Mann med skjegg som har outsourcet oppgaver
 
 
 

Outsourcing

Effektivisering av forretningsprosesser gir mer tid til drift og utvikling.

Kontakt oss for muligheter for outsourcing

 

Bli mer effektiv - sett bort regnskap og lønn

Outsourcing av regnskap og lønn handler selvsagt om å få regnskapet ført riktig og at lønnen utbetales til rett tid. Med Azets som din sparringspartner får du også mye mer. Vi gir deg analyser og gode råd basert på kompetanse, erfaring og grundige kvalitetskriterier. Målet er alltid å lete etter effektiviserende grep som virkelig utgjør en forskjell for virksomheten din. 

Skyteknologi endrer måten vi jobber på. Viktige forretningsprosesser effektiviseres og forenkles. Med smarte nettløsninger har det aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører, lønnskonsulent eller økonomiske rådgiver hos oss. 
Ta gjerne kontakt dersom du vurderer å sette bort regnskap, lønn eller begge deler.

Hvorfor outsourcing?

Behov for effektivitet, skalerbare løsninger og fleksibilitet? Da lønner det seg å vurdere Business Process Outsourcing (BPO) av regnskap og lønn. Vi kan ta over hele eller deler av økonomifunksjonen.

Azets er en pådriver i utviklingen og bruken av smarte digitale løsninger. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre smidige og kostnadseffektive prosesser og rutiner. Det gjør at vi kan levere effektiviserende tjenester som gjør kundene våre mer konkurransedyktige. 

Vi leverer tjenester som dekker alt fra kunde- og leverandørreskontro til avanserte årsoppgjør og konsernregnskap. Lønnsmessig kan vi håndtere alt fra enkel time- og utleggsoversikt til lønninger med tilhørende pensjonsadministrasjon. 

dame med oversikt automatiserte outsourcede prosesser

Noen hovedpunkter ved outsourcing

 1. Vi starter med å gå gjennom organisasjonens prosesser og rutiner for å finne muligheter for å effektivisere.
 2. Sammen blir vi enige om utformingen av de nye rutinene.
 3. Vi flytter data det er hensiktsmessig å håndtere i nye systemer, men finnes det løsninger som fungerere bra som outsourcet løsning, kan vi velge å fortsette med eksisterende system.
 4. Vi er vant til å jobbe i mange ulike systemer og vil raskt bli effektiv bruker av totalløsningen som blir satt opp.
 5. Noen ganger vil dine ansatte bli ansatt hos Azets eller i nye stillinger eksternt via vårt rekrutteringsbyrå, Azets People.
Guide outsourcing

Hvordan fungerer det å outsource økonomi, regnskap og HR-oppgaver?

I denne guiden svarer vi på spørsmål som:

 • Kostnader
 • Fortjeneste
 • Samarbeid
 • Kvalitet
 • Kontroll
 • Kommunikasjon
 • Kompetanse
 • Feksibilitet
 • IT-løsninger

Hent guiden om outsourcing her

Mer effektivt med tilpassede løsninger

Vi leverer våre outsourcingstjenester på mange ulike systemer. Dersom bedriften ønsker å videreføre sine IT-løsninger ved outsourcing, kan vi tilpasse og levere tjenestene våre på bedriftens løsninger. Vi har tilegnet oss kompetanse på mange ulike løsninger der vi kan legge opp enkelte av våre systemuavhengige moduler som støttesystemer. Det kan eksempelvis være dokumentflytsystemer, remitteringsløsninger og avstemmingsmoduler.

Vi har kompetanse på en rekke ERP-systemer og nevner her noen som vi leverer tjenester på og har inngående kompetanse på:

 

 

 • Visma Business
 • Visma.net
 • IFS
 • Agresso Unit 4
 • Infor M3
 • Microsoft Dynamics Nav
 • SAP 
 • Oracle

logoIFS

InforM3.png

MicrosoftLogo.png

OracleLogo.png

UNIT4Logo.svg

Visma Business logo

sap-logo.png

Alle våre kontorer

Vi har regnskapsførere over hele landet. På våre mer enn 50 regnskapskontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.

Kontorer i de største byene finner du her:

 

Effektivt samarbeid i skyen

Skyteknologi har endret måten vi jobber på. Forretningsprosesser og effektiviseres og forenkles. Smarte, nettbaserte tjenester optimaliserer samarbeidet mellom våre rådgivere og deg som kunde.

Se for deg en hverdag der du får full oversikt over økonomien med et tastetrykk. Et brukervennlig dashboard med oversiktlige rapporter. Nøkkeltallene dine tilgjengelige i sanntid. Alt dette uavhengig av hvor du befinner deg, når på døgnet og hva slags enhet du bruker. Azets har markedsledende løsninger som gir deg alle disse fordelene og mye mer. Det gjør samarbeidet med oss enkelt og effektivt.

Les mer om noen av våre nettbaserte tjenester

Gode på ulike bransjer

Som Nordens ledende innen outsourcing av lønn og regnskap er vi et naturlig valg som samarbeidspartner for ulike bransjer da vi har opparbeidet unik kompetanse på mange bransjer. Effektive og nyttige tjenester gjør hverdagen enklere for kundene.

Se hvilke bransjer vi har spisskompetanse på.

Kontakt oss gjerne ved å ringe 

40 10 40 18

Åpningstider hverdager: kl. 08:00 - 16:00 

eller send inn skjemaet, så tar vi kontakt. 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Noen kunder om Azets 

«Kriteriene for å velge Azets var trygghet, forutsigbarhet, størrelse og det å vite at de alltid er til stede.»


Frode Karlsen
Vika Eiendomsforvaltning
«Rapportene jeg får gir akkurat den informasjonen jeg har bruk for, både til styring av driften og som presentasjoner for andre.»

Anne Berit Bratsberg
Shell Myrlandsvingen
«For meg er det viktig at de som jobber med eiendommene, forstår helheten av virksomheten.»

Espen Norman Hoel
EiendomsInvestor AS

Slik oppleves et samarbeid med Azets

Azets skal først og fremst være en nyttig og relevant samarbeidspartner for sine kunder. Vårt mål er alltid å hjelpe kundene våre med å lykkes. 

Det er viktig at begge parter har forventinger til samarbeidet og er tydelig på disse.

Les mer om hvordan samarbeidet ved outsourcing fungerer