Medarbeidere planlegger
 
 
 

Møt noen av våre ansatte

Bli kjent med noen av våre ansatte som jobber på ulike steder i Norge og med med forskjellige oppgaver. Mulighetene er mange i Azets.
 

Navn: Mads Tunstrøm

Stilling: Konsulent

Arbeidssted: Flå

Mads sine oppgaver består av å være kundenes sitt knutepunkt til Azets, sparringspartner og rådgiver. Oppgavene hans består av å ha ansvar for controlling på noen av regnskapskundene, og samtidig sørge for å levere tjenestene så effektivt som mulig.

Les mer om Mads sin karriere i Azets

Fredrik Gullihagen

Navn: Fredrik Sollihagen Gulbrandsen

Stilling: Leder RS Innlandet og Avdelingsleder

Arbeidssted: Gjøvik

Fredrik arbeider som avdelingsleder på Gjøvik og Ressurssenter leder i Innlandet. Ved distriktet i Innlandet er det ca. 85 dyktige medarbeidere innenfor SME-segmentet og disse er fordelt på fem ulike avdelinger. Fredrik har resultat-, budsjett- og personalansvar, og har dermed varierende arbeidsoppgaver.

Les mer om Fredriks sin karriere i Azets

Navn: Preethi Rasmussen

Stilling: Team Leader ADP Payroll

Arbeidssted: Oslo, Bjørvika

Preethi er teamleder for ADP lønnsteam. Hun overvåker daglige oppgaver opp mot vår samarbeidspartner ADP lønn. Her påser hun at reglenene mot ADP,  KPIer og tjenesteleveranse blir overholdt. I tillegg er hun involvert i ulike prosjektet sammen med ADP og Azets sin implementeringsgruppe.  

Les mer om Preethi sin karriere i Azets

Navn: Anette Steinsland

Stilling: RS leder Agder og avdelingsleder

Arbeidssted: Kristiansand

Anette arbeider som avdelingsleder i Kristiansand og RS leder i Agder. I Agder er det ca 60 ansatte fordelt på 4 lokasjoner og Anette er ansvarlig for resultatene som leveres, salg, kapasitet, kvalitet, leveranse generelt og de ansatte. 

Les mer om Anette sin karriere i Azets

Ansatt i Azets Ingrid Løken Thorsrud

Navn: Ingrid Løken Thorsrud

Stilling: Avdelingleder

Arbeidssted: Lillehammer

Ingrid er i dag Avdelingsleder på Lillehammer. Dette betyr at hun har det daglige ansvaret for vår avdeling på Lillehammer, hvor hun har budsjett, resultat -og personalansvar. Hun er med i ledergruppen i Ressurssenter Innlandet, som består av avdelingen på Gjøvik, Hamar, Gran, Hallingdal og Lillehammer. Ved siden av den administrative delen av jobben, har hun daglig kontakt med kundene som avdelingen har på Lillehammer. 

Les mer om Ingrid sin karriere i Azets 

Navn: Mohamed Shukur

Stilling: Project Manager Operations

Arbeidssted: Romania/Oslo

Mohamed sin nåværende stilling er Project Manager Operations – hvor arbeidsplassen er våre kontorer i Romania. Hovedarbeidsoppgavene i denne rollen er knyttet til forbedring av interne prosesser med fokus på automatisering, - ved hjelp av nearshoring og robotisering. 

Les mer om Mohamed sin karriere i Azets

Navn: Sophie Bettina Wendt

Stilling: Controller / autorisert regnskapsfører

Arbeidssted: Trondheim

Sophie jobber som controller med ansvar for rapportering, budsjettering,  rådgivning, løpende oppfølging til økonomiavdelingen/daglig ledelse hos kunden. 

I tillegg har hun blitt autorisert regnskapsfører, noe som medfører et større ansvar for våre regnskapsoppdrag samt utføring av kvalitetsarbeid og rutiner.

Les mer om karrieren til Sophie i Azets

Har du lyst til å jobbe i Azets?