Analyseverktøy på Pad
 
 
 

Enkel fakturabehandling

CoZone Invoice er en enkel måte å administrere og holde styr på alle innkommende og utgående fakturaer på ett sted. Enkelt, digitalt og effektivt.

 

touchpad-wireless.svg

Alle fakturaer digitale

Ta et steg inn i den moderne verden ved å gjøre fakturaene dine digitale. Det er enkelt, effektivt, miljøvennlig og tidsbesparende for både sender og mottaker.

world-refresh.svg

Full oversikt over både innkomne og utgående fakturaer

Enkel og full oversikt, både fakturaene du oppretter og sender ut selv og de innkommende fakturaene som skal håndteres.

 

timer-half-3.svg

Gå aldri glipp av en forfallsdato igjen

CoZone Invoice er designet for å gi deg full kontroll over alle fakturaer. Når forfallsdatoen nærmer seg, vil du motta en påminnelse om å gjøre de nødvendige handlingene.

CoZone Invoice mann jobber på Mac

Administrer og hold oversikten over alle fakturaer

CoZone Invoice lar deg administrere alle betalingene på ett sted. Lag fakturaer på få sekunder og administrer innkommende fakturaer med smarte distribusjonsregler.

Utgående fakturaer

Inngående fakturaer

Laget av folk som forstår regnskap

I Azets er vi stolte over å være en ledende leverandør av tjenester innen regnskap, lønn og HR, og vårt sterke fokus på smarte IT-løsninger gjør at vi kan tilby våre kunder et bredt spekter av digitale tjenester. Systemene våre er utviklet av mennesker som faktisk forstår regnskap og administrasjon. Etter vårt synspunkt er dette helt nødvendig for å være relevant i dagens krav til selskaper. Teknologi kan gjøre oss mer effektive, og vi vil hjelpe deg med å komme dit.

Det er lett å få trening og assistanse av Azets

CoZone Invoice er et av Azets ’eldste og mest utviklede IT-systemer. Våre rådgivere har lang erfaring med å konsultere kundene våre om hvordan du får mest mulig ut av denne løsningen og gjør faktureringsrutinen sømløs og effektiv.

Integrert med de andre CoZone-systemene

Hvis du bruker flere av Azets ’tjenester og IT-systemer i CoZone-portalen, er alt integrert. All data oppdateres automatisk og synkroniseres med de andre systemene. For eksempel, hvis du bruker CoZone Report, blir fakturainformasjonen registrert og lagt direkte i rapporteringssystemene. Dette gjør det lett å holde oversikt over alt som er knyttet til virksomheten din.

Tilgjengelig for alle typer selskaper

CoZone Invoice er tilgjengelig for alle typer selskaper gennom Cozone-portalen. Som kunde av Azets har du tilgang til ditt eget CoZone-univers. Alt med kun én pålogging.

 

GDPR

Slik som CoZone-portalen, er også CoZone Invoice helt i tråd med GDPR-regelverket. Portalen holder all kommunikasjon, inkludert dataoverføring, innenfor regelverket.

CoZone-portalen støtter opp om sikkerhetsplattformer som tofaktorautorisasjon, IP-restriksjoner og sikker revisjonslogg for maksimal sikkerhet. 

Kontakt oss og finn din løsning

Sammen kan vi finne ut hva løsningene våre kan gjøre for deg og din virksomhet. Fyll ut det enkle skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg snart for en uformell prat.

Du kan også ringe 40 10 40 18  eller sende inn en chat-melding.

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.