Rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere

Rekruttering til faste og midlertidige stillinger av fagspesialister og ledere innen økonomi, HR og teknologi. 

For bedrifter
For bedrifter

For bedrifter

Midlertidig eller permanent behov

For jobbsøkere
For jobbsøkere

For jobbsøkere

Er du på utkikk etter ny jobb?

For ansatte
For ansatte

For ansatte

Din side for praktisk informasjon

Å rekruttere dine fremtidige ansatte er en kritisk prosess som vil ha stor betydning for utviklingen av din virksomhet. Vi er opptatt av at våre kunder får den best egnede kandidaten og at kandidaten opplever prosessen som etisk og rettferdig - vi er din profesjonelle rekrutteringsrådgiver.

Azets People sine erfarne og DNV-sertifiserte rådgivere gjennomfører search og annonserte rekrutteringsprosesser på en kvalitetssikret og profesjonell måte - dette reduserer risiko for feilansettelse. 

Finn ditt nærmeste rekrutteringsbyrå

Vårt rekrutteringsbyrå leverer rekruttering av fagspesialister og ledere innen områdene økonomi, HR og teknologi. Vi har avdelinger på åtte forskjellige steder i Norge og rekrutterer både til faste og midlertidige stillinger.

rekrutterer for regnskapsfaget

Kvalitet gjennom våre samarbeidspartnere

Som seriøs aktør i markedet for rekruttering og utleie av arbeidskraft, har Azets People gode kvalitetesstempler å vise til. Vi samarbeider med aktører som understøtter dette. Les mer om våre samarbeidspartnere på kvalitet.

ISO-sertifisert 

ISO-9001 ISO sertifisert bemanningsbyrå

Azets People er sertifisert etter ISO-standarden 9001, noe som innebærer at vi har utarbeidet prosedyrer i vårt kvalitetssystem. Prosedyrene følges nøye i måten vi velger ut kandidater på for å sikre at disse på en best mulig måte kan tilfredsstille våre oppdragsgiveres krav.

Revidert arbeidsgiver bedrift (RA)

NHO samarbeid Bemanningsbyrå

Vårt mål er å være en best mulig arbeidsgiver for våre ansatte og at våre kunder skal være trygge på at vi er en seriøs og solid samarbeidspartner som leverer kvalitet i alle ledd. Derfor er vi Revidert Arbeidsgiver.

Sertifisert bruker av OPQ32

Azets People AS er sertifisert bruker av OPQ32. Dette er en av verdens mest kjente - og anerkjente – personlighetstester, og er den første testen i Norge med ISO-sertifisering fra Det Norske Veritas.

Sellihca

Bemanningsbyrået er kvalifisert som leverandør i Sellihca - energibransjens leverandørregister i Norden. Et unikt samarbeid mellom ledende nordiske energiorganisasjoner.