Mann med PC som budsjetterer
 
 
 

Budsjettering og prognoser

Azets Navita - budsjettering og prognoser i et fleksibel skybasert program. Bruk mindre tid på å lage rapporter, og mer tid på analyser.

file-bar-graph-edit.svg

Strukturert finansiell planlegging

Visualisering av data, med tilpassede og automatiserte kalkulasjoner. Mulighet for prognoser med forskjellige tidslinjer.

cloud_software.svg

Ingen flere regneark

Få hovedgrupper eller enkelt-konto oppdatert og kalkulert direkte i Navita. Du behøver ikke lenger å slite med formularer og import av data til og fra regneark.

group-share.svg

Gjør det lett å involvere andre i prosessen

Du velger hvem som har adgang til hva. Den skybaserte tjenesten gjør at du har sikker adgang til din data fra alle enheter med internett tilgang.

Et program dedikert til prognoser

Navita ble laget med tanke på den som jobber profesjonelt med finans, prognoser, budsjettering, og rapportering. Når du føler at enkle tilleggsfunksjoner i annen programvare eller regneark føles begrensende, er Natvia en komplett løsning.

Azets kan budsjettering og prognoser. Dagens Navita er resultatet av 15 års utvikling og forbedring. Grunnlaget er vår kompetanse innen budsjettering og prognoser, men også vår kunnskap om utvikling av programvare innen økonomi og finans. Men utviklingen stopper ikke opp. I samspill med våre kunder, får vi hele tiden forslag til forbedringer og nye funksjoner. 

shutterstock_628142270_750x600.jpg

Navita.pngNavitas funksjoner

Med Navita er det lettere å fylle alle behov for finansiell og økonomisk planlegging: Budsjettering, prognoser, og automatisk rapportering.

  • Velg mellom språkene engelsk, finsk, svensk og norsk.
  • Solid sikkerhet med to-faktor autentisering
  • Definer ubegrenset antall regler og kalkulasjoner
  • Full fleksibilitet på budsjettering, reviderte budsjett og antall prognoser.
  • Importer alle typer data gjennom integrering, ikke bare finansiell data
  • Tilgangskontroll på alle data nivåer, både for lesing og redigering
  • Det er mulig å utføre automatisk export av data til andre systemer

Bruk av budsjett og prognoser

Her er noen eksempler på hvordan våre kunder bruker Navita

Kontakt oss og finn din løsning

Sammen kan vi finne ut hva løsningene våre kan gjøre for deg og din virksomhet. Fyll ut det enkle skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg snart for en uformell prat.

Du kan også ringe 40 10 40 18  eller sende inn en chat-melding.

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.