analyse av markeder
 
 
 

Markedsanalyser

Få markedsinnsikt og evnen til å tilpasse bedriften til markedet gjennom analyser av markedet og konkurrenter. Kombinasjon av data, informasjon, kunnskap og erfaringer skaper innsikt - og innsikt skaper bedre beslutninger og verdi for virksomheten.

Skap verdi for din virksomhet

Skap bedre beslutningsgrunnlag 

Det finnes mange historier om selskaper både globalt og lokalt som har opphørt på grunn av manglende markedsinnsikt og evnen til å tilpasse seg. Sannheten er at både konkurransen i markedet, kundemassen og samfunnet endrer seg raskere enn før. Om bedriften din skal overleve, drive lønnsomt og oppleve vekst må ledelsen og styret være oppdatert i markedet til enhver tid - og evne å se hvilken retning selskapet skal gå.

Vi i Advisory vet at å kombinere data, informasjon, kunnskap og erfaringer skaper innsikt - og innsikt skaper bedre beslutninger og verdi for virksomheten.

Få oversikt over markedet og konkurrenter med gode analyser. 

Analyser vi tilbyr:

  • Markedsanalyser
  • Konkurrentanalyser

Markedsanalyser

Kjenner du markedet og kundene dine like godt som din egen bukselomme? Hvor sikker er du på at dine kunder i dag også er dine kunder i morgen? Hadde det ikke vært godt å være oppdatert og ha innsikt som fremmer selskapets konkurransekraft?

Med bred erfaring, kvalifisert rådgivning, etablert metodikk og engasjement for din virksomhet, tar vi temperaturen på markedet og kundegrunnlaget til selskapet, og gjør det om til innsikt som kan bli selskapets nye konkurransefortrinn.

Ledende selskaper har fokus på kundene sine og markedet sitt fra første dag. De har inngående kjennskap til sine konkurrenter, markedstrender og utviklingen i eksisterende kundebase.

Trender kommer og går, og det gjør selskaper som ikke setter kunde og markedsinnsikt først på dagsordenen også. Kodak, verdenskjent kamerafilm produsent, hadde ikke kundene og trendene i fokus, og eksisterer knapt den dag i dag på grunn av manglende tro på digitale bilder. Ikke bli som Kodak, kjenn dine kunder og ditt marked!

Fra oss kan du forvente solid kompetanse, verdiskapende innsikt og sterk gjennomføringsevne.

Vi hjelper deg med å analysere produkt/tjenesteporteføljen, salgsstrategien, kundegrunnlaget, markedssituasjonen og de siste trendene i markedet slik at du er oppdatert og forberedt til å ta grep for å unngå tap av markedsposisjon eller posisjonere virksomheten for ny vekst.

Kontakt oss for markedsanalyser

Konkurrentanalyser

Framtiden til din virksomhet avhenger ikke kun av din egen evne, men også av dine konkurrenters adferd i det markedet du opererer i. Vet man mer om konkurrentene er man også bedre forberedt på å takle markedsutfordringer.

Vår konkurrentanalyse er en skreddersydd analyse hvor du har mulighet til å definere de viktigste konkurrentene på markedet og sammenligne dem på en rekke vesentlige økonomiske faktorer. Våre analyser fremhever styrker og svakheter din virksomhet har i forhold til dine konkurrenter, og hjelper deg med beslutningsgrunnlaget du trenger for å ta de rette strategiske valgene for din bedrift.

Kontakt oss for konkurrentanalyser

Kontakt våre eksperter

Vi tar gjerne en titt på hva vi kan gjøre for deg og bedriften din.

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.