Azets Consulting er lansert!

Azets Life | 08.12.2023

av Azets

Azets Advisory og Karabingruppen har blitt til Azets Consulting

I 2022 ble Karabingruppen en del av Azets, og 1. desember 2023 gikk Karabingruppen og Azets Advisory sammen under nytt navn, Azets Consulting.

Satsingen innen management consulting gjør selskapet til et av landets fremste forbedringsmiljø. Azets Consulting stiller med 160 tunge rådgivere og blir nå enda tydeligere på hele kundens verdikjede. Dette er en spennende reise for selskapet og alle ansatte i Azets.

Azets Consulting tar opp kampen i det norske konsulentmarkedet

Azets styrker rådgivnings- og konsulenttilbudet i Norge og internasjonalt, og tar opp konkurransen med de fire store.

Azets Consulting leverer ekspertise innen:

  • CFO Advisory
  • Corporate Finance
  • Transformation, Digitalisation & Strategy
  • Customer Insight & Design
  • People, Culture & Organisation

 

Som Azets Consulting skifter vi gir og tar opp kampen om kundene med de fire store. Over halvparten av teamet har mer enn ti års erfaring og en ledelsesfilosofi som verdsetter innovasjon nedenfra. Vi er de nye utfordrerne. Gjennom en flat struktur og rask tilpasning, løper vi fortere og når lenger. Vårt mål? Å snu opp ned på forventningene til det tradisjonelle konsulentmarkedet.

- Caroline Hordvik, administrerende direktør i Azets Consulting

Innovasjon og påvirkning fra innsiden

I et marked preget av tradisjonell tenkning, lanserer Azets Consulting en frisk tilnærming til rådgivningstjenester i Norge og internasjonalt, ledet av Caroline Hordvik.

Azets Consulting signaliserer ikke bare et nytt navn, men et mål om å tilføre noe nytt til bransjen: En dynamisk struktur, en flat organisasjon og en ambisjon om å vende opp ned på det etablerte.

“Vår filosofi gir våre kunder et forsprang. Våre konsulenter er tett på kundene, lydhøre og løsningsorienterte. Vi løper ikke bare fortere enn våre konkurrenter – vi løper med en selskapsstruktur og en ledelsesfilosofi som favoriserer smidighet og tilpasningsevne. Vi har samlet de skarpeste hodene og det gjør oss i stand til å løse de mest komplekse problemstillingene for våre kunder,” sier Caroline Hordvik.

Azets Consultings strategi er klar – vi kombinerer dybdekunnskap med en progressiv tilnærming for å støtte våre kunder gjennom hver fase av vekst og utvikling.

- Runar Leite, administrerende direktør i Azets Norge og styreleder i Azets Consulting

Fra tradisjon til transformasjon med Azets Consulting

Med dette fullføres integrasjonen etter oppkjøpet av Karabingruppen i 2022, og Azets Consulting planlegger å øke sin andel av det norske rådgivnings- og konsulentmarkedet. Veksten skjer gjennom spesialiserte konsulenttjenester til de største selskapene, og ønsket om å være et alternativ til de største konsulentselskapene i Norge og internasjonalt. Azets Consulting har 160 ansatte, og allerede en sterk posisjon hos store norske aktører.

Karabingruppen og Azets Advisory har hatt sterk organisk vekst og blitt et ledende norsk miljø og en utfordrer til de fire store. Nå, som Azets Consulting, vil vi fortsette på denne vekstreisen, videreutvikle våre ekspertiseområder og bygge team med spesialister for å støtte de nye og skiftende behovene til våre kunder.

- Caroline Hordvik, administrerende direktør i Azets Consulting

 

Runar Leite, administrerende direktør i Azets Norge og styreleder i Azets Consulting, kommenterer:

"Azets er svært fornøyd med denne satsningen. Som selskap har vi en dyp forståelse av dynamikken i alle typer bedrifter og har en forpliktelse til å støtte veksten til kundene våre. Azets Consulting skaper med dette meningsfulle jobbmuligheter innen rådgivning med direkte eksponering og en klar retning for utvikling."

Lurer du på noe?

post author

Om Azets

Leverandør av tjenester og programvare som gjør virksomheter mer konkurransedyktige. Azets tilbyr et bredt spekter av tjenester innen regnskap, lønn, HR, rekruttering, økonomisk rådgivning og management consulting.