top banner image
 
 
 

Outsourcing av økonomifunksjonen for kjeder og store selskaper

Effektiviser virksomheten med outsourcing av økonomifunksjonen.

Få hjelp av ekspert

Lønnsomt positiv graf

Lønnsomt

Ved å se på alle prosesser og optimalisere disse, vil outsourcing være et kostnadsbesparende tiltak.

Effektiv tannhjul

Effektive prosesser

Et resultatet av lang fartstid med økonomioppgaver for selskaper i alle størrelser.

Oversitleig nettverk

Oversiktlig samarbeid

Rapporter og samarbeidsavtaler som gir god oversikt hele veien.

Lang erfaring med outsourcing av økonomioppgaver

Konsulentene i Azets har lang erfaring med outsourcing av økonomifunksjonen. Med Azets størrelse og kompetanse innenfor regnskap og teknologi, kan vi levere outsourcing av økonomifunksjonen for kjedevirksomhet og andre større selskaper. Vårt mål er høy kundetilfredshet på alle nivåer av samarbeidet – fra daglige kontaktpersoner hos kundene til ledelse og eiere. Azets har også bred erfaring med virksomhetsoverdragelse. Ved disse oppdragene tilbyr vi en separat forretningsmodell og løsning. Vi tar over hele avdelinger «as-is» og setter opp et prosjekt for endringer av prosesser, systemer og rutiner. 

Outsourcing er effektivt og lønnsomt

All erfaring tilsier at større virksomheter tjener på outsourcing. Samarbeidet med en sterk outsourcingspartner gir virksomheten din tilgang på en unik faglig kompetanse og teknologi som automatiserer og effektiviserer prosessene dine. Det lønner seg å vurdere outsourcing, i alle fall hvis du er opptatt av effektivitet, skalerbarhet og fleksibilitet.

De mest åpenbare gevinstene ved outsourcing er:

 • Reduserte kostnader til regnskap og lønnsadministrasjon
 • Økt kvalitet på tjenester og løsninger

Mann med pengesekk

Mer effektivt med tilpassede løsninger

Vi leverer våre outsourcingstjenester på mange ulike systemer. Dersom bedriften ønsker å videreføre sine IT-løsninger ved outsourcing, kan vi tilpasse og levere tjenestene våre på bedriftens løsninger. Vi har tilegnet oss kompetanse på mange ulike løsninger der vi kan legge opp enkelte av våre systemuavhengige moduler som støttesystemer. Det kan eksempelvis være dokumentflytsystemer, remitteringsløsninger og avstemmingsmoduler.

Vi har kompetanse på en rekke ERP-systemer og nevner her noen som vi leverer tjenester på og har inngående kompetanse på:

 

 

 • Visma Business
 • Visma.net
 • IFS
 • Agresso Unit 4
 • Infor M3
 • Microsoft Dynamics Nav
 • SAP 
 • Oracle

logoIFS

InforM3.png

MicrosoftLogo.png

OracleLogo.png

UNIT4Logo.svg

Visma Business logo

sap-logo.png

Fra analyse til produksjon av økonomioppgaver

Ved outsourcing av økonomifunksjonen kan vi overta hele eller deler av  virksomhetens økonomifunksjon. Vi kan foreta en komplett gjennomgang av virksomhetens prosesser, systemer og personell. Selve grunnmuren i vår leveranse ligger i en helhetlig og kontinuerlig prosesstankegang – fra innledende analyser helt frem til full outsourcet produksjon.

Sikret kvalitet i alle ledd

Under leveranser er det tre nivåer i Azets som sørger for ønsket kvalitet i alle ledd, 

 • konsern
 • organisatorisk
 • operasjonelt

Konsernet har kvalitetssystemer som er felles for hele Azets. Det organisatoriske nivået er brukt på selskapsnivå, som sikrer kvaliteten på det den enkelte enheten leverer av produkter og tjenester. På det operasjonelle nivået kvalitetssikres selve leveransen ut mot hver kunde. Hver og en av våre rådgivere og konsulenter som jobber med leveransene forholder seg til prosedyrer, kvalitetsansvarlige og et kvalitetssikringssystem.

 

kvalitet alle ledd

Hvordan sikre et godt samarbeid?

Våre fire produksjonsfaktorer danner grunnlaget for en oversiktlig og ryddig plan som er enkel å forholde seg til i samarbeidet med oss.

Personell: Azets har dedikerte team som har ansvar for samarbeidet. Teamene understøttes av selskapets mange konsulenter og går inn i en samarbeidsmodell på både strategisk og operasjonelt nivå.

Produkter: Ut ifra hvilke applikasjoner som spiller inn i leveransen, defineres det IT-arkitektur basert på sikkerhet og effektivitet.

Prosesser: Prosessene i samarbeidet er velutprøvde og kan dokumenteres.

Partnere: Å være en outsourcingspartner betyr også samhandling med systemleverandører og leverandører av produkter og tjenester. Azets er bevisst på dette og involverer ulike leverandører ved behov.

Outsourcing-guide-forside.jpg

Hvordan fungerer det å outsource økonomi, regnskap og HR-oppgaver?

I denne guiden svarer vi på spørsmål som:

 • Kostnader og fortjeneste
 • Samarbeid
 • Kvalitet og kontroll
 • Kommunikasjon
 • Kompetanse
 • Feksibilitet
 • IT-løsninger og sikkerhet

Hent guiden om outsourcing her

Kartlegg det nåværende nivået ditt, og så ønskesituasjonen din - det er nettopp her du kan få svaret på hva du mener bør tilbakebetales gjennom outsourcing. Noe vil du tjene inn i løpet av et par måneder, mens du på andre områder har et lengre perspektiv.

Kashif Rassaq Ahmad
Sales Manager Large Accounts

Still krav til oss som outsourcingspartner din. Vi er eksperter og har gjennomført outsourcingsprosjekter mange ganger. Vi har oppstartsrutiner som er gjennomprøvde med en klar og tydelig plan for alle trinnene fra start til slutt.

Espen Vestli
Direktør for LA

Kontakt våre eksperter

Vi tar gjerne en titt på hva vi kan gjøre for deg og bedriften din.

Du kan ringe 40 10 40 18 

eller send inn skjemaet, så tar vi kontakt  

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.