Karriere i Azets: Mats Tunstrøm

Navn: Mads Tunstrøm

Stilling: Rådgiver

Arbeidssted: Oslo

Møt Mads! Han jobber som rådgiver på kontoret i Oslo og startet i Azets som en del av vårt tidligere program for nyutdannede, #DinMulighet. Hverdagen hans består av å være en sparringspartner og rådgiver, samt kundene sitt bindeledd til Azets. Dette innebærer å ha ansvar for controlling på regnskapskunder og samtidig sørge for å levere våre tjenester så effektivt som mulig. 

 

Hvordan har karrieren din utviklet seg i Azets?

Min jobb i Azets er i konstant endring! I starten jobbet jeg for det meste sammen med en dyktig kollega som hjalp meg å utforske alle de forskjellige arbeidsoppgavene. Dette inkluderte en del rutinearbeid for å lære meg det mest elementære, men etter hvert har jeg fått mine egne kunder. Disse fører meg stadig til nye kunnskapstopper.

Hva er det beste med å jobbe i Azets?

Jeg synes det er veldig vanskelig å velge én ting. Arbeidsmiljøet, mulighetene og det generelle kunnskapsnivået til mine kolleger er alle ting som jeg bare har gode ord om. Alle kan noe som vil hjelpe deg i riktig retning. Dette, i kombinasjon med at dagene svært sjelden er like, gjør at jeg setter stor pris på Azets.

Hvordan ser du på fremtiden for Azets?

Fremtiden til Azets mener jeg ikke har noe tak. Hvor skal jeg starte? Nearshoring, robotisering, automatisering, nye forretningsområder og nye markeder. Dette er bare noen av satsningsområdene til Azets. Det er ingen tvil om at vi er bidragsytere til å dra flere bransjer inn i en ny tid.

 

<< Møt flere ansatte