top banner image
 
 
 

Hvordan er det å jobbe som lønnsrådgiver?

Som lønnsrådgiver er du kundens sparringspartner og nærmeste veileder innen lønn.

Lønnsrådgiver i Azets

Å jobbe med lønnsrådgivning i Azets innebærer en spennende og ansvarsfull rolle hvor man hjelper bedrifter med å administrere og optimere lønnsprosesser. Dette inkluderer alt fra å sikre nøyaktig lønnsproduksjon til å gi faglig rådgivning innen lønn og HR. 

Hver eneste måned håndterer vi mer enn 260.000 lønnsslipper i Norden til ulike virksomheter og bransjer. Som lønnsrådgiver i Azets vil du ha mye kundekontakt og kunden skal være trygg på at riktig lønn blir utbetalt til rett tid.

I samarbeid med våre kolleger utenfor Norge vil du være involvert i følgende oppgaver:

  • Lønnskjøring og lønnsutbetaling
  • Skatter og avgifter
  • Rapportering og statistikker
  • Tid- og fraværsregistrering
  • Refusjoner fra NAV
  • Reiseregning og utlegg
  • Pensjonsoppfølging

I tillegg har alle virksomheter med ansatte en rekke personaloppgaver som skal løses. Sykmeldte ansatte skal følges opp, pensjonsportal skal ajourholdes og nyansatte skal ha korrekte ansettelsesavtaler. En rekke av disse oppgavene kan effektiviseres og automatiseres, andre krever god opplæring i rutiner og regelverk. Vi sørger for å gjennomføre alle oppgavene på en god måte og sikrer at kunden har en lønnsom struktur på personaladministrasjonen.

Vi jobber stadig med effektivisering og automatisering av oppgaver, og som en del av denne prosessen har vi et eget produksjonsteam i utlandet. Som lønnskonsulent hos oss vil du etterhvert operere som kundeansvarlig og har full kontroll på dine kunder.

Et eget team bistår også kundene våre med lønnstjenester på tvers av landegrenser,  personaladministrasjon, samt lønnsadministrasjon for utenlandsk arbeidskraft i henhold til norske lover. 

Vi får også forespørsler etter bistand ute hos kundene på deres systemer. Til denne type oppdrag bruker vi erfarne konsulenter som har god systemkompetanse. Disse oppdragene kan vare i alt fra en måned til flere måneder.

Edel_500x278.jpg

Om det å jobbe med lønn i Azets

Edel jobber med lønn i Azets. Hun begynte på nyutdannetprogrammet i 2022 og jobber nå som lønnskonsulent på Svalbard

Les mer om Edel og livet på 78 grader nord

Ønsker du å jobbe med lønn i Azets?

Som et stort selskap med mange nedslagsfelt, kan vi tilby gode muligheter for utvikling og vekst for våre ansatte. I Azets får du også jobbe moderne og med fremtidsrettede løsninger, samt bli en del av et solid fagmiljø som brenner for å dele kompetanse på tvers.

Se ledige stillinger