Karriere i Azets: Mia Løkken

Mia Løkken Azet IT

Navn: Mia Løkken

Stilling: IT konsulent IT Payroll solutions

Arbeidssted: Oslo

Utdanning: Mastergrad i litteraturformidling ved UiO

Mia, som jobber ved Azets' kontor på Skøyen i Oslo, syns at det er en trygghet i å vite at det er kompetanse overalt rundt seg, og at man hele tiden får påfyll av det man trenger for å utføre god, grundig og oppdatert arbeid for kundene.

Hva er det beste med å jobbe i Azets?

Azets er et stort selskap. Det er en trygghet i å vite at du har kompetanse overalt rundt deg, og at man hele tiden får påfyll av det man trenger for å utføre god, grundig og oppdatert arbeid for våre kunder. Likevel er nok det beste med å jobbe her, alle de flotte menneskene som brenner for å gjøre det bra og som er interessert i å bli kjent med deg som person. Å ha en leder og kollegaer som er mer opptatt av din trivsel enn røde og grønne tall – det er slikt som gjør at man ønsker å yte. 

Hvordan har din utvikling vært i Azets? 

Jeg begynte i Azets i 2013 som lønnskonsulent på området Large Account, samtidig som jeg studerte. Etter mange gode år med lønnsarbeid, var jeg i 2020 klar for å spre vingene og møte nye utfordringer. Heldigvis trengte jeg ikke se langt, fordi det ble lyst ut stilling på IT som spesifikt søkte etter personer med lønnskompetanse. IT har vært en av mine største interesser lenge, og det å jobbe i systemer og som superbruker var det som gav mest energi på jobb. Å bytte forretningsområde har vært en av de beste avgjørelsene jeg har tatt både karrieremessig og for min personlige utvikling. Jeg ble godt ivaretatt av mine nye kollegaer, og jeg har beholdt gode kollegaer fra mitt gamle team. Det er en klar fordel at Azets kan beholde dyktige ansatte ved å bytte område internt - selv om det føles ut som en helt ny jobb så er jeg likevel «hjemme». 

Hva er ditt beste minne så langt i Azets? 

Mine beste minner er alle fra de sosiale samlingene i Azets. Ja, jobb er gøy, men det er på julebord og sommerfest vi virkelig kan slå oss løs og ha det gøy som gode venner og ikke bare gode kollegaer. Jeg nevner i fleng; sommerfest på Bølgen og Moi i 2017, med live fiolin-spilling og god mat, eller en årsoppgjørs-fest med tema Mexico – og sushi på menyen. Som et ydmykt medlem av festkomiteen 2018, må jeg også si at nach på Scandic Vulkan slo godt an. Er det noe vi kan i Azets, så er det å feire. 

Hvorfor har du valgt å jobbe i Azets? 

Jeg er en annengenerasjons Azets-er, da min mor har vært ansatt siden selskapet het Økonomipartner på 90-tallet. Det er gjennom henne jeg ble spurt om å være sommervikar i lønnsavdelingen for å gjøre enkle oppgaver som å pakke lønnsslipper, registrere skattekort og arkivere sykemeldinger. Jeg hadde en dyktig leder som så at jeg hadde potensiale og jeg ble værende på deltid til jeg var ferdig med å studere. Da gikk jeg fulltid inn i stilling som konsulent med kundeansvar og like etter til stilling som controller og superbruker. I mange år ble jeg godt tatt vare på og fikk nye utfordringer. Da jeg selv mente at jeg kom så langt som jeg kunne med min personlige mestringsfølelse, fikk jeg muligheten til å bytte forretningsområde og lære meg helt nye ting. 

Hva blir viktig for Azets i fremtiden?

Å fortsette med å ta vare på de gode folkene blir viktig fremover. Det er blant de ansatte at “magien skjer”. Vi har fagkunnskapen, den tekniske kunnskapen, de personlige forholdene mellom kunder og kollegaer og det bør det være fokus på. Azets bør fortsette å være like opptatt av at de ansatte har det bra, som at selskapet skal være i vekst. 

 

<< Møt flere ansatte