Karriere i Azets: Lars Berg

Lars Berg IT Azets

Navn: Lars Berg

Stilling: Teamleder  IT Payroll solutions

Arbeidssted: Oslo

Utdanning: Master i Informasjonssystemer, Hawaii Pacific University.

Lars har en Master of Science i Informasjonssystemer fra Hawaii Pacific University. Han har jobbet som trainee og vært innom de fleste fagområdene på IT-avdelingen. Han trekker frem det gode arbeidsmiljøet og takhøyden der man får være med å påvirke som gode grunner for å jobbe i Azets.

Hva er det beste med å jobbe i Azets?

Det beste med å jobbe i Azets er at det er et stort selskap med mange spennende muligheter. Hvis man ønsker å prøve seg, så får man muligheten og blir kastet ut i det. Vi i IT-avdelingen får jobbe med IT-prosjekter i alle størrelser og fasonger. Fra utvikling av software, som benyttes av alle våre kunder, til mindre integrasjonsprosjekter. Dette gir en spennende, variert og utfordrende hverdag.

Hvordan har din utvikling vært i Azets? 

Jeg begynte i Azets som IT-trainee og har vært innom de fleste fagområdene på IT-avdelingen. Dette har gitt meg en veldig god forståelse av hvordan IT-plattformen vår ser ut og fungerer. I tillegg har det hjulpet meg til å forstå hvordan vi på IT kan bidra til at Azets leverer best mulig regnskap- og lønnstjenester til våre kunder. Siden jeg var ferdig som trainee har jeg jobbet på ERP-teamet og utviklingsavdelingen som IT-konsulent og deretter senior IT konsulent. I dag får jeg dra nytte av all den erfaringen som teamleder for IT Payroll Solutions, som leverer integrasjoner og tekniske løsninger til våre storkunder på lønn.

Hva er ditt beste minne så langt i Azets?

Mitt beste enkeltminne fra Azets er fra da en stor gjeng fra IT dro på fotballtur til Ipswich en helg. Det var herlig å bli enda bedre kjent med kollegaene og selvfølgelig veldig gøy med erkeengelsk fotball på en stadion med litt trøkk. 

Hvorfor har du valgt å jobbe i Azets? 

Jeg har valgt å jobbe i Azets først og fremst på grunn av det gode arbeidsmiljøet. Jeg har fått mange gode venner i Azets på de 8 årene jeg har jobbet her. I tillegg er det et selskap med stor takhøyde hvor man får være med å påvirke. Jeg er veldig interessert i teknologi og synes derfor det er gøy å få jobbe med så mye ny og spennende teknologi i et svært kompetent fagmiljø. 

Hva blir viktig for Azets i fremtiden?

For oss som jobber på IT-avdelingen blir det viktig å holde tritt med den teknologiske utviklingen. Kundene våre stiller stadig høyere krav til de digitale plattformene de benytter som en del av vår tjenesteleveranse, og her det viktig at vi på IT klarer å levere kvalitet med god flyt. Vi må lytte til kundene våre og evne å snu oss raskt når behovene endrer seg. 

 

<< Møt flere ansatte