Karriere i Azets: Maj Møller Gautvik

Maj Møller Gautvik ansatt i Azets

Navn: Maj Møller Gautvik

Stilling: Teamleder LA Payroll 

Arbeidssted: Skøyen

Utdanning: Bachelor Administrasjon og Ledelse   

Maj startet i Azets i 2018 og er i dag teamleder for et lønnsteam på Skøyen. Hun trives med å være en del av et dynamisk, innovativt og fremtidsrettet fagmiljø. I Azets har hun opplevd å få gode utviklingsmuligheter og en bratt læringskurve.

Hva er det beste med å jobbe i Azets?

Jeg syns det beste med å jobbe i Azets er gode kolleger, det sterke fagmiljøet og at hver dag er utfordrende og spennende!

Hvordan har din utvikling vært i Azets? 

Jeg opplever at min utvikling har vært god og at læringskurven har vært bratt. Jeg startet i Azets som Konsulent i desember 2018 og er i dag Teamleder. Jeg har vært så heldig å få gode muligheter og det har definitivt bidratt til at jeg har utviklet meg. 

Hva er ditt beste minne så langt i Azets? 

Mitt beste minne i Azets er da mine kolleger på teamet og jeg vant MyWorkout konkurransen i våres. Det er en konkurranse mellom team fra alle lokasjoner og avdelinger i Azets som samler poeng gjennom trening. Det var gøy å se at det gode samarbeidet vi la ned ga resultater. Det var spesielt gøy da jeg opplever at det gjenspeiler seg i arbeidet vi gjør i hverdagen også, det er viktig å ta med seg. 

Hvorfor har du valgt å jobbe i Azets? 

Jeg har valgt å jobbe i Azets fordi jeg syns lønnsfaget er utrolig spennende og jeg ønsker å være del av et fagmiljø som er dynamisk, innovativt og fremtidsrettet. 

Hva blir viktig for Azets i fremtiden? 

I fremtiden tror jeg at nettopp det å fortsette å være innovative, møte kundene der de trenger oss og å fortsette å effektivisere og styrke fagkompetansen, vil være viktig for selskapet.  

 

 

<< Møt flere ansatte