Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

Møt noen av våre ansatte

I Azets i Norge er vi rundt 1.000 ansatte med spesialisterer innen regnskap, lønn, HR, IT, prosjektledelse og ledelse på ulike nivåer. Vi har gjort et intervju med noen av dem. Les om deres erfaringer som ansatt i Azets.

Navn: Sophie Wendt

Stilling: Trainee

Arbeidssted: Trondheim

Navn: Øyvind Gilbert-Ertsaas

Stilling: Sales Excellence

Arbeidssted: Oslo

Hva er din nåværende stilling og hovedarbeidsoppgaver?
Jeg er for tiden inne i et ettårig traineeprogram i Azets. Det innebærer at jeg får praktisk opplæring med fadder på kontoret i Trondheim, i tillegg til samlinger og faglig opplæring i Oslo sammen med de andre traineene. Til daglig jobber jeg i controllingprosessen på noen av våre regnskapskunder. Her har jeg faste oppgaver som fakturering, remittering og forberedende rapportering på mine kunder.

Hvordan har karrieren din utviklet seg i selskapet? 
Jeg startet rett og slett fra scratch! I starten jobbet jeg mest sammen med den dyktige fadderen min, tok notater og prøvde å suge til meg så mye informasjon som bare mulig.  Jeg blir stadig utfordret faglig og har lært enormt mye på kort tid. Jeg opplever å få stor tillit fra mine nærmeste lederne.

Hva er det beste med å jobbe i Azets?
Det beste med å jobbe i Azets er arbeidsmiljøet – dette er det ingen tvil om! Jeg føler at jeg ble godt tatt imot og inkludert helt fra starten av. Kollegaene mine er så utrolig hyggelige og stiller opp og tar seg alltid tid til en forklaring når man lurer på noe eller trenger hjelp. Dette setter jeg stor pris på. Og så er de så flinke og dyktige i faget at jeg er blir imponert gang på gang! Det neste beste er at ingen dager er like.

Hvilken verdi identifiserer du deg mest med og hvorfor?
I og med at jeg er tysk kan jeg trygt si at Accurate, «Ordnung», er verdien som jeg kan identifisere meg mest med. Jeg ønsker å levere et grundig og nøyaktig arbeid som jeg er stolt av.

Hvordan ser du på fremtiden for Azets? 
Jeg er helt overbevist om at Azets kommer til å vokse ytterlige og at vi etter hvert vil komme inn i det europeiske markedet. Med så mange dyktige kollegaer, et hav av kompetanse og moderne, smarte og effektive IT-løsninger er vi i front av digitaliseringsprosessen som er fremtiden for regnskapsbransjen.

Hva er din nåværende stilling og hovedarbeidsoppgaver?
Min hovedoppgave er å bidra til og legge til rette for at Azets har det beste og mest effektive salgsapparatet i bransjen. Jeg jobber tett sammen med Chief Sales Officer i Azets og sammen har vi det siste halvannet år laget et nytt rammeverk for salgsavdelingen i Norge.

Hvordan har karrieren din utviklet seg i Azets? 
Jeg var trainee i et knapt år før jeg begynte i min nåværende stilling som Sales Excellence. Som trainee fikk jeg nyttig erfaring fra linjen som jeg ofte drar nytte av i min nåværende stilling.

Hva er det beste med å jobbe i Azets?
Det aller beste med å jobbe i Azets må være at ting skjer så utrolig fort. Et annet aspekt er utviklingen og bruken av ny teknologi. En fremtid preget av automatisering og roboter kan virke skremmende på mange, men for meg er det motiverende å tenke at «hvis vi er i førersetet når ny teknologi utvikles, vil vi i større grad ha mulighet til å påvirke utviklingen i vår bransje og i arbeidslivet som helhet».

Hvilken Azets-verdi indentifiserer du deg mest med og hvorfor? (Accurate, Personal, Responsible, One step ahead)
Her kunne jeg svart både Accurate og One Step Ahead, men hvis jeg må velge blir det Accurate. Jeg ser konstant verdien i å være nøyaktig og korrekt, da jeg jobber med kvalitet og kontrollarbeid daglig, enten i form av at jeg dokumenterer prosesser eller jeg går gjennom tallmateriale.  Djevelen ligger i detaljene.

Hvordan ser du på fremtiden for Azets? 
Jeg håper og tror at Azets er på vei mot noe veldig spennende. Det at vi nå er blitt et selvstendig selskap tror jeg kan åpne mange dører innenfor både eksisterende og potensielt nye forretningsområder.

Navn: Erik Østebø

Stilling: Project Manager Operations

Arbeidssted: Stavanger

Navn: Anita Jentoftsen

Stilling: Avdelingsleder

Arbeidssted: Lillestrøm

Hva er din nåværende stilling og hovedarbeidsoppgaver?
Min nåværende stilling er Project Manager Operations – hvor mine hovedarbeidsoppgaver er knyttet til Azets sine satsingsområder innenfor nearshoring (Romania), automatisering og rådgiving.

Hvordan har karrieren din utviklet seg i Azets? 
Jeg startet i Azets som trainee, hvor jeg fikk egen kundeportefølje med ansvar for regnskap, rapportering og rådgivning. Etter litt over ett gikk jeg over i en teamleder stilling med personalansvar for åtte konsulenter. Deretter bar det til Romania, hvor jeg jobbet som prosjektleder i Sibiu. Etter omtrent ett år i Romania ble jeg tilbudt min nåværende stilling som er Project Manager Operations. 

Hva er det beste med å jobbe i Azets?
Det beste med å jobbe i Azets er at det er uendelig mange karrieremuligheter, noe som gjør at man alltid har mulighet til å prøve ut noe nytt. I tillegg til mine gode kollegaer, både her i Norge og i Romania.

Hvilken verdi indentifiserer du deg mest med og hvorfor?
One step ahead. Ettersom jeg er veldig interessert i nye løsninger og ny teknologi, noe som vi i Azets er tidlig ute med.

Hvordan ser du på fremtiden for Azets? 
Fremtiden i Azets ser veldig spennende ut! Satsingsområdene våre rundt nearshoring, automatisering og rådgivning er virkelig noe som interesserer meg, og jeg gleder meg til å se hva vi får til. 

Hva er din nåværende stilling og hovedarbeidsoppgaver?
Jeg er avdelingsleder i Azets Employee AS, med ansvar for ca. 60 rådgivere/lønnskonsulenter. I 2017 skal vi levere en omsetning på rundt 90 millioner kroner. 

Hvordan har karrieren din utviklet seg i selskapet?
Jeg var teamleder fra 1. desember 2001 og avdelingsleder fra 1. september 2009. Deretter ble jeg med over som avdelingsleder i Azets Employee fra og med 1. januar 2016.  

Hva er det beste med å jobbe i Azets?
Alltid nye utfordringer og mange dyktige og hyggelige kollegaer. Ingen dager er like og man kan bli så god som man selv vil.

Hvilken verdi indentifiserer du deg mest med og hvorfor? (Accurate, Personal, Responsible, One step ahead)
One step ahead er vel det som står først. Liker å tenke fremover og ha løsninger på plass når utfordringene dukker opp, løsningsorientert.

Hvordan ser du på fremtiden for Azets? 
Jeg tror vi står overfor en spennende reise med nytenkning og en rekke nye utfordringer. 

 

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

 

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss via skjemaet.

 

Lyst på jobb i Azets?