Rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere

Rekruttering til faste og midlertidige stillinger av fagspesialister og ledere innen økonomi, HR og teknologi. 

Vår spesialisering innen økonomi, HR og teknologi gjør at vi klarer å identifisere de best egnede kandidatene. Våre rådgivere har lang erfaring fra faget de rekrutterer til - noe som gjør det enklere å forstå din virksomhets behov og kandidatens preferanser.

Vi leverer rekrutteringstjenester til faste og midlertidige stillinger til små, ekspansive bedrifter og store børsnoterte internasjonale konsern – dette gjør det spennende å jobbe med oss.

Finn ditt nærmeste rekrutteringsbyrå

Vårt rekrutteringsbyrå leverer rekruttering av fagspesialister og ledere innen områdene økonomi, HR og teknologi. Vi har avdelinger på åtte forskjellige steder i Norge og rekrutterer både til faste og midlertidige stillinger.

rekrutterer for regnskapsfaget

Kvalitet gjennom våre samarbeidspartnere

Som seriøs aktør i markedet for rekruttering og utleie av arbeidskraft, har Azets People gode kvalitetesstempler å vise til. Vi samarbeider med aktører som understøtter dette. Les mer om våre samarbeidspartnere på kvalitet.

ISO-sertifisert 

ISO-9001 ISO sertifisert bemanningsbyrå

Azets People er sertifisert etter ISO-standarden 9001, noe som innebærer at vi har utarbeidet prosedyrer i vårt kvalitetssystem. Prosedyrene følges nøye i måten vi velger ut kandidater på for å sikre at disse på en best mulig måte kan tilfredsstille våre oppdragsgiveres krav.

Revidert arbeidsgiver bedrift (RA)

NHO samarbeid Bemanningsbyrå

Vårt mål er å være en best mulig arbeidsgiver for våre ansatte og at våre kunder skal være trygge på at vi er en seriøs og solid samarbeidspartner som leverer kvalitet i alle ledd. Derfor er vi Revidert Arbeidsgiver.

Sertifisert bruker av OPQ32

Azets People AS er sertifisert bruker av OPQ32. Dette er en av verdens mest kjente - og anerkjente – personlighetstester, og er den første testen i Norge med ISO-sertifisering fra Det Norske Veritas.

Sellihca

Bemanningsbyrået er kvalifisert som leverandør i Sellihca - energibransjens leverandørregister i Norden. Et unikt samarbeid mellom ledende nordiske energiorganisasjoner.