Azets Work

Din portal for bedre kontroll og enklere samarbeid med din regnskapsfører og lønnskonsulent

Kontakt oss i dag

 
 
 
Tilgjengelig

Tilgjengelig

Effektiv outsourcing økonomi

Forutsigbart

Oversiktlig

Oversiktlig

Kompetanse

Kompetanse

Jobb smartere, spar tid og få bedre oversikt med nettportalen Azets Work. Her kan du enkelt sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn og mye mer. Azets Work sørger for en effektiv samhandling med din regnskapsfører og lønnskonsulent. Alt du trenger for å komme i gang er en enhet med nettleser og internettilgang.

Full oversikt i din personlige nettportal

Jobb smart, spar tid og få bedre oversikt. Kundeportalen er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Med portalen kan du enkelt sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn, få tilgang til rapporter og mye mer. Den sørger for en effektiv samhandling med din regnskapsfører.

Se hvordan kundeportalen fungerer
 

Elektroniske leverandørfakturaer

Leverandørfakturaer gjort enkelt

I Azets Work kan du laste opp bilag som er skannet via fakturamottak, innhentet elektronisk eller skannet selv på egen enhet. Bruk skanner, mobil eller nettbrett. Fakturaflytsystemet har også full støtte for løsning for mottak av elektroniske fakturaer. Så lenge du har nettilgang, kan bilag godkjennes der du er via PC/Mac, mobil eller nettbrett.

Les mer om elektronisk fakturaflyt

Kundefaktura

Effektiv kundefakturering

Webfaktura er et nettbasert faktureringssystem for regnskapskundene våre. Lag egne fakturaer direkte på nett uten å ha noen programmer installert. Løsningen er integrert i Azets Work. Fordelene er mange:

 • Fakturer selv på nett, alt oppdateres automatisk i regnskapet
 • Få oversikt over hvilke fakturaer som er betalt og ikke
 • Støtter de nye kravene til elektronisk fakturering
 • Ingen etablerings- eller lisenskost
Standard rapporter

Oversiktlige regnskapsrapporter

Vi forstår viktigheten av gode rapporter. Derfor tilbyr vi brukervennlige, effektive og lett navigerbare regnskapsrapporter på nett. Få oversikt med dashboard og rapportpakker. Her kan du tilpasse rapporter etter eget ønske og se på resultat, balanse, saldobalanse, kundefordringer og leverandørgjeld. Rapportene kan også tilpasses til periode, termin og år. Sammenlign rapportene dine mot budsjett og fjorårets tall.

Les mer om regnskapsrapporter

Se film om rapporter på nett

Bedre informasjonsflyt gir kontroll på lønn & HR

Portalens løsning på lønns- og personalområdet effektiviserer samarbeidet og informasjonsflyten mellom ledelsen og ansatte i din bedrift og våre lønnskonsulenter. Grunnlag for lønnsutbetalingene rapporteres effektiv gjennom portalen. Få kontroll på:

 • ferie og fravær
 • rapportering av lønnsvariabler
 • elektroniske lønnsslipper
 • rapportering
 • personlige opplysninger
 • kommunikasjon med lønnskonsulent
 • oversendelse av grunnlag for lønn
 • system for timeføring


Se film om lønnsportalen

Dokumentdeling

Sikker deling av dokumenter 

Portalen har et eget området hvor man sikkert kan dele dokumenter uten å måtte sende dokumenter på mail. En oversiktlig måte å sende og oppbevare dokumenter som hører til lønn eller regnskap for din bedrift.Din lokale regnskapsfører

For deg som ønsker å samarbeide med et lokalt regnskapsbyrå, har vi hele 50 regnskapsbyråer over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.

Kontorer i de største byene finner du her:

En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

 

Azets har 50 regnskapsbyrå rundt om i Norge

Ja, jeg aksepterer at Azets behandler mine opplysninger som beskrevet her og at Azets sender relevant informasjon basert på mine interesser.

Kontakt våre eksperter

Ring 40 10 40 18

Åpningstider hverdager:
kl 8.00 - 21.00 mandag-torsdag
kl 8.00 - 16.00 fredag 

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Send kontaktskjema