Rekrutteringsbyrå Oslo Bilde inngang på Skøyen
 
 
 

Rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere i Oslo

Vi har spesialisert oss på økonomer, IT-konsulenter og ingeniører og bistår også ved andre behov. Vårt rekrutteringsbyrå i Oslo hjelper deg gjerne.

Ta kontakt

Rekruttering og utleie av ledere og fagspesialister
Azets har rekruttert ledere og fagspesialister siden 2001 og gjennomfører anslagsvis 500 rekrutteringer til faste og midlertidige stillinger hvert år. Vi jobber både med utlyste stillinger og lukkede søk (search/headhunting). Våre prosesser er kvalitetssikret etter ISO9001:2015.
Tett på både digitalt og lokalt
Vi er lokalisert i Oslo og leverer tjenester til hele Stor-Oslo. Vår brede kontaktflate og gode kjennskap til det lokale arbeidsmarkedet sørger for god tilgang til aktuelle kandidater. Vi er organisert i en nasjonal matrise slik at du får tilgang på den best egnede rådgiveren for ditt behov uavhengig av lokasjon - vi jobber digitalt og lokalt.
Din rådgiver
Ekspertisen er aldri langt unna når du trenger den. Hos oss møter du rådgivere som er spesialisert innen rekrutteringsfaget og har en høy faglig integritet. De er DNV-sertifiserte rekrutterere og har sertifisering på godkjente evne- og personlighetstester. Du kan trygt overlate rekruttering av din nye kollega til oss!

Om rekrutteringsbyrået i Oslo

Vi har fokus på tett oppfølging av kunder og kandidater og har ryddige og strukturerte prosesser. Vi jobber i mange kanaler for å finne beste løsning for alle parter.

Ved å benytte vår fagkompetanse, erfaring, engasjement og profesjonell tilnærming sørger vi for det beste helhetlige resultatet.

Vi har spesialisert oss på rekruttering og utleie til stillinger innen økonomi, HR, marked, IT og i tillegg har vi faste konsulenter som bistår kundene med å løse oppdrag innen økonomi.

Velkommen til en prat om dine behov!

Camilla er utdannet innen økonomi og er DNV sertifisert rekrutterer, samt sertifisert innen testverktøyet OPQ og Cut-e. Hun har over 20 års erfaring fra bransjen og har jobbet med rekruttering og bemanning til alle type stillinger på både leder- og medarbeidernivå. Jobber med de fleste type stillingskategorier, men med fokus på økonomi, regnskap, lønn HR og administrasjon. Hun har lang erfaring som leder og er i dag avdelingsleder ved Oslo-kontoret.

Camilla Berg
Avdelingsleder / DNV sertifisert rekrutterer - camilla.berg@azets.com

Solveig har over 20 års erfaring med rekruttering, bemanning og search av ledere og fagspesialister. Er utdannet innen økonomi fra Karlstad Universitet. Hun har erfaring fra mange ulike bransjer, men har både stor interesse for og erfaring fra eiendomsbransjen. Solveig har gjennom lang erfaring bygget opp et stort og unikt nettverk av kandidater, spesielt innenfor fagområdet økonomi. Hun har solid erfaring med kunde- og personalansvar. Solveig er sertifisert i OPQ sine DNV-sertifiserte testverktøy.

Solveig Baardsen
Senior rekrutteringsrådgiver - solveig.baardsen@azets.com

Lise har HR-faglig utdanning og over 18 års erfaring som senior rådgiver innen rekruttering, bemanning og search. Hun har lang erfaring innen forskjellige stillingskategorier på alle nivå, samt bred erfaring med kunde- og personalansvar. Lise jobber fortrinnsvis med stillinger innen HR, økonomi, administrasjon og markedsføring og rekrutterer både til faste og midlertidige stillinger.

Lise Johannesen
Senior rekrutteringsrådgiver - lise.johannessen@azets.com

Mari har en bachelor i HR og Personalledelse fra Høyskolen Kristiania. Hun har flere års erfaring innen rekruttering, bemanning og search, fortrinnsvis innen økonomi, finans, administrasjon og IT. Mari jobber med alle type stillingsnivå. Tidligere har Mari erfaring innen konsulentformidling av IT-stillinger til kunder innenfor bank, finans og offentlig virksomheter.

Mari Wikshåland
Rekrutteringsrådgiver - mari.wikshaland@azets.com

Kontaktinformasjon Oslo

Vårt hovedkontor ligger i Oslo. Ta kontakt med en av våre dyktige bemanningsrådgivere på Skøyen!

Adresse
Drammensveien 151, 0277 Oslo
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Dette hjelper vi bedriften din med

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt rekrutteringsbyrå i Oslo? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. 

Er du på jakt etter jobb?
Registrer din CV her

Telefon:
 
Åpningstider
08:00 - 16: 00 hverdager

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lokale rekrutteringskontorer

Våre rekrutteringsrådgivere jobber med vikarer og rekruttering til faste stillinger over hele landet. Vi har kontorer i følgende byer.