Mann med skjegg som har outsourcet oppgaver
 
 
 

Outsourcing

Effektivisering av forretningsprosesser regnskap, lønn, dokumentbehandling og rekruttering gir mer tid til drift og utvikling.

Kontakt oss for muligheter for outsourcing

Lønnsomt positiv graf

Lønnsomt

Ved å se på alle prosesser og optimalisere disse, vil outsourcing være et kostnadsbesparende tiltak.

Effektiv tannhjul

Effektive prosesser

Et resultatet av lang fartstid med økonomioppgaver for selskaper i alle størrelser.

Oversiktlig

Oversiktlig samarbeid

Rapporter og samarbeidsavtaler som gir god oversikt hele veien.

Outsourcingstjenester

Forretningsprosesser som kan outsources til Azets er eksempelvis:

Med Azets som samarbeidspartner ved outsourcing er man sikret:

 • smidig oppstart, ledet av en av våre erfarne prosjektledere 
 • digitale løsninger som gir god brukeropplevelse og effektivitet for våre kunder
 • definert samarbeidsmodell med tydelige kontaktpunkt operasjonelt, taktisk og strategisk nivå. 
 • høykompetent team med lang erfaring fra store, komplekse outsourcingsleveranser  
 • høy kvalitet i alle ledd av leveransen
 • kontinuerlig fokus på forbedring av tjenesteleveransen gjennom kontraktsperioden

Solid erfaring

Azets har lang erfaring med outsourcingsløsninger til store virksomheter innenfor regnskap, økonomi, lønn og rekruttering. Vår solide erfaring kommer våre kunder til gode gjennom en moderne tjenesteleveranse, dype bransjeforståelse og et kontiuerlig fokus på utvikling av tjenestene i tråd med beste praksis. 

"Det er utfordrende å følge med på alt av regelverk, rapporteringskrav o.l. i forbindelse med regnskap og lønn. Det er derfor til veldig stor hjelp å ha Azets å lene seg på. Vi er veldig godt fornøyd. Toppscore fra oss!"
Lars Erik Istad, konsernregnskapssjef i Mesta AS

Digitale løsninger tilpasset hvert oppdrag

Vi leverer våre tjenester på mange ulike systemer. Dersom bedriften ønsker å videreføre sine IT-løsninger ved outsourcing, kan vi tilpasse og levere tjenestene våre på bedriftens løsninger. Vi har gjennom lang erfaring tilegnet oss kompetanse på mange ulike løsninger og kan ved behov supplere disse med egne digitale løsninger.

logoIFS

InforM3 logo

MicrosoftLogo.png

OracleLogo.png

sap-logo.png

UNIT4Logo.svg

Visma Business logo

Kjent med din bransje

Effektive og nyttige tjenester tilpasset mange bransjer gjør hverdagen enklere. Gjennom årtier har Azets opparbeidet tilpassede rutiner og unik kompetanse på mange ulike bransjer. 

Retailvirksomheter, eiendom, og hotel- og retauranter er eksempler vi har inngående kjennskap til. Se hvilke bransjer vi har spisskompetanse på.

Verisure Logo
"Samarbeidet med Azets gir oss muligheter til å samle og organisere viktige tall fra alle Franchise bedriftene våre rundt om i Norge slik at vi kan forbedre oss i alle deler av driften."
Thomas Berg, Franchise Director, Verisure Norge

Sikret kvalitet i alle ledd

Azets sitt kvalitetssikringssystem er utarbeidet og sertifisert i henhold til ISO standarden for kvalitetsledelse (ISO 9001:2015) og miljøledelse (ISO 14001:2015).

En bærekraftig partner

Azets ønsker å være en bransjeleder innenfor bærekraft, og jobber målbevisst for å redusere våre negative avtrykk og øke den positive påvirkningen vi har på våre omgivelser. 

Kartlegg det nåværende nivået ditt, og så ønskesituasjonen din - det er nettopp her du kan få svaret på hva du mener bør tilbakebetales gjennom outsourcing. Noe vil du tjene inn i løpet av et par måneder, mens du på andre områder har et lengre perspektiv.

Kashif Rassaq Ahmad
Sales Manager Large Accounts

Still krav til oss som outsourcingspartner din. Vi er eksperter og har gjennomført outsourcingsprosjekter mange ganger. Vi har oppstartsrutiner som er gjennomprøvde med en klar og tydelig plan for alle trinnene fra start til slutt.

Espen Vestli
Direktør for LA

La oss vise deg våre tjenester og løsninger 

Vi tar gjerne en titt på hva vi kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Du kan også ringe oss på telefon:
40 10 40 18

Åpningstider er mellom 08.00 og 16.00 alle hverdager.

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

dame med oversikt automatiserte outsourcede prosesser

En sikker implementering - 5 steg

Et godt implementeringsprosjekt er avgjørende for å sikre god kvalitet på tjenestene som outsources. Et implementeringsprosjekt gjennomgår følgende steg: 

 1. Vi starter med å etablere en prosjektgruppe og en detaljert prosjektplan med aktiviteter, milepæler og ansvarsdeling. På den måten er det tydelig for alle hvem som skal levere hva - og til hvilken tid. 
 2. Vi gjennomgår organisasjonens prosesser og utarbeider rutiner for hvordan tjenestene skal leveres og til hvilke tid. 
 3. Vi gjør nødvendige tekniske endringer i nye og eksisterende systemer. Dette inkluderer blant annet overføring av data, oppsett av nye systemer, etablering av integrasjoner, bestilling av tilganger og opplæring av brukere. 

 4. Underveis i prosjektet følger prosjektleder opp fremdrift i prosjektet, overvåker risiko og rapporterer på status til ulike interessenter

 5. Etter at nødvendig testing er gjennomført starter tjenestene opp. Etter oppstart overvåkes kvaliteten på tjenestene nøye slik at eventuelle avvik identifiseres og løses raskt. 

Guide outsourcing

Hvordan fungerer det å outsource økonomi, regnskap og HR-oppgaver?

I denne guiden svarer vi på spørsmål som:

 • Kostnader og fortjeneste
 • Samarbeid
 • Kvalitet og kontroll
 • Kommunikasjon
 • Kompetanse
 • Feksibilitet
 • IT-løsninger og sikkerhet

HENT GUIDEN OM OUTSOURCING HER

 
 

Alle våre kontorer

Vi har regnskapsførere over hele landet. På våre mer enn 50 regnskapskontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.

Kontorer i de største byene finner du her:

Kart Norge Grønn

Slik oppleves et samarbeid med Azets

Azets skal først og fremst være en nyttig og relevant samarbeidspartner for sine kunder. Vårt mål er alltid å hjelpe kundene våre med å lykkes. 

Det er viktig at begge parter har forventinger til samarbeidet og er tydelig på disse.

Les mer om hvordan samarbeidet ved outsourcing fungerer