top banner image
 
 
 

Digital strategi

En tydelig digital strategi er avgjørende for virksomhetens digitale tilstedeværelse. Den definerer retning, gir nye konkurransefortrinn og beskriver hva som skal for å tilby nye og bedre tjenester i takt med kundenes behov.

Få hjelp av eksperter til digital strategi

 

Hva er din digitale strategi?

Noen ledere mener digital strategi først og fremst dreier seg om investering i ny teknologi og hvordan dette kan forbedre eksisterende produkter, metoder og prosesser. Men det de egentlig tenker på er en IT-strategi. En digital strategi er mye mer.

En tydelig digital strategi gir nødvendig retning og veiledning for virksomhetens digitale tilstedeværelse. Den definerer hvilken retning virksomheten burde ta for å oppnå nye konkurransefortrinn med teknologi som premissgiver, samt hva skal til for å gjennomføre de nødvendige endringene. Det kan også inkludere endring av forretningsmodeller. Ny teknologi baner veien for utvikling av helt nye tjenester som ikke var mulig før.

Digitalisering er krevende, det vet vi av egen erfaring. Men det er ingen vei utenom hvis du og din virksomhet skal være konkurransedyktig i fremtiden. For å komme i gang med den digitale reisen er det viktig at du staker ut riktig kurs – med en digital strategi for hele virksomheten. Og nettopp det kan vi hjelpe deg med.

Den digitale strategien sees i sammenheng med selskapets strategi. Dette er noe som vi tar høyde for i vår rådgivning på forretningsstrategi og forretningsutvikling.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om dine digitale ønsker og utfordringer.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Snakk med oss om digitale ønsker og utfordringer 

Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid eller kontakt en ekspert direkte:

 
Petter Løken
Head of Business Technology

Tel: +47 928 45 214

LinkedIn: linkedin.com/in/petterloken

Twitter: @plviews