Rekrutteringsbyrå Bergen Bilde Bryggen
 
 
 

Rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere i Bergen

Vi har spesialisert oss på økonomer, IT-konsulenter og ingeniører og bistår også ved andre behov. Vårt rekrutteringsbyrå og vikarbyrå i Bergen hjelper deg gjerne.

 Ta kontakt

Rekruttering og utleie av ledere og fagspesialister
Azets har rekruttert ledere og fagspesialister siden 2001 og gjennomfører anslagsvis 500 rekrutteringer til faste stillinger og midlertidige vikariater hvert år. Vi jobber både med utlyste stillinger og lukkede søk (search/headhunting). Våre prosesser er kvalitetssikret etter ISO9001:2015.
Tett på både digitalt og lokalt
Vi er lokalisert i Bergen og leverer tjenester i hele Vestland fylke. Vår brede kontaktflate og gode kjennskap til det lokale arbeidsmarkedet sørger for god tilgang til aktuelle kandidater. Vi er organisert i en nasjonal matrise slik at du får tilgang på den best egnede rådgiveren for ditt behov uavhengig av lokasjon - vi jobber digitalt og lokalt.
Din rådgiver
Ekspertisen er aldri langt unna når du trenger den. Hos oss møter du rådgivere som er spesialisert innen rekrutteringsfaget og har en høy faglig integritet. De er DNV-sertifiserte rekrutterere og har sertifisering på godkjente evne- og personlighetstester. Du kan trygt overlate rekruttering av din nye kollega til oss!

Om rekrutteringsbyrået i Bergen

Vårt team i Bergen er dine øyne rettet mot jobbmarkedet, enten du er jobbsøker eller du søker etter folk til din virksomhet til faste stillinger eller til vikariater.

Å finne rett person til rett plass kan være en utfordring, og en feilrekruttering koster dyrt - både for lønnsomheten og renomeet til selskapet.

En rekruttering er en investering som skal kaste av seg i form av økt verdiskapning. Vår jobb er å finne de riktige ressurspersonene som kan skape den verdiøkningen som bedriften er på jakt etter. 

Vi jobber med mennesker hver dag og er trent i jobben med å avdekke hvilken kompetanse som passer til din virksomhet. Reduser risikoen for feilansettelse ved å bruke spesialister til denne jobben.

Hildegunn Stokke
Branch Manager/DNV sertifisert rekrutterer

Hildegunn har vært ansatt hos oss siden 2011, og jobber i dag som leder for avdelingene i Bergen og Stavanger. Hildegunn er DNV GL-sertifisert rekrutterer og er fagansvarlig for alle rekrutteringsprosesser som gjennomføres i Bergen og i Stavanger. Hun er også sertifisert i testverktøyene OPQ og i Cut-e for gjennomføring av personlighets- og evnetester. Hildegunn har lang og variert jobberfaring med forretningsutvikling, salg, salgsansvar, markedsføring og HR, og har jobbet mange år i mediebransjen. Hun har utdanning innen markedsføring og økonomi fra Høyskolen Kristiania (tidligere OHM Business School) og fra NHH.

Hildegunn Stokke
Branch Manager/DNV sertifisert rekrutterer - hildegunn.stokke@azets.com

Sølvi jobber med rekrutteringsprosesser og midlertidige stillinger innen merkantile funksjoner som økonomi, regnskap, lønn og administrative fagområder. I tillegg har hun spesialkompetanse innen logistikk.

Sølvi Hitland
Senior Recruitment Advisor

Christian har mer enn 17 års fartstid innen salg, markedsføring og salgsledelse i forskjellige bransjer som økonomi, FM-tjenester og IT før han begynte i Azets People. I de siste årene har Christian jobbet mye opp mot utviklere både nasjonalt og internasjonalt, noe som har gitt han solid erfaring og kompetanse innen IT. Dette er viktig erfaring å ha med seg når man skal jobbe med rekruttering og midlertidig stillinger innenfor våre forretningsområder. Christian er veldig opptatt av få fram det beste av kompetanse og personlighet hos kandidatene, og å avstemme dette opp mot bedriftene sitt behov. På denne måten løses oppgavene til beste for begge parter og man oppnår et godt resultat.

Christian Tran
Recruitment Advisor

Per har Bachelor-grad i økonomi, samt utdanning fra Forsvaret. Han har også mer enn 25 års jobberfaring innen ledelse og salg i bedriftsmarkedet. Han har blant annet jobbet i store firma innen telekom, IT og regnskapsbransjen. Gjennom sine jobber har han gjennomført mange rekrutteringer. I Azets People jobber Per med rekrutteringsprosesser og midlertidige stillinger innenfor forretningsområder som økonomi, finans og administrasjon med mer. Per har mange og tette relasjoner i det bergenske næringsliv og er opptatt av tett oppfølging av bedrifter og kandidater slik at man får gode og varige løsninger.

Per Berger
Sales Manager

Kontaktinformasjon Bergen

Adresse
Kanalveien 7, 5068 Bergen
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Dette hjelper vi bedriften din med

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt rekrutteringsbyrå og vikarbyrå i Bergen? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. 

Telefon
Åpningstider
08:00 - 16: 00 hverdager

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lokale rekrutteringskontorer

Våre rekrutteringsrådgivere jobber med vikarer og rekruttering til faste stillinger over hele landet. Vi har kontorer i følgende byer.