Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

Azets Work

Din portal for bedre kontroll og enklere samarbeid med din regnskapsfører og lønnskonsulent

Kontakt oss i dag

 
 
 
Tilgjengelig

Tilgjengelig

Effektiv outsourcing økonomi

Forutsigbart

Oversiktlig

Oversiktlig

Kompetanse

Kompetanse

Jobb smartere, spar tid og få bedre oversikt med nettportalen Azets Work. Her kan du enkelt sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn og mye mer. Azets Work sørger for en effektiv samhandling med din regnskapsfører og lønnskonsulent. Alt du trenger for å komme i gang er en enhet med nettleser og internettilgang.

Full oversikt i din personlige nettportal

Jobb smart, spar tid og få bedre oversikt. Kundeportalen er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Med portalen kan du enkelt sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn, få tilgang til rapporter og mye mer. Den sørger for en effektiv samhandling med din regnskapsfører.

Her får du en innføring i hvordan håndtering av leverandørfakturaer og kundefakturaer fungerer i portalen.
 

Leverandørfakturaer

I Azets Work kan du laste opp bilag som er skannet via fakturamottak, innhentet elektronisk eller skannet selv på egen enhet. Bruk skanner, mobil eller nettbrett. Fakturaflytsystemet har også full støtte for løsning for mottak av elektroniske fakturaer. Så lenge du har nettilgang, kan bilag godkjennes der du er via PC/Mac, mobil eller nettbrett.

Les mer om elektronisk fakturaflyt

Kundefakturering

Et fullt integrert faktureringssystem slik at du kan fakturere dine kunder. Fakturer selv på nett og alt oppdateres automatisk i regnskapet. Få oversikt over hvilke fakturaer som er betalt og ikke. Her kan du sende elektroniske fakturaer i flere formater.

Rapporter

Vi forstår viktigheten av gode rapporter. Derfor tilbyr vi brukervennlige, effektive og lett navigerbare regnskapsrapporter på nett. Få oversikt med dashboard og rapportpakker. Her kan du tilpasse rapporter etter eget ønske og se på resultat, balanse, saldobalanse, kundefordringer og leverandørgjeld. Rapportene kan også tilpasses til periode, termin og år. Sammenlign rapportene dine mot budsjett og fjorårets tall.

Les mer om regnskapsrapporter

Se film om rapporter på nett

Bedre informasjonsflyt gir kontroll på lønn & HR

Portalens løsning på lønns- og personalområdet effektiviserer samarbeidet og informasjonsflyten mellom ledelsen og ansatte i din bedrift og våre lønnskonsulenter. Grunnlag for lønnsutbetalingene rapporteres effektiv gjennom portalen. Få kontroll på:

  • ferie og fravær
  • rapportering av lønnsvariabler
  • elektroniske lønnsslipper
  • rapportering
  • personlige opplysninger
  • kommunikasjon med lønnskonsulent
  • oversendelse av grunnlag for lønn
  • system for timeføring


Se film om lønnsportalen

Sikker deling av dokumenter 

Portalen har et eget området hvor man sikkert kan dele dokumenter uten å måtte sende dokumenter på mail. En oversiktlig måte å sende og oppbevare dokumenter som hører til lønn eller regnskap for din bedrift.Din lokale regnskapsfører

For deg som ønsker å samarbeide med et lokalt regnskapsbyrå, har vi hele 50 regnskapsbyråer over hele landet. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.

Kontorer i de største byene finner du her:

En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

 

Azets har 50 regnskapsbyrå rundt om i Norge

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Kontakt våre eksperter

Ring 40 10 40 18

Åpningstider hverdager:
kl 08.00 - 16.00 mandag-fredag 

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Send kontaktskjema