Rekrutteringsbyrå Oslo Bilde inngang på Skøyen
 
 
 

Rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere i Oslo

Vi har spesialisert oss på økonomer, IT-konsulenter og ingeniører og bistår også ved andre behov. Vårt rekrutteringsbyrå i Oslo hjelper deg gjerne.

Ta kontakt

Rekruttering og utleie av ledere og fagspesialister
Azets har rekruttert ledere og fagspesialister siden 2001 og gjennomfører anslagsvis 500 rekrutteringer til faste og midlertidige stillinger hvert år. Vi jobber både med utlyste stillinger og lukkede søk (search/headhunting). Våre prosesser er kvalitetssikret etter ISO9001:2015.
Tett på både digitalt og lokalt
Vi er lokalisert i Oslo og leverer tjenester til hele Stor-Oslo. Vår brede kontaktflate og gode kjennskap til det lokale arbeidsmarkedet sørger for god tilgang til aktuelle kandidater. Vi er organisert i en nasjonal matrise slik at du får tilgang på den best egnede rådgiveren for ditt behov uavhengig av lokasjon - vi jobber digitalt og lokalt.
Din rekrutteringsrådgiver
Ekspertisen er aldri langt unna når du trenger den. Hos oss møter du rådgivere som er spesialisert innen rekrutteringsfaget og har en høy faglig integritet. De er DNV-sertifiserte rekrutterere og har sertifisering på godkjente evne- og personlighetstester. Du kan trygt overlate rekruttering av din nye kollega til oss!

Om rekrutteringsbyrået i Oslo

Vi har fokus på tett oppfølging av kunder og kandidater og har ryddige og strukturerte prosesser. Vi jobber i mange kanaler for å finne beste løsning for alle parter.

Ved å benytte vår fagkompetanse, erfaring, engasjement og profesjonell tilnærming sørger vi for det beste helhetlige resultatet.

Vi har spesialisert oss på rekruttering og utleie til stillinger innen økonomi, HR, marked, IT og i tillegg har vi faste konsulenter som bistår kundene med å løse oppdrag innen økonomi.

Velkommen til en prat om dine behov!

Camilla er utdannet innen økonomi og er DNV sertifisert rekrutterer, samt sertifisert innen testverktøyet OPQ og Cut-e. Hun har over 20 års erfaring fra bransjen og har jobbet med rekruttering og bemanning til alle type stillinger på både leder- og medarbeidernivå. Jobber med de fleste type stillingskategorier, men med fokus på økonomi, regnskap, lønn HR og administrasjon. Hun har lang erfaring som leder og er i dag avdelingsleder ved Oslo-kontoret.

Camilla Berg
Avdelingsleder / DNV sertifisert rekrutterer - camilla.berg@azets.com

Solveig har over 20 års erfaring med rekruttering, bemanning og search av ledere og fagspesialister. Er utdannet innen økonomi fra Karlstad Universitet. Hun har erfaring fra mange ulike bransjer, men har både stor interesse for og erfaring fra eiendomsbransjen. Solveig har gjennom lang erfaring bygget opp et stort og unikt nettverk av kandidater, spesielt innenfor fagområdet økonomi. Hun har solid erfaring med kunde- og personalansvar. Solveig er sertifisert i OPQ sine DNV-sertifiserte testverktøy.

Solveig Baardsen
Senior rekrutteringsrådgiver - solveig.baardsen@azets.com

Trine er DNV sertifisert rekrutterer og har lang erfaring fra rekruttering av ledere og fagspesialister til offentlig og privat sektor. Hun har solid erfaring innen ledelse og HR på operasjonelt og strategisk nivå. Trine har utdannelse fra Luftkrigsskolen og Forsvarets høgskole. I tillegg har hun sertifisering på testverktøy hos Aon (Cut-e) og Assessio som er DNV sertifiserte.

Trine Jorgensen
Senior rekrutteringsrådgiver / DNV sertifisert
Jon Even Sørlie rekrutteirngsrådgiver Azets People

Jon Even har utdannelse innenfor økonomi og pedagogikk og har jobbet med rekruttering og utvelgelse de siste 15 årene. Jon Even er sertifisert testbruker fra DNV GL og har benyttet flere av de sertifiserte testene på markedet. Han har bistått virksomheter innen mange bransjer i rekruttering av ledere og spesialister, blant annet regnskap/økonomi/lønn, HR, Retail, Energi, HoReCa, Offentlig sektor, Life science/Medtech, Engineering og Bygg/Anlegg. De siste årene har han jobbet spesielt innenfor økonomi/finans sektoren og har et solid nettverk av økonomer i sin portefølje. Jon Even hjelper deg med faste rekrutteringer og til interim/management for hire. Jon Even har også jobbet med outplacement i alle år og har coachet mange mennesker i omstillingsfasen mellom to jobber.

Jon Even Sørlie
Senior rekrutteringsrådgiver

Kontaktinformasjon Oslo

Vårt hovedkontor ligger i Oslo. Ta kontakt med en av våre dyktige bemanningsrådgivere på Skøyen!

Adresse
Drammensveien 151, 0277 Oslo
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Dette hjelper vi bedriften din med

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt rekrutteringsbyrå i Oslo? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. 

Er du på jakt etter jobb?
Registrer din CV her

Telefon:
 
Åpningstider
08:00 - 16: 00 hverdager

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lokale rekrutteringskontorer

Våre rekrutteringsrådgivere jobber med vikarer og rekruttering til faste stillinger over hele landet. Vi har kontorer i følgende byer.