top banner image
 
 
 

Hvordan er det å jobbe som regnskapsrådgiver?

Som regnskapsrådgiver er du kundens sparringspartner og nærmeste veileder innen økonomi.

Regnskapsrådgiver i Azets

Som regnskapsrådgiver er din oppgave er å sørge for at regnskapet er riktig og fullstendig, samt å kommunisere dette til kunden på en pålitelig og forståelig måte.

I Azets legger vi vekt på å være innovative og fremtidsorienterte. Som regnskapsrådgiver hos oss, spiller du en sentral rolle som kundens strategiske partner og dedikerer mye av din tid til verdifull rådgivning og støtte. Din ekspertise innen økonomi gjør deg til en naturlig sparringspartner, og vårt fokus på automatisering og effektive arbeidsprosesser gjør deg til en smidig og støttende ressurs for våre kunder.

Vi tror på å gå utover tradisjonell regnskapsføring ved å være proaktive og innovative i vår tilnærming. Som en del av vårt team, vil du bli oppfordret til å inspirere, motivere og hjelpe kundene våre med å nå suksess. Din lidenskap for økonomi, kombinert med vår nyskapende tilnærming, gjør deg til en uvurderlig partner for våre kunder på deres reise mot fremtidig suksess.

I samarbeid med våre kolleger utenfor Norge vil du være involvert i følgende oppgaver:

  • Kontroll av bokføring
  • Avstemming
  • Mva rapportering
  • Valutakonvertering
  • Rapportering av resultat og balanse, evt andre rapporter kunden ønsker
  • Årsregnskap og årsoppgjør

Mulighet for stor variasjon i oppgaver

Vi gir våre kunder en omfattende tjeneste som inkluderer aktiv overvåking av lønnsomheten deres, oppfølging av budsjett, økonomisk analyse og planlegging. I tillegg jobber vi aktivt med å bidra til utvikling og verdiskapning for bedriften. Dette betyr at du vil ha varierte arbeidsoppgaver, og hvis du ønsker det, får du muligheten til å jobbe ute hos kunder. Ingen arbeidsdag vil være den samme, og du vil stå overfor nye utfordringer og problemstillinger hver eneste dag.

JensKristianHuseby-EliPedersen.jpg

Om det å jobbe med regnskap i Azets

Eli og Jens Kristian jobber med regnskap i Azets og deler sine erfaringer og karriereutvikling i dette blogginnlegget.

Les mer om hva Eli og Jens Kristian forteller

Ønsker du å jobbe med regnskap i Azets?

Som et stort selskap med mange nedslagsfelt, kan vi tilby gode muligheter for utvikling og vekst for våre ansatte. I Azets får du også jobbe moderne og med fremtidsrettede løsninger, samt bli en del av et solid fagmiljø som brenner for å dele kompetanse på tvers.

Se ledige stillinger