Forstå bedriften din med CoZone

Brukervennlig, tilgjengelig og fullpakket med forretningsinnsikt. Velkommen til neste generasjons kundeportal.
 
CoZone får frem det store bildet av virksomheten din på et øyeblikk. Få tilgang til et digitalt arbeidsområde med skybasert regnskap, lønn, rapportering, HR-tjenester og mye mer - alt du trenger og alle tjenestene Azets tilbyr på ett sted.

Med tilgang fra hvilken som helst enhet, får du et oppdatert fugleperspektiv av virksomheten din.

For kunder med tjenester i flere land, vil du kunne få tilgang til all rapportering på ett sted. I fremtiden kan du også forvente å finne informasjon om tjenester i land utenfor Norden og fra alle CogitalGroup-selskapene.
    
    
    
Single sign in

Alle tjenestene på ett sted

Gjennom CoZone får du tilgang til alle tilgjengelige tjenester med én innlogging. Du kan for eksempel registrere reiseutgifter, for deretter å godkjenne leverandørfakturaer fra samme innlogging i portalen din.

    
    
    
Rapport

Oversiktlige og brukervennlige rapporter

Azets forstår hvor viktig det er med gode rapporter. Derfor tilbyr vi brukervennlige, effektive og lett tilgjengelige regnskapsrapporter i CoZone. Du får tilgang til inntjeningen, balansen, kundefordringer og leverandørreskontro. Rapportene kan også tilpasses etter periode, termin og år. CoZone lar deg for eksempel enkelt sammenligne årets budsjett med fjorårets tall.

 
    
    
    
    
Lønnsportal i CoZone

Full kontroll over lønn og HR

CoZones løsning på lønns- og HR-området, øker samarbeidet og informasjonsflyten mellom ledelse og ansatte i din bedrift og våre lønnskonsulenter. Registreringer for lønnsutbetalinger rapporteres effektivt gjennom portalen. I tillegg kan alle lønnsberegninger for ansatte gjennom ansettelsesforholdet ses på ett sted. All personlig informasjon, tidsplaner, ferie og fravær av ansatte vil være lett tilgjengelig for ledere. Lønnberegninger kan, om nødvendig, finnes og skrives ut via en pålogging i CoZone.

 
    
    
    
Download deling av dat

En sikker kanal for dataoverføring

CoZone er svært sikker og fullt kompatibel med GDPR. Portalen vil inneholde all kommunikasjon med Azets, inkludert dataoverføring. Ved å redusere e-posttrafikken, oppbevare alle dataene dine på ett sted og begrense tilgangen til de som trenger det, gjør CoZone det lettere sikre alle data på dine medarbeidere og økonomien med våre konsulenter.

    
    
    
Betaling i gjennom CoZone

Online fakturaer synkroniseres automatisk til regnskap

Opprett dine fakturaer direkte på nettet uten at noen programmer er installert. Du trenger ikke å huske registreringen av fakturaen - systemet legger automatisk inn alt på kontoene dine. Få oversikt over hvilke fakturaer som er betalt og ikke. I tillegg støtter CoZone de nye kravene til elektronisk fakturering, og det er ingen etablerings- eller lisensavgifter for kunder som bruker våre tjenester.

Bli kontaktet av Azets

Vil du ha mer informasjon om våre tjenester eller bli kunde av oss? Send inn skjema eller ring oss på: +47 40 10 40 18 for å få kontakt med våre spesialister.

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Her er noen av programmene du kan bruke gjennom CoZone i dag:

 • Visma.net
 • Visma Proceedo
 • Visma Severa
 • Visma Advantage
 • Agda Time Reporting
 • Saima HR
 • M2
 • Invoicia
 • Qliksense
 • Quinyx
 • zExpense