Medarbeidere planlegger
 
 
 

Bli kjent med et knippe Azetsere!

Vi er stolte av å kunne presentere noen av våre dyktige medarbeidere. De jobber med forskjellige oppgaver på ulike kontorer over hele Norge.

Les mer om deres karriere i Azets! 

 

Navn: Anette Steinsland

Stilling: Leder for ressurssenter Agder og avdelingsleder

Arbeidssted: Kristiansand

Anette startet sin karriere i Azets i 2015, da hun begynte som rådgiver i Azets sin Advisory avdeling. Hun fikk raskt lederansvar, og i dag arbeider hun som avdelingsleder i Kristiansand og leder for ressurssenter Agder. Som leder er hun opptatt av gode og personlige relasjoner, både internt og ut mot kunder.

 

Les mer om Anette sin karriere i Azets

Navn: Mohamed Shukur

Stilling: Prosjektleder

Arbeidssted: Oslo

En jobb i Azets kan åpne mulighetene for en internasjonal karriere. Etter studiene startet Mohamed som konsulent ved Azets sitt kontor i Oslo. Et drøyt år senere befinner han seg på et av våre kontorer i Romania i stillingen som prosjektleder. Her jobber han med spennende oppgaver knyttet opp mot forbedring av interne prosesser med fokus på automatisering, nearshoring og robotisering. 

Les mer om Mohamed sin karriere i Azets

Navn: Fredrik Sollihagen Gulbrandsen

Stilling: Leder for ressurssenter Innlandet 

Arbeidssted: Gjøvik

Fredrik arbeider som leder for ressurssenter Innlandet. Han startet i Azets rett fra skolebenken i 2012, og har siden den gang hatt en utrolig reise. I dag sitter han med det overordnede ansvaret for ca. 85 dyktige medarbeidere. Disse er fordelt på fem ulike avdelinger innen forretningsområdet små og mellomstore bedrifter. Dette byr på varierende arbeidsoppgaver med mye ansvar, og ingen dag er lik.

Les mer om Fredrik sin karriere i Azets

Ansatt i Azets Ingrid Løken Thorsrud

Navn: Ingrid Løken Thorsrud

Stilling: Avdelingsleder

Arbeidssted: Lillehammer

Møt vår avdelingsleder på Lillehammer, Ingrid. Hun er et godt eksempel på de mange mulighetene som finnes i Azets. Før hun startet hos oss kom hun fra en helt annen bransje, nemlig mediabransjen, hvor hun jobbet som rådgiver, kundeansvarlig og leder.
De gode erfaringene hun har tatt med seg derfra bruker hun daglig i jobben som avdelingsleder i Azets. 

Les mer om Ingrid sin karriere i Azets 

Navn: Mads Tunstrøm

Stilling: Konsulent

Arbeidssted: Flå

På vårt kontor i Flå kan du møte Mads. Han jobber som konsulent og har vært en del av vårt program for nyutdannede, #DinMulighet. Hverdagen hans består av å være en sparringspartner og rådgiver, samt kundene sitt bindeledd til Azets. Dette innebærer å ha ansvar for controlling på regnskapskunder og samtidig sørge for å levere våre tjenester så effektivt som mulig. 

Les mer om Mads sin karriere i Azets

Navn: Preethi Rasmussen

Stilling: Teamleder

Arbeidssted: Oslo

Preethi leder et lønnsteam som jobber med en av våre største kunder i Norden, ADP.  Azets er ADP sin underleverandør, og Preethi følger opp daglige oppgaver og samarbeidet med dem. I tillegg deltar hun i ulike prosjekter sammen med Azets og ADP på nordisk nivå, som omfatter blant annet automatisering, robotisering og nearshoring. 

Les mer om Preethi sin karriere i Azets

Har du lyst til å jobbe i Azets?

Blogginnlegg om livet i Azets

En reise i skyen 23/03/2021
Kvinnedagen 2021 08/03/2021
Movember 27/11/2020