og avgifter. Lovverket er i stadig endring, og mange opplever at det er nødvendig å få hjelp til å navigere i regelverket. 

Snakk med våre eksperter i Magnus Legal

Christian Fredrik Magnus - advokat
Christian Fredrik Magnus
Advokat - Partner
Tel: +47 982 06 474
Laila Kristjansson - advokat
Laila Kristjansson
Advokat - Partner
Tel: +47 995 31 234

Kontakt våre eksperter

Vi tar gjerne en titt på hva vi kan gjøre for deg og bedriften din.

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.